- Konu Sahibi BeyazPerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim kusura bakma tek fotograf makinem bu kestim ama kuçulmuyor
kızlar benim allıkta bu ... simli çok hoş bi rengi var tavsiye ederim.. ama sıkıldım artık kullan kullan bitmedide :)) yeni şeftali tonlarında çok parlamayan (hatta parlamasada olur )bi allık alıcam TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM... a.s.a.s.
fırçamdada iş kalmadı aslında yeni fırça önerilerinizide okumak isterim... MUCKKK..
canım sayfa 18de benim allıklarım var onlara bir göz atabilirsin..
flormarın , cecilenın güzel şeftali tonlarında allıkları var..
canım çok sağol ..
cecile 01- 06 flormar 43-44 dikkatimi çekti notumu aldım... yanlız çok parlak istemiyorum ben hafif simli olabilir... hoş mat bi allıkta kullanmadım hiç nasıl durur bilmiyorum yani. şeftali rengi doğal durucak bi ürün arıyorum.. sen bu 4 allıktan hangisini önerirsin :) tecrübene güveniyorum çünkü allık koleksiyonun var resmen... :lepi::lepi:
yoruyorum seni ama ...
yok canım ne yorması, taş atıcam da kolum mu ağrıycak :))
ilahi :))
şimdi o zaman parlak istemediğine göre sana cecileları önerebilirm..çok hafif ışıltılılar..hatta mata yakınlar..
flormar terakottalar daha parlak ama sürünce de öyle abartı durmuyorlar..bende yok ama flormarın da cecilinkine benzeyen allıkları var onlara da bak ,tekli allık olarak geçiyor isimleri..bence nette de vardır..
bir de şunu da beğendim , bu seri yeni çıktı :
flormar p111
genel olarak , parlak istemiyorsan terakottalardan uzak dur bence..
çok teşekkür ederim canım.. hakkını helal et.. a.s.a.s.a.s.