DONUT canım sana bir şey sormam lazım. Hani sen bana Chanel Mat Limuere 02 Porcelain fondoteni tavsiye etmiştin ya, bir de Pro Limuere No:10 Limpide varmış. O nasıl?
PEN -SWAN--------İLARZU güle güle kullanın kızlar....
Pen Swan baya güzel bir alete benziyor, ben de deneyeceğim bunu. Kuaförde maniküre (ne kadar steril olursa olsun) tedirgin oluyorum... Güle güle kullan canım... :)
ilarzu sen de güle güle kullan cicilerini :)
kuzen güle güle kullan hepsiniŞenizSelam hatunlar Pen_Swan canım ne güzel şeymiş o ya
benim tamirci çıraa el tırnaklarıma ne eder bilemem ama onun hatrına uzatabilirim çok hoş görünüyor:))
ben de bunu ilk bakışta medikal aletler satan mağazalarda ayak masajı için bi alet var o sandım :))
o da süper bi alet ama yaa görünüşü bişe yetiyor insana
neyse
ben de cuma günü bişeyler aldım ufak tefek
rosense manyahlığımı bilirsiniz alamadığım iki 4 lü farı kaldıydı onları da aldım rahatladım aldıklarımla yaptığım makyajı da ekleyeceğim canlar
bir de iki tane maske aldım nette bulabilrisem eklerim neyli olduklarını da unuttum:))
farlar bunlar
tendeki demeyem de gözdeki duruşu:)))
mor ve gri olan farlar
maskeleri arıyorum
ucuzda hatun ya al tabi,ben hıc alma dermıyım zaten
ya kuzum bırara senınle bulusalım biz :) ay bası gıi soyle gidip birseyler bakınalım :)))
flormar supershine no 519
tabi ya herseyı bulmak mumkun olsaydı eger zaten kımse dısardan bırsey almazdım canım.
içelim valla,ha buarada bu gloss degil :)
tamam capacitydeki douglasa gıdelım,sonrada starbucksta kepekli havuslu kek yeriz :)))) kepekli olunca kendımı daha az suclu hıssedıyorum :)))))))))))))
koy fotoları unutma bak,meraklandırdın benı,gule gule kullan canım,avantajlı bır alısverıs olmus süper olmus valla !
ya sorma bende tum motivasyonu yıtırdım :))))
ya sen fondotenı kısa dogru al anacım,yazın akıyor gıdıyor hersey
olsaydı yedeklemek için alcaktım
var şu an çilekten aldım en son uygun fiyata :)
hiçbişi kullanmıyom ben
arada renkli nemlendirici o kadar.
bugün terleyerek kaç kere banyo yaptım bilmiyom sokaklardaydım
bu sıcakta heçbişi süremem
Kızlarrrrrrrrrrr flormardan bir ruj sipariş etmıstım,hıc begenmem flormarı bılıyorsunuz ama bur ujun rengi sahaneee!!