Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlarrrrrrrrrrr flormardan bir ruj sipariş etmıstım,hıc begenmem flormarı bılıyorsunuz ama bur ujun rengi sahaneee!!

dibim düştüüü.
birileri dibimi toplasın arkadan.
bunu alacağım. ayy çok güzel canım ya.
bugün çıksammı almaya. süperrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzen güle güle kullan hepsiniŞeniz
bu arada hangi far yakışmazmki kız sanaaklinialirimsmile

güle güle kullan kahvecikaydirigubbakcemile

yağmur yüreklim o senin aynadaki yüzünün karşılığı benim anam

vay vay vaayyyyyyy tembelo bu hafta sonu bu malzemeleri al gel bebem

sürüp sürüp foto çekecem seni görecen o dudaklar ne gülo koparam mı ben onları?

olum la o mac nası 7 ye aldın kızım sen bana elcaya gidiyom deyince ben bilemedim çiçem yaw :))) bileeyddimmmm yok sağol bebem dermiydim billeydiimmmafoldumben

ne istiyom biliyon mu senin bana baz diye getirdiğin ID mineral toz bazı ben simle karıştırıp ten rengi ışıltılı baz elde ediyordum. ayrıca da sade olarak bella pierre nin üzerine sürünce kat izi de yapmıyordu daboshayallersmile hah işte o bitti o renk bişey lazım bana ama toz olarak bidenem. haftasonuna kadar olur da gidersen eline de geçerse sefkilim:kedi:

tembelim o rujun rengi sana açık kalacak sanırsam karıştıracan sen onu biraz daha koyu bişeyle bence... mac farlarını da getir o 31 tl olanı makyaj yapacam saa

dibim düştüüü.
birileri dibimi toplasın arkadan.
bunu alacağım. ayy çok güzel canım ya.
bugün çıksammı almaya. süperrrr

canım ten renklerımızde benzıyor,super olacaktır

Biri oky i durdursuuunnn :lepi:
sırnaşık şey

KIZZZ sakin olllll bu dudaklara ne sürse dibimiz düşüyor zaten hehehe bende ruj almaya gittim ama yoktu dibimi aldığım gibi çıktım ((

aaaa :gitme:

aynen canım...
bumu yoktu. yapma ya... ay ben bulurum belki..bakayım bir de....

hihoyyyt

günaydın kızlar,

ilarzu ,donut, kahveci,tanrıçam ve arada görmediklerim varsa herkeş güle güle kullansın aldıklarını..
ben bir süre kozmetik orucuna giriyorum, oje hariç tabii opuyorumnanaktan bayanssulusmile

eh bişiler daha almak lazım tabeeebayanssulusmilebayanssulusmile

opuyorumnanaktan

canım tesekkurler

lfbrls balımm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…