Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günydınnn dünya güzelleriii opuyorumnanaktan
:):)

herkes iyi günlerde kullansın cicilerini hepsi çok güzelllerr bayanssulusmile

kıslarr gojane den ayakkabılarım geldi
smahbox farlarımda bugün yola çıkıo onlarda gelsin hepsini çekip koyarım zemuszemus
Lattecim hayırlı olsun canım sen ayakkabıları çek koy ama merak ederizzz :pPPPP

günaydın bayanlarrr bende alıp resmini ekleyemediklerimi eklicem bir de yeni ruj aldım onu eklicem :pPP

Bunlarda markofoniden anneme aldığım kremler ve yüz temizleme köpüğü kendime aldığım yüz temizleme mendili :)

bunlarıda eklememiştim sanırım latteciğimin bana aldığı mac ve clinique farlar ve swatchları
ebrucum geç oldu biraz kusura bakma :)))

Son düzenleme:
Bunlarda dün aldıklarım sonunda long wear ruju buldum :) burda pembe gibi duruyor malesef ama diil böle turuncumsu bi renk çok tatlııı

magrenta iyi günlerde kullan canım
rujun rengi çok tatlı çıkmış ama böyle değil
dedin bitirdin beni :):)

Bunlarda dün aldıklarım sonunda long wear ruju buldum :) burda pembe gibi duruyor malesef ama diil böle turuncumsu bi renk çok tatlııı

canım rujuna bittim desem yeridir güle güle kullan :)) flormar aşmış kendini bu rujları hangi ara çıkarmış, çok geri kalmışım :) ne kadarmış bunlar ?
dudağında da görebilicek miyiz acaba ?

kızlar yardım için sağolun umarım bu sefer yapabilmişimdr

dsc04912t.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/2459/dsc04913w.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/3585/dsc04916i.jpg

Bunlarda markofoniden anneme aldığım kremler ve yüz temizleme köpüğü kendime aldığım yüz temizleme mendili :)

bunlarıda eklememiştim sanırım latteciğimin bana aldığı mac ve clinique farlar ve swatchları

güle güle kullan tatlım.. Ben clinique farımın açık rengini çok sevdim kaş altında da süper duruyor. Sen kullanıyomusun canım

oy oy 375 nolu ojene bittim

güle güle kullan canım

82370972.jpg

smashbox farım renkleri yanar döner oyüzden swacth yapamadım. Bundan 2 tane varzemuszemus

bunlarda gojane' den sipariş verdiğim ayakkabılarım
99800504.jpg

89138006.jpg

66203133.jpg

babet inanılmaz güzel süet ve taşlı ama bana biraz bol geldimafoldumben

magrenta iyi günlerde kullan canım
rujun rengi çok tatlı çıkmış ama böyle değil
dedin bitirdin beni :):)
canım denemeden alınmaması gereken bir ruj ve fotoda rengi belli olmuyor malesef bende burdan gördüm bayıldım lakin aynı durmuo ama genede sevdim böle mercan rengi gibi fiyatı ne kadar tam bilmiom en fazla 9dur sanırım yanında ojeleride aldım 12 tl verdim
canım rujuna bittim desem yeridir güle güle kullan :)) flormar aşmış kendini bu rujları hangi ara çıkarmış, çok geri kalmışım :) ne kadarmış bunlar ?
dudağında da görebilicek miyiz acaba ?
flormarın yeni serisi canım çok güzel renkleri var neden diğerlerini incelemedim diye düşünüyorum :KK43: dudağımda çektim ama renk belli değil malesef profosyenel foto mak alcam valla :)
güle güle kullan betüş :)
güle güle kullan tatlım.. Ben clinique farımın açık rengini çok sevdim kaş altında da süper duruyor. Sen kullanıyomusun canım

oy oy 375 nolu ojene bittim

güle güle kullan canım

lattecim ven açık rengi kullanıyorum evet ama kahvesini beğenbmedim hiçççç açık rengi süper gerçekten kahve makyaj yapınca kullanıyorum normalde golden rose kullanıyorum clinique az hemen bitmesin :p
ojemide çektim resim eklicem ama simli simli sevmiyosanız tavsiye etmem oje renginden çok simden oluşuyor ve bu simli ojeleri çıakrmaktan nefret ederim ama rengine bende bittim :)

lattecim ven açık rengi kullanıyorum evet ama kahvesini beğenbmedim hiçççç açık rengi süper gerçekten kahve makyaj yapınca kullanıyorum normalde golden rose kullanıyorum clinique az hemen bitmesin :p
ojemide çektim resim eklicem ama simli simli sevmiyosanız tavsiye etmem oje renginden çok simden oluşuyor ve bu simli ojeleri çıakrmaktan nefret ederim ama rengine bende bittim :)

ben hafifçe koyu kısmını gölge olarak kullanıyorum tam bir nude makkaj oluo.
simli ojeye bayılırım swachları bekliorum canım

82370972.jpg

smashbox farım renkleri yanar döner oyüzden swacth yapamadım. Bundan 2 tane varzemuszemus

bunlarda gojane' den sipariş verdiğim ayakkabılarım
99800504.jpg

89138006.jpg

66203133.jpg

babet inanılmaz güzel süet ve taşlı ama bana biraz bol geldimafoldumben
lattecim güle güle kullan ayakkabılarını bol olmasına üzüldüm babetin küçük bir risk oluyor işte malesef :KK43: banada birazcık dar gelen olmuştu botlardan biride çok boldu :KK43:
neyse ama botlarına bayıldımmmmmmmmm :)))

farınıda güle güle kullan canım
ben hafifçe koyu kısmını gölge olarak kullanıyorum tam bir nude makkaj oluo.
simli ojeye bayılırım swachları bekliorum canım

o zaman bu ojeler tam senlik simi bende severim çok hoş duruyo ama dün çıkartırken zorlandım tırnağımda 5-6 kat oldu diye sanırımm:)))) hepsini çıakrıp tek kat sürdüm :) burdan pek belli olmuo sanırım

betüşcüm golden rose loose powder nasıl bişi kullandınmı işe yarıyomu acep?bayanssulusmile

hemşom güle güle kullan cicilerini hepsi çok şeker opuyorumnanaktan
82370972.jpg

güle güle kullan canım opuyorumnanaktan özellikle bota bittim :asigim:

güle güle kullan zemuszemus bu palet çok kullanışlı

X