• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki rengin adını bilen var mı ?

saçın çok siyahsa içine biraz sarı karıştır ki koyu tutmasın. ama hangi sarıyı ve ne kadar karıştırman gerektiğini bilmiyorum. ya da içindeki oksidanı değil daha açık renk yapacak bir oksidanı kullanabilirsin. içinden %9luk çıkıyor. daha açık olması için kaçlık kullanman gerektiğini de bilmiyorum :69:
sadece biz bakır saçın üzerine boyadık ve aynen kutu üzerindeki renk çıktı, şaşırdık. çünkü bakır renkler her zaman ilk boyadığında şarap rengi gibi olur, yıkadıkça akar. ama bu aynen rengi verdi.
seni ynlış yönlendirmek istemiyorum... ama tahminimce ilk seferde biraz koyu olsa bile 2ncide daha açık renk tutacaktır çünkü 9luk oksidan saç rengini koyulaştırmaz açar die biliyorum. ben tarçın bakır kullandığım dönemde 3.cü boyamamda baya bi açılmıştı rengi.onun içindeki de 9luk oksidandı.

Ölüm kalım meselesi oldu artık ne yapacağımı bilemedim ilk defa oldugu ıcın elım ayagım sasırdı kuafore gıtmek ıstemıyorm evde yapmak ıstıyorum :) bıtkısel yollarla sacımı acmak ıstedım ama becerdım sayılamaz sımdıde papatya kürünü deniycem sogan kabugu kürü bıraz actı ama guneste bellı yıne sıyah saclarım bırı artık bana yardım etsin

Ölüm kalım meselesi oldu artık ne yapacağımı bilemedim ilk defa oldugu ıcın elım ayagım sasırdı kuafore gıtmek ıstemıyorm evde yapmak ıstıyorum :) bıtkısel yollarla sacımı acmak ıstedım ama becerdım sayılamaz sımdıde papatya kürünü deniycem sogan kabugu kürü bıraz actı ama guneste bellı yıne sıyah saclarım bırı artık bana yardım etsin

tam ne renk ıstıosun cnm belkı yardımım dokunabılır :1:

aslında tarcın ama 10 sayfa yani 1 gerı gıdersen paylastıgım resmı goruceksın o sac rengini istiyorum ilk deneyımımın kötü bi hale gelmesını ıstemıyorumm

bu gosterdıgın resme tarcın dıemeyız cnm tarcında turunculuk olmaz daha kahveye yakın bı renge bakar ama bu rengı ıstıyorum dıosan bu karamel bakır gıbı bıseye benzıyo tam net bısı dıyemıyorum cunku fotoda ısık kontras vs var gıbı ama bu rengı ıstıyorum dersen papatya ve soganla bunu yapamazsın ılk kez boyatıcaksan ben kuafore gıt dıcem ama kuafor ıstemıosun o zaman sana tavsıyem bıtkısel boya kullanman :1:

bu gosterdıgın resme tarcın dıemeyız cnm tarcında turunculuk olmaz daha kahveye yakın bı renge bakar ama bu rengı ıstıyorum dıosan bu karamel bakır gıbı bıseye benzıyo tam net bısı dıyemıyorum cunku fotoda ısık kontras vs var gıbı ama bu rengı ıstıyorum dersen papatya ve soganla bunu yapamazsın ılk kez boyatıcaksan ben kuafore gıt dıcem ama kuafor ıstemıosun o zaman sana tavsıyem bıtkısel boya kullanman :1:

walla sogan kabugu tarcın bakır gıbı turuncuya donuk parlak bı renk olsun dıorm ama işte nasıl yapıcagımı bılmıyorum.. Saçmalıyorum arada boyatanlar anlarsınız bu işten

walla sogan kabugu tarcın bakır gıbı turuncuya donuk parlak bı renk olsun dıorm ama işte nasıl yapıcagımı bılmıyorum.. Saçmalıyorum arada boyatanlar anlarsınız bu işten

cnm sen ne yap en ıyısı bılıomusun acık sarı bı boya al sacının ucunda test et muhtemelen ıstedıgın rengı verecektır ona gore de tumunu boyarsın bu arada zaman tutmayı unutma :1:

:) ya bnde bılıorum ılk sarıya sonra bakıra boyamasınıda ıkı ıs yapmak zoruma gıdıyo sımdı o bakır turuncu vs.. :) o rengı tutturup annemın cıglık atmasına sebeb olmam lazım :) 2 cı de o etkıyı yakalayamam :)

Kızzlarrr bir bakın lütfenn bu hürremin saç rengini bilen var mı yada hürremın sac rengınde bırının fotosu var mı? Herkez hürremı gosterıyo kuaföre ben farklı bi yüz göstermek istiyorum yyardımcı olurmusunuz saç rengindee:52::37::18::97:

ya hiç kimse siyah saça bakır rengi yada sogan kabugu rengi nasıl tutturulur bilmiyomu :((

60'lık oksidanı al saçına dök 5dk kadar bekle yıka sonra kurut ve herhangi bi markanın soğan kabuğu rengi boyasını al bence kızılda al ve karıştır ama renkler küllü olmıcak

60'lık oksidanı al saçına dök 5dk kadar bekle yıka sonra kurut ve herhangi bi markanın soğan kabuğu rengi boyasını al bence kızılda al ve karıştır ama renkler küllü olmıcak

şey hürremin saçının renginde olurmu sence? O renkte olsn ıstıyorum aslnda ama ısmını bılmedıgım ıcın bakır ve sogak kabugu dıyorum saclarım sıyah oldugu ıcın 60lık oksıdan yeterlı olur mu bırde ben hıc sacımı boyamadım ılk defa boya fln alıcam ama nasl yapcagımı bılmıyorum :84::18:

şey hürremin saçının renginde olurmu sence? O renkte olsn ıstıyorum aslnda ama ısmını bılmedıgım ıcın bakır ve sogak kabugu dıyorum saclarım sıyah oldugu ıcın 60lık oksıdan yeterlı olur mu bırde ben hıc sacımı boyamadım ılk defa boya fln alıcam ama nasl yapcagımı bılmıyorum :84::18:

uuuwww sakın ol :)

nie kuaföre boyatmıosun bilmioum ama
nevacolor 8.34 var duble bakır o olabilir
ama oksidanla saç açmayı çok ii yapman lazım
yoksa bakır yapıcan bi saçın kalmaya bilir
daha önce hiç boyamamışsın ayrıca
ama daha yüksek oksidan saçını mahvetsin istemem.

kötü olsa da sana tonlara bakcan bişi yükledim

Eklentiler

• $nevacolor.jpg
    $nevacolor.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 446
bak en iisi bu galiba tüp olarak diilde böle set olarak al canım fiyatıda uygun 10 tl dio ama öncesinde bi işlem yapmalısın onu bulcam sana :)))

Eklentiler

• $1304927050_Nevacolor_Bakir_8_44_10_TL.jpg
    $1304927050_Nevacolor_Bakir_8_44_10_TL.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 420
uuuwww sakın ol :)

nie kuaföre boyatmıosun bilmioum ama
nevacolor 8.34 var duble bakır o olabilir
ama oksidanla saç açmayı çok ii yapman lazım
yoksa bakır yapıcan bi saçın kalmaya bilir
daha önce hiç boyamamışsın ayrıca
ama daha yüksek oksidan saçını mahvetsin istemem.

sakin olamıyorumki kimse yardımcı olmuyo saçlarımı mahvetmek ıstemıyorum:18: kuaföre çekiniyorum herkez bu renkte yaptııryo ya oda degıl eve nasıl gelecegımı dusunuyorm :)) kendım denemek ıstıyorm :)):1: markete gıtsem ne alacagımı bılmıyorum bıle:83::84:

sakin olamıyorumki kimse yardımcı olmuyo saçlarımı mahvetmek ıstemıyorum:18: kuaföre çekiniyorum herkez bu renkte yaptııryo ya oda degıl eve nasıl gelecegımı dusunuyorm :)) kendım denemek ıstıyorm :)):1: markete gıtsem ne alacagımı bılmıyorum bıle:83::84:

tmm canım sen benim yüklediğim resme baktın mı o renk nası sence?

-ki tam ordaki gibi olmaz biraz mat durur orda kutunun üstündeki resimde çok fazla ışık var.

Back