Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şuanda nerelerde indirim var?
giyim-papi-makyaj malz fark etmez.
sitede araştırayım dedim ama hiç bulamadım
geçen seneki indirimler filan çıkıyor =(
Çiçeeem
Koton,nine west,polo garage..ipekyol..hemen hemen tüm giyim markalarında var:icecream:
Yaz bitiyor ya,sezon sonuna giriyor artık hihoyyyt
kızlar şuanda nerelerde indirim var?
acaba nasıl yükleniyor anlatırmısın 3 -4 tane var fotoArtık yükleyebilirsin canım :) Hayırlı olsun :)))
daha gelmez zaten canım anca daha erken :)))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hala gelmedi yaa pff :2:
canım benim bugün foruma gittim bershkada indirim var ama çoğu şey artık bitmiş her mağazaya gir derim ne bulursan artık inglotda indirim yok önünden geçtim tbsde 2 al bir öde var netten bakabilirsin bişi lazım deil die girmedim benkızlar şuanda nerelerde indirim var?
oooo agora güzeldir sıra sıra alışveriş merkezleri var zaten birinden çıkar birine dalarsıno zaman ayrımsız her mağazaya dalcas desene kaydirigubbakcemile3
izmirdeyim ben şuan,agora avm ye gidicem eylül başında.
orda vardır inş bu mağazalar hep
acaba nasıl yükleniyor anlatırmısın 3 -4 tane var foto
birde şu çizzelge nasıl yapılıyor :?
daha gelmez zaten canım anca daha erken :)))))
canım benim bugün foruma gittim bershkada indirim var ama çoğu şey artık bitmiş her mağazaya gir derim ne bulursan artık inglotda indirim yok önünden geçtim tbsde 2 al bir öde var netten bakabilirsin bişi lazım deil die girmedim ben
şuan heryerde indirim var canım önüne gelene dal bence
oooo agora güzeldir sıra sıra alışveriş merkezleri var zaten birinden çıkar birine dalarsın
çizelge derken ne dedin anlayamadım ama resimler imageshacktan veya hizliresimden yükleniyor canım resmin boyutunuda ayarlamayı unutma 640 480 sanırım yoksam büyük oluo yada forumlar için yazıosa ona tıklabayanssulusmile
saol canım benim bu ara pek durgun sıcak diemidir nedir bende bişiler aldımda resim eklemeye vaktim olmadı yavaş yavaş eklicemay bikaç gün gelmedim bu ne magrenta hariç kisme bişi almamış bilmiyorumkismilebende diodum gözlerim bayram eder şimcikkkbayanssulusmile olmadı kızlar çok heves yapmıştımalsanaalsanasmile yeni ürünler görücem diye ..bende bişiyler aldım bi ara eklerimmm -*-*-*-*-MAGRENTA-*-*--*-*- cnm akkalarını güle güle kullan
Meraba kokoşlar , bende bunları aldım bugün
çam terebentin - kabak lifli sabun (ortasında lifler var) - kantaron yağı
Bunlarda çok yeni olmayan ama doğru düzgün kullanamadığım bikaç bişee eklememde sakınca yoktur umarım..
kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri
cecile marka bunlar da fena değil..
günlük makyajımın vazgeçilmezlerinden , mat fondotenim , mat pudram , pastel simli allığım , maybeline mat allığım ve lancome toz far paleti..
göz kalemlerimden bi kaçtanesi.
Meraba kokoşlar , bende bunları aldım bugün
çam terebentin - kabak lifli sabun (ortasında lifler var) - kantaron yağı
Bunlarda çok yeni olmayan ama doğru düzgün kullanamadığım bikaç bişee eklememde sakınca yoktur umarım..
kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri
cecile marka bunlar da fena değil..
günlük makyajımın vazgeçilmezlerinden , mat fondotenim , mat pudram , pastel simli allığım , maybeline mat allığım ve lancome toz far paleti..
göz kalemlerimden bi kaçtanesi.