• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

ben maybelının krem allıgını kullanıyorum soran arkadaşları bilgilendirek için ben çok memnunum diğer toz allıklar gibi değil sabah sürüyorum elımı yuzume değdirmediğim sürece kalıyo akşama kadar sürmeside oldukça kolay...pembesı var bıde bronzunu alıcam

estee_lauder_2008_colour_collection_set_3allik3e.jpg

ben de hem allık hem de göz kalemi illa ki sürerim ama rimeli hergün süremiyorum temizlemesi zor olduğu için..2 sene önce hiç allık sürmüyordum tek göz kalemi yetiyordu ama öyle bir alıştım ki allığa artık sürmemek de olmaz sürmeyince hasta sanıyorlar..

selam kızlar..allık olarak avonun bronzlaştırıcı incilerini kullanıyorum,harika bişey..resimlerdeki fırçalarla sürebiliyo musunuz allığı,ben hayatta süremem iz bırakıyolar yüzde..ben avonun allık fırçasını da aldım o da harikaa.

P2855_hero.jpg

P191605_hero.jpg

41089171-260x260-0-0_Estee+Lauder+Estee+Lauder+Tender+Blush+No+517+Deep.jpg

blank.gif

17772_kucuk.jpg

21k4asVVcoL._SL500_AA300_.jpg

218AD02t7cL._SL500_AA300_.jpg

270679_kucuk.jpg

kızlar çok oldu valla ama allık hastasıyım da ben başlamışken de hepsini koyıyım dedim. bunlarla ilgili sorunuz varsa cevaplarım

allıklarım :

loreal glam bronze pudra no :05
alix avien no:3
golden rose no :203

3456.jpg

cecile 06
flormar 44
flormar 43

3463.jpg

cecile 01
bodyshop 04
avon

3465.jpg

aveda yazıyor üstünde sadece
carmina 10
avon bronze

3471.jpg

Son düzenleme:
flormar teracottalardan ilki nasıl canım memnunmusun ben alıcaktım gecen gün metroporttaki kiosk tan vazgectm sonra burda gördüğüm iyi oldu alerji falan yaptımı?

flormar teracottalardan ilki nasıl canım memnunmusun ben alıcaktım gecen gün metroporttaki kiosk tan vazgectm sonra burda gördüğüm iyi oldu alerji falan yaptımı?
hayır alerji yapmadı bende canım..güzel renk veriyor yüze en çok kullandıklarımdan biri o..tavsiye ederim buğday tenliysen..ama diğer flormarı sevmedim onun yanındakini , rengi pek belli olmuyor bende..soluk bir renk..

Son düzenleme:
tourmalinecim alix ve carmina hakkında ne düşünüorsun?
bronzlukları ve ışıltıları nasıl ?
carminayı bitirmişsin güzel baya herlade , bronz bir allık arıorm da ?:hulya:

tourmalinecim alix ve carmina hakkında ne düşünüorsun?
bronzlukları ve ışıltıları nasıl ?
carminayı bitirmişsin güzel baya herlade , bronz bir allık arıorm da ?:hulya:
aslında o carmina allığım baya eski lise sondan beri kullanıyorum nerdeyse 10 yıllık yani :) onu çok seviyodum ama yere düşünce kırıldı öyle oldu yoksa halen bitirmiş değilim :) eğer halen o allıklardan varsa carminanın o allığını tavsiye ederim gerçekten..alix de fena değil ,hiç bitmicekmiş gibi görünüyor o, amma lakin benim carmina allığımın rengini tutamadı :) avonun bronz allığı da çok doğal duruyor onu da seviyorum..loreali pek beğenmedim..daha ucuza daha güzel bronz allıklar var..carmina da alix avien de baya ışıltılı..ama kötü durmuyor..sanırım en çok ışıltı içeren allıklarım cecile olanlar..

tamam canım, carmina gerçekten güzel görünüyor, bir bakayım buna benzer bi rengi varmı carminanın,teşekkür ederim :)

Back