• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

canim bu arada cathrine arley silky touch 03 numara allik :)))))) bol simli ama surulunce çok hos ve dogal duruyor ustelik çok fazla var içinde sur sur bitmiyor :)))))

evet canim ben çok memnunum bu alligimdan açikçasi yogun bol simli çok guzel resmen goz bebegim :)))) çok hos dogal simli bi bronzluk katiyor diorun max factor un bile alliklarindan bu kadar memnun degilim renk surum yogunluk ve sim olarak birde claire s in altin sarisindan çok memnunum kuçuk kare olan bi ara da onu çok kullaniyordum o da çok tatli altin sarisi olup boyle guzel ve dogal duran simli ender alliklardan biri pembe alligim ise çok pratik :))))

arkadaşlar resimler feci büyük. renkleri görmekte ve mesaj yazmakta zorlanıyoruz.sayfaların şaftı kaymış resmen. küçültün lütfen şu resimleri..
yeni aldığım kryolan allığım

dsc05303xl.jpg

kızlar ben she nin allığını aldım ama pek beğenmedim iyi hoş parlak filanda rengi pek hoş durmadı yüzümde bi de kalıcı değil

kızlar meraba anacm bnada bi el atın :)
bi kere allığa bayılıorm ama kendime ton bulamıormm ..
buğday tenliyim şeftali olmuo pembe ıyyyy iğrenç oluo..
ama şeftaliye bayılıormm..

Bunlar benm çok sevdiğim ve her zaman çantamda bulundurduğum mac allıklarım Sweet as cocoa ve Peachtwist. Aslında bu kadar koyu değiller ve ikisinde biraz pembe tonları var.

Bunlar da Flormar ve Golden Rose allıklarım. Genelde 1 saatliğine falan dışarı çıkcağım zamanlar kullanıyorum çünkü 1 saatten sonra yüzümde bu allıklardan eser kalmıyor.

satfa yapısını bozan resimler eklemiyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim allıkta bu ... simli çok hoş bi rengi var tavsiye ederim.. ama sıkıldım artık kullan kullan bitmedide :)) yeni şeftali tonlarında çok parlamayan (hatta parlamasada olur )bi allık alıcam TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM... a.s.a.s.

fırçamdada iş kalmadı aslında yeni fırça önerilerinizide okumak isterim... MUCKKK..

Eklentiler

• $PA147987.jpg
    $PA147987.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $PA147988.jpg
    $PA147988.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
kızlar benim allıkta bu ... simli çok hoş bi rengi var tavsiye ederim.. ama sıkıldım artık kullan kullan bitmedide :)) yeni şeftali tonlarında çok parlamayan (hatta parlamasada olur )bi allık alıcam TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM... a.s.a.s.

fırçamdada iş kalmadı aslında yeni fırça önerilerinizide okumak isterim... MUCKKK..

canım sayfa 18de benim allıklarım var onlara bir göz atabilirsin..
flormarın , cecilenın güzel şeftali tonlarında allıkları var..

Son düzenleme:
canım sayfa 18de benim allıklarım var onlara bir göz atabilirsin..
flormarın , cecilenın güzel şeftali tonlarında allıkları var..

canım çok sağol ..

cecile 01- 06 flormar 43-44 dikkatimi çekti notumu aldım... yanlız çok parlak istemiyorum ben hafif simli olabilir... hoş mat bi allıkta kullanmadım hiç nasıl durur bilmiyorum yani. şeftali rengi doğal durucak bi ürün arıyorum.. sen bu 4 allıktan hangisini önerirsin :) tecrübene güveniyorum çünkü allık koleksiyonun var resmen... :lepi::lepi:

yoruyorum seni ama ...

canım çok sağol ..

cecile 01- 06 flormar 43-44 dikkatimi çekti notumu aldım... yanlız çok parlak istemiyorum ben hafif simli olabilir... hoş mat bi allıkta kullanmadım hiç nasıl durur bilmiyorum yani. şeftali rengi doğal durucak bi ürün arıyorum.. sen bu 4 allıktan hangisini önerirsin :) tecrübene güveniyorum çünkü allık koleksiyonun var resmen... :lepi::lepi:

yoruyorum seni ama ...

yok canım ne yorması, taş atıcam da kolum mu ağrıycak :))
ilahi :))

şimdi o zaman parlak istemediğine göre sana cecile 01'i önerebilirm..çok hafif ışıltılı..hatta mata yakın..diğer cecile daha bronz rengi..
flormar terakottalar daha parlak ama sürünce de öyle abartı durmuyorlar..bende yok ama flormarın da cecilinkine benzeyen allıkları var onlara da bak ,tekli allık olarak geçiyor isimleri..bence nette de vardır..
onlar da parlak değil, istediğin gibi ideal bence..özellikle 91 nosu var ona da bir bak derim..

bir de şunu da beğendim , bu seri yeni çıktı :
images

flormar p111

genel olarak , parlak istemiyorsan terakottalardan uzak dur bence..

Son düzenleme:
yok canım ne yorması, taş atıcam da kolum mu ağrıycak :))
ilahi :))

şimdi o zaman parlak istemediğine göre sana cecileları önerebilirm..çok hafif ışıltılılar..hatta mata yakınlar..
flormar terakottalar daha parlak ama sürünce de öyle abartı durmuyorlar..bende yok ama flormarın da cecilinkine benzeyen allıkları var onlara da bak ,tekli allık olarak geçiyor isimleri..bence nette de vardır..
bir de şunu da beğendim , bu seri yeni çıktı :
images

flormar p111

genel olarak , parlak istemiyorsan terakottalardan uzak dur bence..

hangileri daha kalıcı oluyo peki canım ya?

Son düzenleme:
Back