Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kıslarrrrr haftaya
smashbox farcıklarım gelio
Photo-0111.jpg

slmmmm güzzel hatunlarrrr kaydirigubbakcemile5
herkes cicilerini iyi günlerde kullansınnn bugün çok yoğunum
yarın yola çıkıyorum memlekete herkesler kendine ii baksın
öpüyorum sizleriiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

donut, o dudaklara ne sürsen yakışır.flormar da fena değil.bende de 2 tane lip var gerçi daha kullanamadım ama kışı bekliyorum sanırım

tembeltosbağa,senin cicilerin de çok güzel.farına ve rujuna bayıldım:)ama en çok farına bayıldım.
güle güle kullanın kızlar.

kıslarrrrr haftaya
smashbox farcıklarım gelio
Photo-0111.jpg
Lattecim yine neler aldın bakıyım :)))))nerden aldın başka bişi aldınmı kaç gayme verdin bakem sen bir dur ayakkabılar gelsin hemen 2.alışverişi yaptın aaaaa
slmmmm güzzel hatunlarrrr kaydirigubbakcemile5
herkes cicilerini iyi günlerde kullansınnn bugün çok yoğunum
yarın yola çıkıyorum memlekete herkesler kendine ii baksın
öpüyorum sizleriiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi yolculuklar canım güle güle git güle güle gellll :):teytey:

kızlar, çilekten alışveriş yaptım şimdi... bir de bize ramazan kampanyası yapmışlar ne tatlılar=) 25dolar üzeri siparişlerde ruj ya da far hediye, aldım bakalım güzeldir inşallah hediyeler=)

fazla bir şey almadım, ck den fondöten aldım fiyatı baya düşmüş mua'e baktım övmüşler genelde inşallah güzeldir, krem eyeliner aldım bir de, 2 tane de bedavadan rujum oldu=) aslında kendimi kaptırıp sepeti doldurmuştum o ara elektrik gitti hemen geri geldi bir baktım benim sepet uçmuş, sonra dedim bu bana bir işaret bırak bakıyım o lüzumsuz şeyleri cısss=) hemen bunları aldım çıktım sonra

fazla bir şey almadım, ck den fondöten aldım fiyatı baya düşmüş mua'e baktım övmüşler genelde inşallah güzeldir, krem eyeliner aldım bir de, 2 tane de bedavadan rujum oldu=) aslında kendimi kaptırıp sepeti doldurmuştum o ara elektrik gitti hemen geri geldi bir baktım benim sepet uçmuş, sonra dedim bu bana bir işaret bırak bakıyım o lüzumsuz şeyleri cısss=) hemen bunları aldım çıktım sonra

Hahahah süper :))) Güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım gelince resimlerinide bekleriz
bu çileğin kargoyla gelişi süper yaww

:))) bir ciftte clarins ruj alsaydın olurmus ama kuzucum:)
=)beni baştan çıkarma tatlış
Hahahah süper :))) Güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım gelince resimlerinide bekleriz
bu çileğin kargoyla gelişi süper yaww

opuyorumnanaktan evet bayılıyorum nasılsa kargo bedava diye aklına estikçe parça parça alıyorsun

tembelim o rujun rengi sana açık kalacak sanırsam karıştıracan sen onu biraz daha koyu bişeyle bence... mac farlarını da getir o 31 tl olanı makyaj yapacam saa

yağmur yüreklim o senin aynadaki yüzünün karşılığı benim anam

vay vay vaayyyyyyy tembelo bu hafta sonu bu malzemeleri al gel bebem

sürüp sürüp foto çekecem seni görecen o dudaklar ne gülo koparam mı ben onları?

olum la o mac nası 7 ye aldın kızım sen bana elcaya gidiyom deyince ben bilemedim çiçem yaw :))) bileeyddimmmm yok sağol bebem dermiydim billeydiimmmafoldumben

ne istiyom biliyon mu senin bana baz diye getirdiğin ID mineral toz bazı ben simle karıştırıp ten rengi ışıltılı baz elde ediyordum. ayrıca da sade olarak bella pierre nin üzerine sürünce kat izi de yapmıyordu daboshayallersmile hah işte o bitti o renk bişey lazım bana ama toz olarak bidenem. haftasonuna kadar olur da gidersen eline de geçerse sefkilim:kedi:
balım getiririm tabi.
ama ne istediğini anlamadım yarın msn den annat bulur getiriirm ben sana
elcaya gidemem ama gitcek yer bulurum :)
valla ben bütün alışverişlerimi onunla yapıyorum oda seviyor yanımda olmayı tabi bir yere kadar loccitanede 1 saat durdum o minnacık dükkanda bişi demedi canım yawww
zaten kıyafet alışverişlerinde bende uzun duramıyorum alcağım şeyler bellidir gider bakarım varsa alırım yoksa almam :pPP ben şanslıyım yaneee

biz hepsine beraber gidiyoruz ben teknoloji mağazasına dayanamıyorum emmeeee napam o benle her yere gidince hatta tbs de mineral fondoten denerken o beğendi güzel oldu alalım dedi heheh şaşırdım bende :p biliyorki ben herşeye uygun fiyatsa almaya karar veririm o yüzden bişi demio vardır bir bildiğin dio :p

oooo süpppppppppppeeeeeeeer dudaklar şahane ne sürsen yakışıyor yahuuuuuu

eneemmmmmmmmmmmmm tambelimm kız hani bişicik yoktu almışında almışın maşallah allahtan ingilizcen yok olsa mağazayı kaldırırdın vallahaaaaaaaaaaaaa çok pis kıskandım emme yaaaa bi uçak bileti ayarlayıp gelcem valla şu elcaya bir de ben el atammmm :p

güle güle kullan canım hem clinique hemde uygun fiyat süper olmuş canım

yawww elca deyip durmayın emme çok kıskanıom ben yaaaaaaa :KK43:(((( poffffffffffff :KK43:

günaydın kızlar iyi sabahlar dün bende flormarın long wearing rujunu almaya gittim ama henüz gelmemiş :KK43:(( hiçbişi almadan çıktım :KK43: mangodan bluz aldım onunla yetineyim bare :p

evet uyguna oldu toplamda 134 tl tuttu ciliniquenin kendi tükkanına gitsem o parayla anca tonik ve sabunu alırdım :) bide ruj
tembeltospa hayatım sen de güle güle kullan, çok güzel bir alışveriş olmuş. Ben cilt bakım ürünlerimi eczaneden alıyorum. Ama Clinique kullananlar cilt bakım ürünlerinin çok başarılı olduğunu söylüyorlar... Bu arada farlarının renkleri de pek ciciymişşş :))
sağol bebem.
bunlar vardı alabilcem kaptığım gibi çıktım :)
Tembeltosba ne güzel şeyler almışsın sen,güle güle kullan şekerim opuyorumnanaktan
Cilt bakımında da clinique geçmek istiyorum ben de,tecrübelerini alabilirmiyim bu konuda?
canım tonik,likit sabun,makkaj temizleyicisinden memnunum. he bide maskeside güzel.
ama göz altı,nemlendirici yeterli gelmiyor bana.
onlarda dermokozmetike geçicem bende sanırım donutun peşinden gidicem.
cilinquenin pudrasından çok memnunum bide
diğer ürünleriyle aram pek yok :)

bebegim unutmusum,cok cok ozur dılıyorum.bu aksam soz soz soz..hatt abır sıvılce lekem var.onun ustunde uygulamalı yapacagımm telafı olsunn

canımmm,kolda farklı duruyo dudakta farklı.Ondan artık dudakta swatch yapıyorum bilmiyorumkismile

bebegimmmmmmmmm gule gule kullann canım,bana mı bu öpücük aklinialirimsmile

kesın oyledır canım benım,acılıs saatını bekleyen tıpler bıle duydum ben

evet sana bu öpücük sayın vantuz hanım
ne korkunc ama di mi

X