Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Allam ne maşaymış,benim gibi bir ruh hastasını bekletiyor bu kargo aklinialirimsmile
Bi gelse..bi gelseeee boshayallersmile
Akşama gelmezse taaaa p.tersiye kalacak yarın pazar kafamçokkarıştı

kızlar şuanda nerelerde indirim var?
giyim-papi-makyaj malz fark etmez.
sitede araştırayım dedim ama hiç bulamadım
geçen seneki indirimler filan çıkıyor =(

Çiçeeem
Koton,nine west,polo garage..ipekyol..hemen hemen tüm giyim markalarında var:icecream:
Yaz bitiyor ya,sezon sonuna giriyor artık hihoyyyt

Çiçeeem
Koton,nine west,polo garage..ipekyol..hemen hemen tüm giyim markalarında var:icecream:
Yaz bitiyor ya,sezon sonuna giriyor artık hihoyyyt

o zaman ayrımsız her mağazaya dalcas desene kaydirigubbakcemile3
izmirdeyim ben şuan,agora avm ye gidicem eylül başında.
orda vardır inş bu mağazalar hep

selam canım, hemen hemen her yerde indirim var ama kozmetikte pek yok gibi geldi bana..
giyimde ise artık nerdeyse sonbahar sezonu açılmak üzere..o yüzden tek tük şeyler kalmıştır,beden bulmak zor oluyor..güneş gözlükleri de indirimde..
canım sen kocaelindeymişsin şu ara outlet center beğendik indirim doludur şimdii..

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hala gelmedi yaa pff :2:
daha gelmez zaten canım anca daha erken :)))))
canım benim bugün foruma gittim bershkada indirim var ama çoğu şey artık bitmiş her mağazaya gir derim ne bulursan artık inglotda indirim yok önünden geçtim tbsde 2 al bir öde var netten bakabilirsin bişi lazım deil die girmedim ben
şuan heryerde indirim var canım önüne gelene dal bence
o zaman ayrımsız her mağazaya dalcas desene kaydirigubbakcemile3
izmirdeyim ben şuan,agora avm ye gidicem eylül başında.
orda vardır inş bu mağazalar hep
oooo agora güzeldir sıra sıra alışveriş merkezleri var zaten birinden çıkar birine dalarsın :p

acaba nasıl yükleniyor anlatırmısın 3 -4 tane var foto
birde şu çizzelge nasıl yapılıyor :?

çizelge derken ne dedin anlayamadım ama resimler imageshacktan veya hizliresimden yükleniyor canım resmin boyutunuda ayarlamayı unutma 640 480 sanırım yoksam büyük oluo yada forumlar için yazıosa ona tıklabayanssulusmile

ay bikaç gün gelmedim bu ne magrenta hariç kisme bişi almamış bilmiyorumkismilebende diodum gözlerim bayram eder şimcikkkbayanssulusmile olmadı kızlar çok heves yapmıştımalsanaalsanasmile yeni ürünler görücem diye ..bende bişiyler aldım bi ara eklerimmm -*-*-*-*-MAGRENTA-*-*--*-*- cnm akkalarını güle güle kullan :eek:

Meraba kokoşlar :KK3: , bende bunları aldım bugün

kk1p.jpg

çam terebentin - kabak lifli sabun (ortasında lifler var) - kantaron yağı

Bunlarda çok yeni olmayan ama doğru düzgün kullanamadığım bikaç bişee eklememde sakınca yoktur umarım..

kk3v.jpg

kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri

kk2e.jpg

cecile marka bunlar da fena değil..

kk4q.jpg

günlük makyajımın vazgeçilmezlerinden , mat fondotenim , mat pudram , pastel simli allığım , maybeline mat allığım ve lancome toz far paleti..

kk5v.jpg

göz kalemlerimden bi kaçtanesi.

daha gelmez zaten canım anca daha erken :)))))

canım benim bugün foruma gittim bershkada indirim var ama çoğu şey artık bitmiş her mağazaya gir derim ne bulursan artık inglotda indirim yok önünden geçtim tbsde 2 al bir öde var netten bakabilirsin bişi lazım deil die girmedim ben
şuan heryerde indirim var canım önüne gelene dal bence

oooo agora güzeldir sıra sıra alışveriş merkezleri var zaten birinden çıkar birine dalarsın :p

çizelge derken ne dedin anlayamadım ama resimler imageshacktan veya hizliresimden yükleniyor canım resmin boyutunuda ayarlamayı unutma 640 480 sanırım yoksam büyük oluo yada forumlar için yazıosa ona tıklabayanssulusmile

eed bebişim öyle yapayım bari artık kısmetime neler düşerseesempatiksalakcinni

atta'cım güle güle sürüştüresin inşşşbayanssulusmile

kk nın güzelleerriii hpinise günaydınnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün hatunlarrr cicilerini iyi günlerde kullnsın bayanssulusmile
herkes iyi inşllah öpüyorum sizleriiiiiopuyorumnanaktan

donut um sayfalara göz atarken clınuqe kapatıcına hayran oldum 2 gündür
yol yorgunuyum dnlendim yarın alışverişe atam kendimi :):):)kaydirigubbakcemile

ay bikaç gün gelmedim bu ne magrenta hariç kisme bişi almamış bilmiyorumkismilebende diodum gözlerim bayram eder şimcikkkbayanssulusmile olmadı kızlar çok heves yapmıştımalsanaalsanasmile yeni ürünler görücem diye ..bende bişiyler aldım bi ara eklerimmm -*-*-*-*-MAGRENTA-*-*--*-*- cnm akkalarını güle güle kullan :eek:
saol canım benim bu ara pek durgun sıcak diemidir nedir bende bişiler aldımda resim eklemeye vaktim olmadı :KK43: yavaş yavaş eklicem

kk1p.jpg

Bunlarda çok yeni olmayan ama doğru düzgün kullanamadığım bikaç bişee eklememde sakınca yoktur umarım..

kk3v.jpg

kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri

kk2e.jpg

kk4q.jpg

günlük makyajımın vazgeçilmezlerinden , mat fondotenim , mat pudram , pastel simli allığım , maybeline mat allığım ve lancome toz far paleti..

kk5v.jpg

güle güle kullan :)))

günaydın bayanlar iyi pazarlarbayanssulusmilebayanssulusmile

Tünaydın sultanlar alkisalkisalkis
Bu turşu ancak yeni uyanabildi sempatiksalakcinni
Pazar tatilimde 12 ye kadar uyumak istedim hihoyyyt

kk1p.jpg

kk3v.jpg

kk2e.jpg

kk4q.jpg

kk5v.jpg

Çantana bayıldım,severim öyle cicili bicili şeyleri bayanssulusmile

Karışık far paletin de çok güzel,bana da lazım öyle bir palet her rengin bulunduğu;her yerim tekli far kaynıyor,koyacak yer bulmamıyorum kafamçokkarıştı
Avon rujun ne güzel parlıyor öyle,baya sexi duruyor olsa gerek :jeyyar:
Güle güle kullan canım boshayallersmile

X