Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

çok teşekkür ederim sevdiceğim

balım getiririm tabi.
ama ne istediğini anlamadım yarın msn den annat bulur getiriirm ben sana
elcaya gidemem ama gitcek yer bulurum :)

temem bidenesimm

aa bu tonları cok severım ben canım,bize swatch yaparsın degil mi

yaparım cancazımzemuszemus

Lattecim yine neler aldın bakıyım :)))))nerden aldın başka bişi aldınmı kaç gayme verdin bakem sen bir dur ayakkabılar gelsin hemen 2.alışverişi yaptın aaaaa
oooo gojane ler gelene kadar kimbilir kaç kere daha yaparımkaydirigubbakcemile3
para vermiycem canım elimde fazladan smashbox photo finish primer vardı onla takas yaptım.. Blogta satıyormuş arkadaş bu farlar hiç kullanılmamış primerımı verdim farı aldımbayanssulusmile

Canım Güle güle kulllaaaannnn :))

Albatros cum iyi yolculuklaaaarrr a.s.
teşekkürler canımcım

strawberry rengi diyorum clarins diyorum opuyorumnanaktan
biri şu kızı durdursun diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlarr herşey hazır sabah ola hayırola opuyorumnanaktan
herkes cicişlerini iyi günlerde kullansınnn
iyi dileklerinis için teşşkkler güzeller olumunekankayizsmile

Pirhot canım ben geldim,bu sivilce izlerim taze :)

yeşil renkli clinique anti blemish kapatıcım ve sonucu :)

Son düzenleme:
Biraz alelacele oldu prihotcum,duzgun uygulayamadım :) ama kapatıcılıg hakkında bılgı sahıbı olmusundur,ama tabıkı sen ten rengı olanı da alabılırsın

Pirhot canım ben geldim,bu sivilce izlerim taze :)

yeşil renkli clinique anti blemish kapatıcım ve sonucu :)

iz miz kalmamış ürünün dermatolojik olarak güven verici olmasıda çok önemli tabi .çok kafama yattı canım ilk fırsatta alıcm.sana teşekkür borçladım.
çokkkk teşekkür ederim balım benim:)

Biraz alelacele oldu prihotcum,duzgun uygulayamadım :) ama kapatıcılıg hakkında bılgı sahıbı olmusundur,ama tabıkı sen ten rengı olanı da alabılırsın

cnm hangisini önerirsin? ne farkı var?yeşil renk daha ii gitmezmi kırmızılkları kapatmaya.avenenin de böyle bir ürünü vardı sanırım mavili birde yeşilli kapatıcısı fakat stick şeklinde bende stick şeklindekilerdn pek hoşlanmıyorum ztn

Gerçekten iyi kapatmış clinique, büyük sivilcelerin üzerine sürülen kapatıcı genelde pütür pütür kabuklu duruyor, bunda öyle bir sorun var mı?

oo kapatıcılığı süpermiş

evet hakıkaten oyle canım

canım elıne aldıgında sıvı olan sey yuzune surdugunden anında kuruyor,ıkıncı bır ovalama ve yayma sansı vermıyor sana.O yuzden yeşili kullanmak bira zor,uykuluysan cok falan surduysen hafif yeşil durabılıyor.O yuzden dedım,yoksa yeşilin kızarıklıgı ortucu etkisi tartısılmaz,bir numara bence.

Dermatolojik diyorsan eger bunu bu iş için yapmıslar,sivilcelere özel.

Umarım işini gormustur birtanem opuyorumnanaktan

Gerçekten iyi kapatmış clinique, büyük sivilcelerin üzerine sürülen kapatıcı genelde pütür pütür kabuklu duruyor, bunda öyle bir sorun var mı?

canım yok fakat kuruduktan sonra asla ellemeyeceksın ki bu da yuzune surdugun andan sonra sanıyeler gibi kısa bir zaman dilimi maalesef.Kucuk vuruslarla uygulamak daha mantıklı gelıyor bu yuzden bana

kızlar günaydın

canımm gunaydın Ebrucum,erkencisin zemuszemus

lattecim süpersin canım benimmmmmmm :))))) mantıklı bir alışveriş olmuş o zaman :) güle güle kullan

günaydın kızlar iyi sabahlarrrrrbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…