bunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarımcecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea
Herkes güle güle kullansın cicilerini zemuszemus
Bugun lusha uğramışken biten ürünlerimden aldım .Fot netten alıntı isteyen olursa kendi resimlerinide çekerim şu an feci üşendiğim için bunlarla iade edin
auqa marina yüz temizleme jeli
tea tree tonik
ice blue sabun ( naneli enfes bir kokusu var )
cupcake taze maskesinin testerini aldım ve bir kaç şeyin =) Agoraya gitmişken ysl rujlardan da denedim ne yazık ki tatları pek hoşuma gitmedi
kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri
ay şekerim çantana bayıldım... bu ne kokoşluk, makyaj çantan bile süslü... süpersin kaydirigubbakcemile5
benim cildim çok yağlı degildir genede yağlıya girer
Eğer senin cildin çok yağlıysa fresh farmacy öneririm (ben kullandığımda cildimi çok kurutmuştu) .Eğer cildin orta derecede yağlıysada dediğim gibi aqua marina rahatlıkla kullanabilirsin =)
casulet, liv, bayanseyma güle güle kullanınnnn cicileriniz şahaneeeeeeeeee!!! zemuszemus opuyorumnanaktan
Güle güle kullan sürmeli :))))bayanssulusmile
güle güle kullan canım avoncu gördüm seniiiii :))) bu arada flormar pjeden bende de var çok güzel duruyor yahuuuuflormar gece mavisi ojemavon ojelerim ve far fırçam bu arada ojelerin rengine bayıldım hele pembesi çok tatlı bir renk yerimseniben avon portakallı duş jeli ve lavantalı banyo köüğüm daha kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim:jeyyar: yeni aldığım parfümüm kokusu pur blanca ya benziyor günlük için fena sayılmazsempatiksalakcinni
güle güle kullan canımbunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarımcecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea
ooooooo lush haaa bana pek cazip gelmiyor yahu ama merak ettim bi gidip bakayım agoraya giidnce :) güle güle kullan canımmmHerkes güle güle kullansın cicilerini zemuszemus
Bugun lusha uğramışken biten ürünlerimden aldım .Fot netten alıntı isteyen olursa kendi resimlerinide çekerim şu an feci üşendiğim için bunlarla iade edin
auqa marina yüz temizleme jeli
tea tree tonik
ice blue sabun ( naneli enfes bir kokusu var )
cupcake taze maskesinin testerini aldım ve bir kaç şeyin =) Agoraya gitmişken ysl rujlardan da denedim ne yazık ki tatları pek hoşuma gitmedi
colorama serisini çok seviyorum özellikle french yapıcaksam..
bayanseyma
liv
surmeli
güle güle sürüştürün kızlar
bayanseyma
liv
surmeli
güle güle sürüştürün kızlar
colorama serisini çok seviyorum özellikle french yapıcaksam..
AAA AAAAA akannehirmeybılıne ojeilk defa görüyorum yenimi çıktı yoksa ben geridenmi takipteyim:roflol::roflol:
Geriden takiptesin canım :)))) kaydirigubbakcemile3[/QU ben takmışım ya flormar ve avona başka bişiy görmüyo gözüm :)))
Geriden takiptesin canım :)))) kaydirigubbakcemile3[/QU ben takmışım ya flormar ve avona başka bişiy görmüyo gözüm :)))
HAhahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni