Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ATTAQUE -*-*- güle güle kullan cnm far paletlerin çok hoş görünüyor iyi günlerde sürüştüropuyorumnanaktan

göz kalemi istiyorum pastalinkini kullanıyordum memnundum aslında ama şöyle daha koyu siyah bi kalem öneriniz varmı canlarım:uhm:

kızlar harikasınız yine güle güle kullanın cicilerinizi ben 1 aydır bişey almıyorum hemen hemen hevesim gitti sanırım:)))
donutum iyi tatiller cnm bol bol güneşlen ohhh misssss:))

göz kalemi istiyorum pastalinkini kullanıyordum memnundum aslında ama şöyle daha koyu siyah bi kalem öneriniz varmı canlarım:uhm:

Flormar Ultra Black Göz kalemini şiddetle tavsiye ederim canım
Yumuşacık ucu var,uzun süre dayanıklı,akma ve bulaşma yapmıyor
Ayrıca kopppkoyu opuyorumnanaktan

Flormar Ultra Black Göz kalemini şiddetle tavsiye ederim canım
Yumuşacık ucu var,uzun süre dayanıklı,akma ve bulaşma yapmıyor
Ayrıca kopppkoyu opuyorumnanaktan

öylemi ben flormar alıodum ama beğenmedim ultrasını denemedim bi bakarım cnm sağolopuyorumnanaktan

flormar gece mavisi ojem
avon ojelerim ve far fırçam bu arada ojelerin rengine bayıldım hele pembesi çok tatlı bir renk yerimseniben
avon portakallı duş jeli ve lavantalı banyo köüğüm daha kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim:jeyyar:
yeni aldığım parfümüm kokusu pur blanca ya benziyor günlük için fena sayılmazsempatiksalakcinni

bugün nihayet kendime kaş kalemi aldım umarım artık fotoğraflarda kaşlarım daha düzgün çıkar:Saruboceq:

bunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarım
cecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım
ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea

Herkes güle güle kullansın cicilerini zemuszemus
Bugun lusha uğramışken biten ürünlerimden aldım .Fot netten alıntı isteyen olursa kendi resimlerinide çekerim şu an feci üşendiğim için bunlarla iade edin

auqa marina yüz temizleme jeli

tea tree tonik

ice blue sabun ( naneli enfes bir kokusu var )

cupcake taze maskesinin testerini aldım ve bir kaç şeyin =) Agoraya gitmişken ysl rujlardan da denedim ne yazık ki tatları pek hoşuma gitmedi

yüz temizleme jelini anlayamadım? nasıl bi jel o öyle???

yüz temizleme jelini anlayamadım? nasıl bi jel o öyle???

jel dedigime bakma alışkanlık işte =) sabun gibi değişik bir yapısı var üzerinde de yosun parçaçıkları neyse

kullanacağın kadar parçayı koparıp, sonrasında kopardığın parçayı su ile ıslatılıp yüze sürübileceğin bir yüz temizleme ürünü

Son düzenleme:

yağlı cilt için uygunsa deneyebilirim. teşekkür ederim.

yağlı cilt için uygunsa deneyebilirim. teşekkür ederim.

benim cildim çok yağlı degildir genede yağlıya girer
Eğer senin cildin çok yağlıysa fresh farmacy öneririm (ben kullandığımda cildimi çok kurutmuştu) .Eğer cildin orta derecede yağlıysada dediğim gibi aqua marina rahatlıkla kullanabilirsin =)

Bayan Seyma güle güle kullan opuyorumnanaktan
Ojelerin rengini çok beğendim özellikle de pembe olanı
Bu arada flormar ultra black kalem diğerlerinden farklı,kullanınca anlayaksın vereliniortak

kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri

ay şekerim çantana bayıldım... bu ne kokoşluk, makyaj çantan bile süslü... süpersin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…