Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki rengin adını bilen var mı ?

işte benm deli gibi istedigim renk kuaföre gittim adını bende senn gibi bilmiorum tarif ederek anlattım buna yakın bişe cıktı ortaya ama sanırım bu rengin adı irlanda kızılı

kıslarrrrrrr benım sacım kırmızı bu renge dönmek istiyom dönemezsin diyolar sizce dönülürmüüü nolur bi haber

arkadaşlar tekrar tekrar soyluyorum bu saç rengi 8.44 hatta 9.44 dıyebılrım. irlanda kızılı kızıl bakır kızılı sagan kabugu bunr değil. bu saçta kızıllık yok lutfen artık anlayın.
ayrıca saçın kızılsa 2 3 kere saçını sadece sarıya boyarsan rahatlıkla elde edersin bu rengi

sac konusunda oldukca deneyimlisin sanırım bende defalarca sac boyarım ama senin kadar deneyimim yok sana bir sorum olacak yardımcı olursan sevinirm genco dizisindeki ikizlerdeki en küçük kızın sac rengi nedir peki evde kendin elde edbilirmiyim o rengi sacların koyu sarı şuan

canım bıraz deneyımlı sayılrım hiç olmazsa bu rengin bahsedilen renkler olmadığını bılıyorum.
genco dizisini izlemiyorum.eğer kendi saç rengine benzer ve o kızın saç rengini koyarsan yardımcı olmaya çalışrım

clementine88 sana çokkkk teşekkür ederimmmm :1hug: ben yine nolur nolmaz diye kuaföre gitmiştim ama bu sefer cesaret ettim ve sonuç gerçekten çok güzel dün senin dediğin renklere boyadım ve saçım nerdeyse konu başındaki resimlerin ilki gibi. Bundan sonra kuaföre gitmek yokkk tekrar teşekkür ediyorumm a.s.

Ben bunu çok beğendim. bende değişiklik istiyorum fakat cesaret edemiyorum. esmer bir tenim var.sanki siyahtan başkası yakışmaz gibi geliyor. ama bu resimdekide esmer hatta zenci. bir yakınımda esmer tene karamel çok yakışır demişti. hatta bende görmüştüm bir kızı dayanamayıp sormuştum boyası karamelmiş, hemde esmerdi ve çok tatlı olmuştu. sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar sizce bir esmere hangi renk gider?

bakır rengi bu... ben boyatmıştım 1 ay bile kullanamadım çok çabuk dibi geliyor ve hemen boyatman gerek yoksa çok kötü görünüyo yani sürekli dip boyası gerektiren bi saç rengi ayrıca bu renk çok çabuk akıyor ve sarıya dönüyo...

zenci bayan ve diger resimlerde dahil olmak uzere bariz bakir tonlari arkadasım her renk bakırı denedi kolestonda ozel bir boya var mixtone bakir onu alıp boyaya bilirsn cok gzl bi turuncu saç elde edersn ozelligi dipler ve uclar %90 aynı oluyo fakat bu mixtone serisine baslarsan hep onu boyamak zorundasın sonra baska boya zor tutuyo dipler tutmuyo ayrıyetn bu boya kuaforlerde satlyo brz zor ama en son arkadasm palette ya da garnier di tam hatırlmyrm markasını ama tarcın bakır diye bi renk var o da olur guvenle boya derm yalnz ben esmerlere bakır tonlarını yakstrmayanlardanm ama onemli olan senn benimsemen dedigim renkleri al boya memnun kalıcagna eminim

ilk boyandığında bu renktii,2 yıkamadan sonra hafif yrm ton fln acıldı,süper muhteşem bi renk oldu..kolay kolay vazgeçemicem bu renkten ben a.s

mükemmel bir saç rengi bende istiyorum bu rengi ama saçlarım koyu sıyah olduğu için cesaret edemedim sogan kabugu kürü ile acmaya calıstım onuda beceremedım galiba yardım edermisiniz banada

cevabınızı bekliyorum daha yeni üye oldum ama durmadan bu sıteyı takıp eden biriyim saçımı hiç boyamadım dogru bırset yapmak ıstıyorum:2: bana yardım edick biri var mı acaba şimdiden teşekkürler :78::92:

palette deluxe 7.77
3 gün önce boyadık bu boyayla ve aynen kutunun üzerindeki renk çıktı.
Eki Görüntüle 249418

Peki bende alsam boyasam aynısı olur mu? Saclarımı hıc boyamadım dogal rengı koyu sıyah goren boyanın ısmını soruyo ama bn resmdekı sacı rngnı ıstıyorum yanı bu sıyah saca o boya kutudakı rengı verır mı dıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…