• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki rengin adını bilen var mı ?

verilen bilgiler için teeşkkürler kızlar çok yardımcı oldunuz:) sağolun

Son düzenleme:
ühühüühühühü yukarıda kullandığım ve adını döne dolana aradığım saç rengimin olduğu fotomu koydum kızlar bilen yok mu bunun adını sogan kabugu denen renge baktım o daha koyu kalıyor benim bu saçım yanında bu rengin ne olduğunu söleyin vallahi bir daha sesimi çıkarmayacağım:))

cnm ben karamel diyorum ama:) emin değilim sen nasıl bu renge vardın bence çok yakışmış

Canım benim çok sağol evet çok güzel bir renkti bu zamana kadar yaptırdığım ve içime sinen tek renk kuaför yaparken karamel yapacağım diyerek boyadı ama boyandıktan sonra kızılımsı sarımsın kahverengi bir şey çıktı ortaya süper bir renkti ama tek başına karamel değildi bilirsin kuaförler bir kaç rengi karıştırarak yaparlar bu renkleri 2. kez gittiğindede aynı rengi tutturamazlar :(

cnm zaten karamel kahve sarı bir renktir tabi içinde biraz kızıllık da var zaten sana fındık kabuğu karamel bunlar iyi gider çünkü sanırım kaşların da koyu kahve değil kahve daha açık o yuzden illa aynısı olmasa da olur çünkü buna yakın bir renk olacaktır gene karamele boyatırsan şu anki saçın ne renk peki ve kendi doğal saçın ne renk

cnm zaten karamel kahve sarı bir renktir tabi içinde biraz kızıllık da var zaten sana fındık kabuğu karamel bunlar iyi gider çünkü sanırım kaşların da koyu kahve değil kahve daha açık o yuzden illa aynısı olmasa da olur çünkü buna yakın bir renk olacaktır gene karamele boyatırsan şu anki saçın ne renk peki ve kendi doğal saçın ne renk

gerçek rengi kahverengi şuandaki hali rengi kaçmış kızıl:)

bu basbaya bakırrrrr ve çok hoş kadına çekici bi hava katıyo bence hemen yaptırrrr

soğan kabuğu ve karamel falan değil bildiğin irlanda kızılı bu. doğal bakır kızıl yani. yarım tüp selective 7.64 (bakır kızıl) ve bir tüp selective 9.45 (açık sarı bakır) karıştırılarak elde ediliyor bu renk. benim saçım da bu renk. yüzde 9luk oksidan kullanın. tabi taban renginizi de göz önünde bulundurun. çok koyu renkse tutmayabilir.

ayrıca zuzu koyduğun fotodaki saçlar sana aitse dediğim formül kesinlikle tutar. dikkat etmen gereken şey saçında çok fazla tutma boyayı. ilk boyamada çok turuncumsu veya kızılımsı olursa endişe etme 3-4 yıkamada oturuyor renk.

sanırım monitor ayarları hepimizde farklı irlanda kızılı çok farklı basbayağı farklı bir renk benim monitorumde görünenle pek alakası yok lütfen yanlış anlama clementine :)

sanırım monitor ayarları hepimizde farklı irlanda kızılı çok farklı basbayağı farklı bir renk benim monitorumde görünenle pek alakası yok lütfen yanlış anlama clementine :)

alınganlık yapmıyorum da o resimlerden birinde marcia cross var o kadın orjinal irlanda kızılı saçlara sahiptir. daha doğrusu orjinal kızıl diyeyim.

pardon canım ben marcia cross u görmemiştim ben arkadaşın kendi fotosundaki saç renginden bahsediyordum kusura bakma :(

evet canım tutar ben önceki yazıları okumadığımdan marcia cross lu fotoları görmemişim o yuzden arkadaşın sonraki sorusunu yani bu rengi istiyorum tam olarak adı ne sorusu aklımda kaldığından böyle bir karışıklık oldu:) eğer daha önceki renklerden istiyorsa evet zaten şu anki saçı da kızılmış :)

kızlar diger resimler kafanızı karıştırabilir en sona kendi fotomu koydum bu rengi istiyorum diye.. ilk koyduğum resimlerle evet pek uyuşmuyor neyse onları kaldırayım bari yanıltıcı olmasın... clementine canım senin sölediğin renk şu avrupa yakasındaki kadında olan renk o çok açık bir kızıl benimki öyle dğildi dün yemedim içmedim nette araştırdım. selenada ki kızlar varya onlardan selinin saç rengindendi eger o saç rengi için ne yapmam gerektiğini biliyorsan ve bilgi verirsen çok sevinirim:))

kızlar diger resimler kafanızı karıştırabilir en sona kendi fotomu koydum bu rengi istiyorum diye.. ilk koyduğum resimlerle evet pek uyuşmuyor neyse onları kaldırayım bari yanıltıcı olmasın... clementine canım senin sölediğin renk şu avrupa yakasındaki kadında olan renk o çok açık bir kızıl benimki öyle dğildi dün yemedim içmedim nette araştırdım. selenada ki kızlar varya onlardan selinin saç rengindendi eger o saç rengi için ne yapmam gerektiğini biliyorsan ve bilgi verirsen çok sevinirim:))

canım, zaten selena'daki kızın saç rengi de irlanda kızılı. avrupa yakasındaki kadının saçı bildiğin turuncu yahu, irlanda kızılıyla alakası yok... irlanda kızılı doğal kızıldır. hiç boyanmamış yani. benim dediğim formülle ulaşabilirsin ancak o renge...

bak benim saçım bu renk. gece çekimi olduğu için soluk duruyor ama gün ışığında daha parlak...

-

Son düzenleme:
bak benim saçım bu renk. gece çekimi olduğu için soluk duruyor ama gün ışığında daha parlak...

papatyalarzi8.jpg

süpersinnn evet aradığım renk bu hemen yazıyorum verdiğin boyaları alıp yapacağım oleyyy bu arada ne kadar kalsın saçımda 30 dk yeterlimi? çok kalırsa koyumu olur:dance:

Back