Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben karamel diyorum ama:) emin değilim sen nasıl bu renge vardın bence çok yakışmış
cnm zaten karamel kahve sarı bir renktir tabi içinde biraz kızıllık da var zaten sana fındık kabuğu karamel bunlar iyi gider çünkü sanırım kaşların da koyu kahve değil kahve daha açık o yuzden illa aynısı olmasa da olur çünkü buna yakın bir renk olacaktır gene karamele boyatırsan şu anki saçın ne renk peki ve kendi doğal saçın ne renk
sanırım monitor ayarları hepimizde farklı irlanda kızılı çok farklı basbayağı farklı bir renk benim monitorumde görünenle pek alakası yok lütfen yanlış anlama clementine :)
kızlar diger resimler kafanızı karıştırabilir en sona kendi fotomu koydum bu rengi istiyorum diye.. ilk koyduğum resimlerle evet pek uyuşmuyor neyse onları kaldırayım bari yanıltıcı olmasın... clementine canım senin sölediğin renk şu avrupa yakasındaki kadında olan renk o çok açık bir kızıl benimki öyle dğildi dün yemedim içmedim nette araştırdım. selenada ki kızlar varya onlardan selinin saç rengindendi eger o saç rengi için ne yapmam gerektiğini biliyorsan ve bilgi verirsen çok sevinirim:))
bak benim saçım bu renk. gece çekimi olduğu için soluk duruyor ama gün ışığında daha parlak...