• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

Bourjois kullanan arkadaşlar!Ya şu şeftali renginin nosunu ve adını yazarsanız sevinirim,çünkü her yerde baska adlar cıkıyo!

MAC-Blushcreme-POSEY-Krem-Allik__18365195_0.jpg

MAC BLUSHCREME POSEY 2008
KREM ALLIK 6,0 g.
Islak Gül Pembesi

Yumuşacık ve kremsi yapıdaki MAC'in yeni allığı, yanaklara hoş bir ışıltı ve renk kazandırıyor. El yordamıyla kolayca uygulanabilir, dudaklara da sürülebilir

prenses sayfa 10 da flormarın allığını koymuşsun cnm onun aynısı almayı düşünüyorum sence nasıl beyaz tenliyim

kızlar size rimmeli tavsiye ederim benim en beğendiğim allıklarımdan biri çok rahat kullanabiliyorum allık sürmeyi becermediğim halde

DESSERT-BEAUTY-JESSICA-SIMPSON-KREM-ALLIK__20836480_0.jpg

JESSICA SIMPSON'DAN- DESSERT BEAUTY- SWEET CREAMY BLUSHING CREME - KREMSı YAPISI ıLE ıNCı PARLAKLIĞINDA SÜPER BıR AYDINLATICI/HIGHLIGHTER.

8.5 GR.

bende beyaz tenliyim ve yıllardır kullandığım ,asla vazgeçemiceğim,arkadaşlarımında bayıldığı canım allığım.. beyaz tenli herkese tavsiye ederim çünkü bu allığı saçlarım sarıykende,kahveykende,karamelkende hep kullandım ve harika..

Max Factor Flawless Perfection Blush - 225 Mulberry - Allık
21442_kucuk.jpg

Yanaklara saf, doğal bir renk verir.

• Doğal ve kolay yayılan bir üründür.
• Saf bir görünüm verir.
• Doğal, yumuşak bir görünüm sağlar.
• Kolay ve eşit miktarda dağılır.
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Sadece renk vermekten fazlasını sunan, saf, yumuşak dokulu bir pudra allık olan Flawless Perfection Blush, çok ince öğütülmüş pudra ile çok az miktarda sıvılaştırıcının karışımıdır.

ayyy hepsi harika, pmbe delisiyim, pembe alliklarin hepsine bayildim opuyorumnanaktan herkes gule gule kullansin..

Back