• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki rengin adını bilen var mı ?

süpersinnn evet aradığım renk bu hemen yazıyorum verdiğin boyaları alıp yapacağım oleyyy bu arada ne kadar kalsın saçımda 30 dk yeterlimi? çok kalırsa koyumu olur:dance:

çok kalırsa çok parlak olur ama 3-4 yıkamada oturur. 30 dk gayet yeterli saçın için.. hatta 25 dakika falan tut bence. bu arada bi resmimi daha koyayım sana. ilk boyamanda akıp gidebilir telaş etme çünkü ilk boyamalar öyle olur. 2 boyamada oturur saçının rengi.

Son düzenleme:
oksidanı yüzde 9'Luk almayı unutma sakın... bu önemli bir husus...

bu nasıl bir etki yapıyo yani oksidan çünkü ben normal boya alıp boyuyorum yani içinde ne varsa bir birine karıştırıyorsun ya işte onlardan yani ekstradan başka bir şey almıyorumfisfisfis

bir krem boya var ve boyanın yanında gelen beyaz sıvı. işte o beyaz sıvının adı oksidan. yüzde 6lık olursa renk koyu olur yüzde 9luk olursa açıjk.

peki canım çok sağol bugun yapıp yarın resmi koyarım bakarsın olmuş mu diye:)

Son düzenleme:
rica ederim canım. bu arada 2 tüp kullanacaksan ya yarım tüp kızıl kullan ya da 3/4 olarak.

Merhaba clementine88, bende bu renk yapmak istiyorum saçlarımı ama benim saçlarım uzun 3 tüp boya kullanıyorum oranlarını nasıl yapmam gerekiyor bir de %9 luk demişsin onuda üç tanemi kullanıcam yoksa 2 tane yeterlimi..Yardımcı olursan sevinirim çünkü kuaföre gitmeyip kendim yapmak istiyorum fisfisfis

eğer 3 tüp kullanacaksan 4 tüp alman gerek 2 kızıl 2 sarı bakır (verdiğim numaralardan al) bir buçuk tüp kızıl bakır (1+ yarım oksidan) 2 tüp sarı bakırı (2 oksidan) karıştırman gerek...

eğer 3 tüp kullanacaksan 4 tüp alman gerek 2 kızıl 2 sarı bakır (verdiğim numaralardan al) bir buçuk tüp kızıl bakır (1+ yarım oksidan) 2 tüp sarı bakırı (2 oksidan) karıştırman gerek...

clementine biraz fazla oluyorum ama birşey daha sorucam :utangac: az önce boya almaya gittim 7.64 orta bakır kızıl sarısı olarak geçiyordu bir de 9.45 açık sarı bakır bulamadım 8.44 açık portakal bakır sarısı vardı ama doğruluğundan emin olamadığım için almadım :uhm:

Bende bayılıyorum bu soğan kabuğu rengine çok hoş ama şuan durumumdan ötürü boyayamıyorum,acaba karamelle altın sarısını karıştırsakta elde edebilirmiyizki bu rengi aklıma geldi birden ama tam olarak bu rengi elde eden varsa söylesin neyle neyi karıştırdığını doğumdan sonra bende yaparım büyük ihtimal

arkadaşlar bu genco dizisindeki ikizlerin en küçüğünün sac rengi nedir sarı tonu ama ne sarısı bilen varmı

Ben geçen yaz o renge boyamıştım saçımı igora royal 9.77 sarı yoğun bakır ama bakırı çok belli değil hem çokta ışıltılı olmuştu eğer o rengi düşünüyorsan tabi alt bazında açık olması gerekir benim o kızla aynı olmuştu saç rengim eğer istiyorsan tavsiye ederim

teşekür ederim canım cok acık değil kramel şuanki sac rengim ama yıkandıktan sonra reng attı biraz acıldı kendim alsam boyayı tutar mı sence başka marka sarı yoğun bakır olarak alsam aynı renkmidir sence

Back