kimse birşey yazmamış buraya..
canım güzel şeyler almışsn..pembe rengi sevmesemde bunun rengi güzel görünüyor..
burdada body shop olsada bende alsam bisüür şey ama yok =(
sadece makyaj ürünleri değilde cilt bakımı filanda girsin bunun içine bence..herkes aldığını çekip koyarsa daha iyi bilgileniriz..şekli nasıl üstünde ne yazıo rengi ne demekten kurtulurz..
ama kimse ilgilenmiyor galiba :icecream:
hayırlı olsun canım.:icecream:
innova diplinerdan memnunmusun?
canım bende morluk yokda ben sadece gecelri kullanıyorum bence iyi ama bilemiyorum tabi. ordaki bayan önermişti bana da. ama ben memnunum :içelim:a.s.cnm göz altı kremi iyi dimi :sm_confused: çok kararsız kaldım onu alırken
hafif morluk gibi şeyler var bende kapatıcı sürmek de istemiyorum belki iyi delir diye aldım
sabah akşam mı kullanıyorsun canım :uhm:
gule gule kullan cnm a.s. bende fondotende estee lauder e gecicem galiba :lepi:
güle güle kullan çilekk...:içelim:
avondan aldığım dandik mascarayla idare etmeye çalışıyorum =(
kirpiklerim dümdüz iniyor kıvıryorum hemen iniyoor..güzel bir rimel almam lazm..
memnun kaldnmı lancomeden çilekk?:icecream:
canim benim 3 yildir hic degismedim rimel markami..
cünkü;gözlerim cok hassas..lancom rimelin tek begenmedigim
yönü,onca para ödeyip aliyorum fakat icinde cok az..yani diger
rimellere göre cok daha erken bitiyorsenağlama
yinede degismem özellilke brun rengi cok güzel.
çilekk bende lancome rimel almayı düşünüyorum..hani loreal ya maxfactor rimele göre farkmı sürüşte kirpiklerde...sonucta az para diil...hemen hemen aynı ise almıyım diycektim???tşkler simdiden cilekciima.s.
yeni gördüm bu başlığı :dance:
dior renkli nemlendiricimi çok seviyorum 2. bu sırnaşık şey
body shop e vitaminli göz kremini bilmiyorum ilk defa denicem inşallah iyidir göz altı önemli sonuçta :bbo:
bademli dudak kremini de bugun aldım dudaklarım çokk çatlamıştı sürdüm çok iyi geldi 1saat falan durdu çok farketti a.s
canım öncelikle güle güle kullan renkli nemlendiricini fondaten amaçlımı kullanıyorusun ve fiyatını söylersen sevinirim :smiley-cool: