Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarım
snc00655.jpg
cecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım
snc00658.jpg
ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea
snc00659.jpg

ayyy cecile'in ruj rengine bayıldım canım.
bu arada göz kalemliğin çok güzelmiş opuyorumnanaktan nerden aldın?

Herkes güle güle kullansın cicilerini zemuszemus
Bugun lusha uğramışken biten ürünlerimden aldım .Fot netten alıntı isteyen olursa kendi resimlerinide çekerim şu an feci üşendiğim için bunlarla iade edin

auqa marina yüz temizleme jeli
3843.jpg

tea tree tonik
3831.jpg

ice blue sabun ( naneli enfes bir kokusu var )
3840.jpg

cupcake taze maskesinin testerini aldım ve bir kaç şeyin =) Agoraya gitmişken ysl rujlardan da denedim ne yazık ki tatları pek hoşuma gitmedi

ay çok ekzantrik ürünlermiş sengözlerimebaksanab
güle güle kullan Liv.

kk3v.jpg

kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri

ay şekerim çantana bayıldım... bu ne kokoşluk, makyaj çantan bile süslü... süpersin kaydirigubbakcemile5

ay çok sağol canım benim , sen bi de beni genç kızken görücektin dermişim kaydirigubbakcemile3

benim cildim çok yağlı degildir genede yağlıya girer
Eğer senin cildin çok yağlıysa fresh farmacy öneririm (ben kullandığımda cildimi çok kurutmuştu) .Eğer cildin orta derecede yağlıysada dediğim gibi aqua marina rahatlıkla kullanabilirsin =)

teşekkürler.

-*-*-*-ATTAQUE cnm bu kalemliğim ufak bi dükkandan aldığım bi ürün sende ev aksesuarları satılan yerlerde bulabilirsin tane fiyatı 12 tl..

Güle güle kullan sürmeli :))))bayanssulusmile
flormar gece mavisi ojem
snc00646.jpg
avon ojelerim ve far fırçam bu arada ojelerin rengine bayıldım hele pembesi çok tatlı bir renk yerimseniben
snc00647.jpg
avon portakallı duş jeli ve lavantalı banyo köüğüm daha kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim:jeyyar:
snc00648.jpg
yeni aldığım parfümüm kokusu pur blanca ya benziyor günlük için fena sayılmazsempatiksalakcinni
snc00654.jpg
güle güle kullan canım avoncu gördüm seniiiii :))) bu arada flormar pjeden bende de var çok güzel duruyor yahuuuu
bunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarım
snc00655.jpg
cecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım
snc00658.jpg
ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea
snc00659.jpg
güle güle kullan canım
yaww bende istiyorum makyaj malzemelerimi bi düzene sokmak şöle güzel bişi bulmam lazım izmirde nerden bulabilirim kiiii :KK43:((
Herkes güle güle kullansın cicilerini zemuszemus
Bugun lusha uğramışken biten ürünlerimden aldım .Fot netten alıntı isteyen olursa kendi resimlerinide çekerim şu an feci üşendiğim için bunlarla iade edin

auqa marina yüz temizleme jeli
3843.jpg

tea tree tonik
3831.jpg

ice blue sabun ( naneli enfes bir kokusu var )
3840.jpg

cupcake taze maskesinin testerini aldım ve bir kaç şeyin =) Agoraya gitmişken ysl rujlardan da denedim ne yazık ki tatları pek hoşuma gitmedi
ooooooo lush haaa bana pek cazip gelmiyor yahu ama merak ettim bi gidip bakayım agoraya giidnce :) güle güle kullan canımmm

günaydın kokoş hanımlar iyi sabahlarrrrrbayanssulusmilebayanssulusmile

lfbrls a.s., Pen_Swan kaydirigubbakcemile5 bayanseyma uzun süredir kullanıyorum canım ben , sen görmemişsin demek ki , tavsiye ediyorum en kısa sürede denemelisin bayanssulusmile :KK66:

X