• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki rengin adını bilen var mı ?

...................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekür ederim canım cok acık değil kramel şuanki sac rengim ama yıkandıktan sonra reng attı biraz acıldı kendim alsam boyayı tutar mı sence başka marka sarı yoğun bakır olarak alsam aynı renkmidir sence

Canım tam emin değilim ama boyandıkça açılır sanırım benim onu boyamadan öncede açıktı saçım denemeye değer çünkü boyalar zaten bi süre sonra açılıyo ben igorayla boyamıştım ama başka boyanında sarı yoğun bakırı varsa neden tutmasın inşallah istediğin renk olur canım

ilk boyandığında bu renktii,2 yıkamadan sonra hafif yrm ton fln acıldı,süper muhteşem bi renk oldu..kolay kolay vazgeçemicem bu renkten ben a.s
xxxxxxxxxbp9.jpg

ilk boyandığında bu renktii,2 yıkamadan sonra hafif yrm ton fln acıldı,süper muhteşem bi renk oldu..kolay kolay vazgeçemicem bu renkten ben a.s
xxxxxxxxxbp9.jpg

Canım hangi markanın hangi rengiyle boyadın rica etsem söylermisin bende bayılıyorum bu renge

canım ben boyamadım kuaföre boyatıyorum........ama rengini söylemio bana ,çünkü sarı bakır turuncu bi karışım yapıo..bakırın bir tonuymuşş öle dedii

soğan kabuğu bu rengin adı ve süper bi renk bende çok düşünmüştüm yaptırmayı ama sora vazgeçtim güneşe çıktıgınızda ışıkta falan renk daha bi değişik görünüyo ışık yansıması yapıyo harika bi renk
soğan kabuğu diyin kuaföre anlıyolar zaten hemen

Bu Rengin Aynisi Lorealin Yeni Serisinde Var Ben Dün Aldim Ama Böyle Rekler Tek Başina Olmuyor Mutlaka Içene Başka Renk Katmak Gerek.ben Altin Sarisi Ile Kariştirip Yapacağim.

biraz gec yazıorum ama yeni okudum pardon:S:bbo:
bu rengi ben kendim aldım ve uyguladım..adını veriorum bi kontrol et istersen gidim:D
gercekten 1.resimdeki gibi sonuc aldım ben harika oldu.
loreal altın sarı dore bakır:
umarım yardımcı olur

peki canım loreal markasında bu verdiğin nolar oksidan nekadar kullanmamız gerekiyor

canım loreal markasında bu renk var ama turkıyeye getirilmiyor. buna benzer renklerde hep sarıyla karıştırsan bıle daha kahverengimsi bır sonuç verıyor.
tierra da bulabılrsın 8.44 rengini 9 numara kolay bulunur ama.

benim sçlarım uzun süre koyu kahve boyalıydı buğday tenliyim şimdi şarap kızılı boyadım istediğim gibi olmadı tavsiye edeceğiniz kızıllar vamı

karamel frapiçino o renk hatta sibel can ın saçıda o renk kendisi söylemişti..ama süper bi renkmiş ya

Back