sağoluncanım, güzel olmuşlar fakat biraz daha çalışman lazım,
daha orantılar tam oturmamış gibi,
şişelerin,vazonun sağı,ve solu na bak aynı değiller,
eğimler biraz tutmamış ,hocalar kusur bulmasınlar diye söledimsempatiksalakcinni
çok güzeller yalnız duyduğum kadarıyla güzel sanatla rve konservatuara torpille alıyolarmış sen gene d ebi torpil bul garantiye al:dance:
inşAllah ablacmopuyorumnanaktanOyyyy fıstıkkkk.O kadarcıkmışın şennn.naniknanik
Ablanım ben senin.Ona göree :jeyyar:
Bol bol resim çiz tamammıı.İnşallah istediğin yerlere gelirsin canım benimm:1hug:
evet cnm alıyorumcanım güzeller emeğine sağlık kendini dahada geliştirebilirsin kurs fln alıyomusun
ben de duydum ama her fakültede geçerli bi durum değil.atölyede çalışan 4 arkadaşım sınava girdiler 4ü de torpilsiz kazandı.Bursa,Burdur,Eskişehir ve Çanakkalede okuyorlarçok güzeller yalnız duyduğum kadarıyla güzel sanatla rve konservatuara torpille alıyolarmış sen gene d ebi torpil bul garantiye al:dance:
Mülakata tabi tutan bazı üniversitelerde bu durum var sadece. Heryer bir değil.
_sanat_, resimlerini beğendim. Gelişmeye açıksın gerçekten, kazanacağını umuyorum. Yakaladığım hataları söyleyeyim. 2.resimdeki şişede hatalar. Şişenin dibindeki yuvarlaklaklık zeminde değilde daha bir dik duruyor. Ve şişenin başındaki dar yerden sonra olan şişkinlik pek dolgun durmuyor şişenin geri kalanı yeri ile. Bunlar haricinde diğer yerle çok iyi. Son resimde vazoyu ve vazonun bulunduğu cismin üst yüzeyini çok güzel çizmişsin. Son resmi beğendim. İlk resim için yorum yapmayacağım çünkü yaşlı bir yüz anatomisi olduğu için oran bulmak zor gerçekten, bilmediğim birşeye yorum getirememBaşarılarının devamı dileğiyle.
Fıstık napıyosun görüşmeyelii.Çizdinmi yenii yenii resimler?
iyiyim sen nasılsın cnmMerhaba canım..
Nasılsın bakalımmmm? :jeyyar:
Yeni resim eklemedin mi henüz ? kaydirigubbakcemile
sanat'çım nekadar zamandır hazırlanıyorsun merak ettim
desenlerin gayet iyi tatlım
umarım kıymet bilen bir yerde eğitim görüyorsundur eline sağlık canım
yardıma ihtiyacın olursa seve seve
ressam resim öğr.
a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?