Canım ben uriage kullanıorum,memnunum,birde soda cok işe yarıyormus.
Dior alan bir arkadasım var,berbat demişti..
Ama bir akadasım suna dumankaya maskesi yapıor,cok faydasını gordu.şimdi mailimden baktım.kopyalıyorum.
7 adet gülü bir kavanoza koyduktan sonra içine üzerine çıkacak kadar beyaz sirke (limon sirkesi gibi) ilave ederek oda sıcaklığında 1 hafta bekletin.süre dolduktan sonra süzün.
Akşamları sürüp 1-2 Saat bekletin.Ardından cildinizi ılık Su ile yıkayın.
teşeşkkür edeim canım :)) özel gün ayakkabısı topuklu pek giymem hatta hiç giymem hep düzCanım güle güle kullan, çok şıkmış... :)
Canım ben uriage kullanıorum,memnunum,birde soda cok işe yarıyormus.
Dior alan bir arkadasım var,berbat demişti..
Ama bir akadasım suna dumankaya maskesi yapıor,cok faydasını gordu.şimdi mailimden baktım.kopyalıyorum.
7 adet gülü bir kavanoza koyduktan sonra içine üzerine çıkacak kadar beyaz sirke (limon sirkesi gibi) ilave ederek oda sıcaklığında 1 hafta bekletin.süre dolduktan sonra süzün.
Akşamları sürüp 1-2 Saat bekletin.Ardından cildinizi ılık Su ile yıkayın.
Arada sırada ben de sodayla yıkıyorum ama istikrarlı değilim bu konuda bilmiyorumkismile
Suna Dumankaya'nın tarifini aldım canım. Çoookkk teşekkür ederim. opuyorumnanaktan Ben de bunu deneyeyim. Arkadaşın faydasını görmüş. Bende de işe yarar inşallaaahhh zemuszemus
teşeşkkür edeim canım :)) özel gün ayakkabısı topuklu pek giymem hatta hiç giymem hep düz
oooooo donutcum aşıosun keendini canımmmmm :)
saol pirhotcummmmm :)))))magrentam güle güle giy.opuyorumnanaktan
magrentam güle güle giyin çok hoş duruyorzemuszemus bende de en az 4-5 çift topuklu ayakkabım var ama bi köşede duruyorlar çok nadir giyiyorum...
magrentam güle güle kullan bebişimmm
bunun topuğu daha değişik olanı var,ben de ondan istiremm :kedi:
dogal hem ıcındekılerde,dene bır tatlım opuyorumnanaktan
bu ıyı birsey mi anlamadım magrentacım
off kızlar üşenmedim baktım valla ne var ne yok.
ne güzel şeyler almışssınız öyle yaa valla içim gitti.
nickini hatırlamıom ama dolgun seksi mi seksi dudaklı biri var bayıldım onlara.ben de yakın zamanda yeni aldığım cicilerimi her şeylerimi paylaşıcam sizinle.
öpüom hepinizi şekerparelerimmm
saol pirhotcummmmm :)))))
saol lattecim benim zaten aynı fikirde olamdığımız bi şey olcağını sanmıyorum bennnn :)
bu arada ayakkbılardan ses yok deme :))))