Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
annaştık buluşalım, dauglasa götür beni doonuttttttttttttttt sevile götür tekin acara götürrrrrrrrr
hatta bende bu glosu senle beraber alırım
sonrada bi kahve içerük
ben bugün elcayı bi yokladım koyarım fotolarını
deli oldum ama ben toniği 42 tl ye aldım sabunu 48 mi ne
sabun,tonik,nemlendirici,maske cilinique 69 tl
bayılacadım.
bide estee double wear ligt vardı
normali yok mu dedim ne zaman olur ona göre gelem
o ürünü buraya vermezler üzgünüm diyo satıcı kız bayanssulusmile
Hemde bensiz öylemi iii gidin bakalım....

Uploaded with ImageShack.us

bobi brown gloss 20 tl

6'lı mac far 31 tl

cilinique tonik ,likit sabun,maske,gündüz nemlendiricisi 69 tl sadece tonic 48 tl magazalarında

mac far 7 tl

Canım güle güle kullan...
Kız Allah seni nası biliosa öle yapsın emi o dudaklarını nie büzdün ödüm patladıohaoldumsmile doru tutsana onları ....

Hemde bensiz öylemi iii gidin bakalım....

Canım güle güle kullan...
Kız Allah seni nası biliosa öle yapsın emi o dudaklarını nie büzdün ödüm patladıohaoldumsmile doru tutsana onları ....

yok dogru tutmam ben korkutsun istedim zate :)
silcedim silmeyi unutmuşum bak sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
rosem sen geldinde gelme mi didikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gelmessen küserik.
bugün elcada bile andım seni
rosemin aldığı allıklardan yok diyom
sağol bitanem
cilt ürünleri felan çok uyguna geldi
ama fazla bişe yok

yok dogru tutmam ben korkutsun istedim zate :)
silcedim silmeyi unutmuşum bak sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
rosem sen geldinde gelme mi didikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gelmessen küserik.
bugün elcada bile andım seni
rosemin aldığı allıklardan yok diyom
sağol bitanem
cilt ürünleri felan çok uyguna geldi
ama fazla bişe yok

Her hafta ürün gelio talan ediorlar resmen yaa bende bundan sonra her hafta gidecem size haberleri aktarırım bayanssulusmile

donutum hani benim clinique kapatıcım:)
bebegim unutmusum,cok cok ozur dılıyorum.bu aksam soz soz soz..hatt abır sıvılce lekem var.onun ustunde uygulamalı yapacagımm telafı olsunn

Wauwwwwwwwwwwwww donut sengözlerimebaksanab
Netttin yaw hihoyyytŞahane duruyor
Dudak var,dudak var işte :icecream:

canımmm,kolda farklı duruyo dudakta farklı.Ondan artık dudakta swatch yapıyorum bilmiyorumkismile

bobi brown gloss 20 tl

6'lı mac far 31 tl

cilinique tonik ,likit sabun,maske,gündüz nemlendiricisi 69 tl sadece tonic 48 tl magazalarında

mac far 7 tl

bebegimmmmmmmmm gule gule kullann canım,bana mı bu öpücük aklinialirimsmile

Her hafta ürün gelio talan ediorlar resmen yaa bende bundan sonra her hafta gidecem size haberleri aktarırım bayanssulusmile

kesın oyledır canım benım,acılıs saatını bekleyen tıpler bıle duydum ben

ay yapma şekerim... sevgiliyle, kocayla alışverişe mi gidilir... onu oturtucan bi kafeye, sen gezicen aklinialirimsmile ya pahalı bulurlar ya gereksiz ya da çok dikkat çekici... erkekler işte...
valla ben bütün alışverişlerimi onunla yapıyorum oda seviyor yanımda olmayı tabi bir yere kadar loccitanede 1 saat durdum o minnacık dükkanda bişi demedi canım yawww
zaten kıyafet alışverişlerinde bende uzun duramıyorum alcağım şeyler bellidir gider bakarım varsa alırım yoksa almam :pPP ben şanslıyım yaneee
öyle oldu valla bakalım uygun bişey alabilirsem inş

kız allah seni ne yapmasın alışverişe sevgiliyle eşle gidilirmi gidiyorsanda onu yolla teknoloji marketlere ben öyle yapıyorum valla
biz hepsine beraber gidiyoruz ben teknoloji mağazasına dayanamıyorum emmeeee napam o benle her yere gidince hatta tbs de mineral fondoten denerken o beğendi güzel oldu alalım dedi heheh şaşırdım bende :p biliyorki ben herşeye uygun fiyatsa almaya karar veririm o yüzden bişi demio vardır bir bildiğin dio :p
Kızlarrrrrrrrrrr flormardan bir ruj sipariş etmıstım,hıc begenmem flormarı bılıyorsunuz ama bur ujun rengi sahaneee!!

dsc02652k.jpg
oooo süpppppppppppeeeeeeeer dudaklar şahane ne sürsen yakışıyor yahuuuuuu

bobi brown gloss 20 tl

6'lı mac far 31 tl

mac far 7 tl
eneemmmmmmmmmmmmm tambelimm kız hani bişicik yoktu almışında almışın maşallah allahtan ingilizcen yok olsa mağazayı kaldırırdın vallahaaaaaaaaaaaaa çok pis kıskandım emme yaaaa bi uçak bileti ayarlayıp gelcem valla şu elcaya bir de ben el atammmm :p

güle güle kullan canım hem clinique hemde uygun fiyat süper olmuş canım
istersen telefonlaşırız ben gidince ararım seni neler var sölerim sana sende ona göre sipariş veririsin canım olarmı

yawww elca deyip durmayın emme çok kıskanıom ben yaaaaaaa :KK43:(((( poffffffffffff :KK43:

günaydın kızlar iyi sabahlar dün bende flormarın long wearing rujunu almaya gittim ama henüz gelmemiş :KK43:(( hiçbişi almadan çıktım :KK43: mangodan bluz aldım onunla yetineyim bare :p

Kızlarrrrrrrrrrr flormardan bir ruj sipariş etmıstım,hıc begenmem flormarı bılıyorsunuz ama bur ujun rengi sahaneee!!

dsc02652k.jpg
Şahaneeee yaz için mükemmel bir renk bu, hakikaten flormardan beklemezdim :) Güle güle kullan canım. Ama şu da bir gerçek, ruju asıl gösteren şey senin dudaklar anacım :))) Bu arada Chanel açıklaman için de çok teşekkür ederiiimmmm..... Ben Mat Limuere Porcelain alacağım, kesinlikle koyu ton istemiyorum!

tembeltospa hayatım sen de güle güle kullan, çok güzel bir alışveriş olmuş. Ben cilt bakım ürünlerimi eczaneden alıyorum. Ama Clinique kullananlar cilt bakım ürünlerinin çok başarılı olduğunu söylüyorlar... Bu arada farlarının renkleri de pek ciciymişşş :))

günaydın canım elcaya gidende diyet mi kalır yahuuuubayanssulusmile

valal kalmaz,cok gunahkar bir yer orası magrentacım kaydirigubbakcemile3

Şahaneeee yaz için mükemmel bir renk bu, hakikaten flormardan beklemezdim :) Güle güle kullan canım. Ama şu da bir gerçek, ruju asıl gösteren şey senin dudaklar anacım :))) Bu arada Chanel açıklaman için de çok teşekkür ederiiimmmm..... Ben Mat Limuere Porcelain alacağım, kesinlikle koyu ton istemiyorum!

bende beklemıyordum canım ınan,evet bencede adı ustunde porselen,saclarınla sahane duracaktır.Kidmanın ilk kızıl halleri gibi opuyorumnanaktan

bobi brown gloss 20 tl

6'lı mac far 31 tl

Tembeltosba ne güzel şeyler almışsın sen,güle güle kullan şekerim opuyorumnanaktan
Cilt bakımında da clinique geçmek istiyorum ben de,tecrübelerini alabilirmiyim bu konuda?

yavruagzı,somon,acık nar cıcegı gıbı tarıf edebılırım sanırım :) başardım oldu degıl mı :)))

X