Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slmmmm güzzel hatunlarrrr kaydirigubbakcemile5
herkes cicilerini iyi günlerde kullansınnn bugün çok yoğunum
yarın yola çıkıyorum memlekete herkesler kendine ii baksın
öpüyorum sizleriiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

donut, o dudaklara ne sürsen yakışır.flormar da fena değil.bende de 2 tane lip var gerçi daha kullanamadım ama kışı bekliyorum sanırım

tembeltosbağa,senin cicilerin de çok güzel.farına ve rujuna bayıldım:)ama en çok farına bayıldım.
güle güle kullanın kızlar.

kıslarrrrr haftaya
smashbox farcıklarım gelio
Lattecim yine neler aldın bakıyım :)))))nerden aldın başka bişi aldınmı kaç gayme verdin bakem sen bir dur ayakkabılar gelsin hemen 2.alışverişi yaptın aaaaa

iyi yolculuklar canım güle güle git güle güle gellll :):teytey:

kızlar, çilekten alışveriş yaptım şimdi... bir de bize ramazan kampanyası yapmışlar ne tatlılar=) 25dolar üzeri siparişlerde ruj ya da far hediye, aldım bakalım güzeldir inşallah hediyeler=)

fazla bir şey almadım, ck den fondöten aldım fiyatı baya düşmüş mua'e baktım övmüşler genelde inşallah güzeldir, krem eyeliner aldım bir de, 2 tane de bedavadan rujum oldu=) aslında kendimi kaptırıp sepeti doldurmuştum o ara elektrik gitti hemen geri geldi bir baktım benim sepet uçmuş, sonra dedim bu bana bir işaret bırak bakıyım o lüzumsuz şeyleri cısss=) hemen bunları aldım çıktım sonra

Hahahah süper :))) Güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım gelince resimlerinide bekleriz
bu çileğin kargoyla gelişi süper yaww

:))) bir ciftte clarins ruj alsaydın olurmus ama kuzucum:)
=)beni baştan çıkarma tatlış
Hahahah süper :))) Güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım gelince resimlerinide bekleriz
bu çileğin kargoyla gelişi süper yaww

opuyorumnanaktan evet bayılıyorum nasılsa kargo bedava diye aklına estikçe parça parça alıyorsun

tembelim o rujun rengi sana açık kalacak sanırsam karıştıracan sen onu biraz daha koyu bişeyle bence... mac farlarını da getir o 31 tl olanı makyaj yapacam saa

balım getiririm tabi.
ama ne istediğini anlamadım yarın msn den annat bulur getiriirm ben sana
elcaya gidemem ama gitcek yer bulurum :)

evet uyguna oldu toplamda 134 tl tuttu ciliniquenin kendi tükkanına gitsem o parayla anca tonik ve sabunu alırdım :) bide ruj
sağol bebem.
bunlar vardı alabilcem kaptığım gibi çıktım :)
Tembeltosba ne güzel şeyler almışsın sen,güle güle kullan şekerim opuyorumnanaktan
Cilt bakımında da clinique geçmek istiyorum ben de,tecrübelerini alabilirmiyim bu konuda?
canım tonik,likit sabun,makkaj temizleyicisinden memnunum. he bide maskeside güzel.
ama göz altı,nemlendirici yeterli gelmiyor bana.
onlarda dermokozmetike geçicem bende sanırım donutun peşinden gidicem.
cilinquenin pudrasından çok memnunum bide
diğer ürünleriyle aram pek yok :)

evet sana bu öpücük sayın vantuz hanım
ne korkunc ama di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…