• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

hayır alerji yapmadı bende canım..güzel renk veriyor yüze en çok kullandıklarımdan biri o..tavsiye ederim buğday tenliysen..ama diğer flormarı sevmedim onun yanındakini , rengi pek belli olmuyor bende..soluk bir renk..

evet buğday tenliyim hemen denycem standdaki bayanda cok övdü ama bilirsn onlara çok da güven olmaz : ) cevabın için teşekkürler:)

kızlar ne güzel allıklarınız var kontess alttaki 2 allık golden rose degil mi ? golden rose kullanabiliyor musun ben yapısını hiç begenmedim

kızlar ne güzel allıklarınız var kontess alttaki 2 allık golden rose degil mi ? golden rose kullanabiliyor musun ben yapısını hiç begenmedim
eed canım golden rose.
40 yılın başı allık kullandığım için,herhangi bir sorun yaşamadım canım boshayallersmile
zaten o yüzden allığım azdır...

1161.jpg

bunlar da benden , bu ara farkettimki sadece 1 tane pembiş allığım varmış hemen açığı kapatmalıyım kaydirigubbakcemile3

Mini, allıkların çok güzel, güzel günlerde kullan. ben pembe allık pek sevmem o yüzden seninkilere bayıldım:asigim:

Smashbox'ın sağındaki fırçalı allık hangi marka? onu merak ediyorum bide bourjois sanırım orda iki allık var, onlar mini serisinden mi yoksa normal büyüklükte mi:kedi:

benim de hiç pembişim yok :( akannehir
bana pembiş yakışır mı onu da bilmiyorum birde şöyle kırmızımsı ya da defne samyelininki gibi turuncumsu bi allık istiyorum..

teşekkür ederim canlarım ,
pembenin tonu da önemli ama bana pek pembe gitmior sanırım ondan elim hiç gitmemiş , 1 pembe var o da şeftaliye dönük :1:
ama carminanın pembelisinide alacağım çok beğedim opuyorumnanaktan

jefflimacım , o estee lauder bronze goddess soft and matt bronzer 01 numero ,
boufjoislerde tam boy hayatım zaten bitmiyorlar hiç , seviyorum ama kokusunu falan fekat taşş gibiler :emir_bebek:

çok soft hayatıım hiç sim filan yok matt , zaten adıda ölemiş kaydirigubbakcemile3 guclubacismile çok güzel duruor , kirli gibi durmuyor , hem de 20 tl yemi ne almıştım douglastan sen de bi bakşutarafagitti

yok artık 20 tl miii:1shok: çok iyi fiyata almışsın canım, güzel günlerde kullan, bende bakıcam, inşallah yakışır banada:1rolleyes:

teşekkür ederim canım bak tabi , douglasta oluor öel indirimler sevilde 90 tlmiş alsanaalsanasmile

bunlarda benimkiler :))))))) ama neden buyuk halde yukleyemiyorum :S

Eklentiler

• $100_0804.jpg
    $100_0804.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 66
evet canim catrine arley markasi numarasini unuttum ama çok simli ve o kahvede tek alligi var zaten bende ucuza almistim :)) pahali degil yani :))))))

Back