How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

resim ile ilgilenenler buyrun

güzel olmuş cnm da niye 7 sene önceki çizimlerini koydun şimdi çizimin daha gelişmiştir benceopuyorumnanaktan

Canımm teşekkür ederimm ama uzun zamandır çizmemiştimm.
Bugun de bi yere bakarak çizmeye çalıştım bi dene..
Heveslendirdin kıss beni hihoyyyt
Ekledim onuda şimdik :tomato:

canım, güzel olmuşlar fakat biraz daha çalışman lazım,
daha orantılar tam oturmamış gibi,
şişelerin,vazonun sağı,ve solu na bak aynı değiller,
eğimler biraz tutmamış ,hocalar kusur bulmasınlar diye söledimsempatiksalakcinni
sağolun:delphin:

Canımm teşekkür ederimm ama uzun zamandır çizmemiştimm.
Bugun de bi yere bakarak çizmeye çalıştım bi dene..
Heveslendirdin kıss beni hihoyyyt
Ekledim onuda şimdik :tomato:

cnm eğitim alsan daha gelişirdi kesinlikle
yaşını mesleğini bilmiyorum ama imkanın varsa bi kursa gidip geliştirebilirsin
portrede ben de pek iyi değilim senye üzerine düşerim ya da yaz tatilinde
yazın çalışmak için zamanım daha çok oluyor ve daha da gelişiyor arada koyarım yeni çizdiklerimi de=)

23 yaşındayım canım,mimarlıkta okuyorum.portre çizmek cok zor gerçekten ama deniyorum işte:)
Kursa bende düşünüyorum gitmeyi fakat pek vaktit bulamıyorum malesef.
Merakla bekliyorum tatlım çizdiklerinii:)
Eminim onlar da diğerleri gibi çok güzeldir. opuyorumnanaktan

mimarlık mı okuyorsun ooo çok güzel cnm=)
bu hafta imgesel çizeceğim vakit bulursam, eklerim inşAllah cnm:kedi:

güzel,zor ama seviyorum mesleğimi:)
senin yaşını sorcam ayıp olmaz dimiiiii?opuyorumnanaktan
tamam bak takip atcemm ona göre.öpüyorum seniiii:)

senden 6 yaş küçüğüm desemkaydirigubbakcemile3 17 yaşındayım cnm

Oyyyy fıstıkkkk.O kadarcıkmışın şennn.naniknanik
Ablanım ben senin.Ona göree :jeyyar:
Bol bol resim çiz tamammıı.İnşallah istediğin yerlere gelirsin canım benimm:1hug:

çok güzeller yalnız duyduğum kadarıyla güzel sanatla rve konservatuara torpille alıyolarmış sen gene d ebi torpil bul garantiye al:dance:

çok güzeller yalnız duyduğum kadarıyla güzel sanatla rve konservatuara torpille alıyolarmış sen gene d ebi torpil bul garantiye al:dance:

Mülakata tabi tutan bazı üniversitelerde bu durum var sadece. Heryer bir değil.

_sanat_, resimlerini beğendim. Gelişmeye açıksın gerçekten, kazanacağını umuyorum. Yakaladığım hataları söyleyeyim. 2.resimdeki şişede hatalar. Şişenin dibindeki yuvarlaklaklık zeminde değilde daha bir dik duruyor. Ve şişenin başındaki dar yerden sonra olan şişkinlik pek dolgun durmuyor şişenin geri kalanı yeri ile. Bunlar haricinde diğer yerle çok iyi. Son resimde vazoyu ve vazonun bulunduğu cismin üst yüzeyini çok güzel çizmişsin. Son resmi beğendim. İlk resim için yorum yapmayacağım çünkü yaşlı bir yüz anatomisi olduğu için oran bulmak zor gerçekten, bilmediğim birşeye yorum getiremem (: Başarılarının devamı dileğiyle.

Oyyyy fıstıkkkk.O kadarcıkmışın şennn.naniknanik
Ablanım ben senin.Ona göree :jeyyar:
Bol bol resim çiz tamammıı.İnşallah istediğin yerlere gelirsin canım benimm:1hug:
inşAllah ablacmopuyorumnanaktan

canım güzeller emeğine sağlık kendini dahada geliştirebilirsin kurs fln alıyomusun
evet cnm alıyorum
ben de duydum ama her fakültede geçerli bi durum değil.atölyede çalışan 4 arkadaşım sınava girdiler 4ü de torpilsiz kazandı.Bursa,Burdur,Eskişehir ve Çanakkalede okuyorlar
Mülakata tabi tutan bazı üniversitelerde bu durum var sadece. Heryer bir değil.

_sanat_, resimlerini beğendim. Gelişmeye açıksın gerçekten, kazanacağını umuyorum. Yakaladığım hataları söyleyeyim. 2.resimdeki şişede hatalar. Şişenin dibindeki yuvarlaklaklık zeminde değilde daha bir dik duruyor. Ve şişenin başındaki dar yerden sonra olan şişkinlik pek dolgun durmuyor şişenin geri kalanı yeri ile. Bunlar haricinde diğer yerle çok iyi. Son resimde vazoyu ve vazonun bulunduğu cismin üst yüzeyini çok güzel çizmişsin. Son resmi beğendim. İlk resim için yorum yapmayacağım çünkü yaşlı bir yüz anatomisi olduğu için oran bulmak zor gerçekten, bilmediğim birşeye yorum getiremem (: Başarılarının devamı dileğiyle.

teşekkür ederim hatalarımı da çalıştıkça düzeltmeye çalışıyorum

leblebi tozu ben de senin çizdiklerini görmek istiyorum cnm bi ara eklersen buraya sevinirim

Anladım tatlım.
Üzülme fıstık.Vaktin oldukça çizdiklerini paylaşırsın bizlerle.
Derslerini ihmal etmeden ama tamammı..Kolay gelsin.. a.s.

sanatçım çalışmaların gayet iyi ben de atölyemde güzelsanatlara hazırlık ve hobi resim dersleri veriyorum bu arada yeni üye oldum hekese selamlar

Merhaba canım..
Nasılsın bakalımmmm? :jeyyar:
Yeni resim eklemedin mi henüz ? kaydirigubbakcemile

sanat'çım nekadar zamandır hazırlanıyorsun merak ettim
desenlerin gayet iyi tatlım
umarım kıymet bilen bir yerde eğitim görüyorsundur eline sağlık canım
yardıma ihtiyacın olursa seve seve
ressam resim öğr.
a.s

Merhaba canım..
Nasılsın bakalımmmm? :jeyyar:
Yeni resim eklemedin mi henüz ? kaydirigubbakcemile
iyiyim sen nasılsın cnm
dur çekip ekleyeyim=)

sanat'çım nekadar zamandır hazırlanıyorsun merak ettim
desenlerin gayet iyi tatlım
umarım kıymet bilen bir yerde eğitim görüyorsundur eline sağlık canım
yardıma ihtiyacın olursa seve seve
ressam resim öğr.
a.s

1 seneyi biraz geçti galiba
aslında istesem daha çok ilerleyebilirdim ama okuldan sınavlardan fırsat olmadığı için sadece haftasonları çalışmayla bu duruma geldim
ama yaz tatilinde daha çok üzerine düşücem
aslında ben de sizin öğrencilerinizin çalışmalarını görmek isterim bi sakıncası yoksa hem imgeselde bana da fikir olur çünkü imgeselde acemiyim yeni geçtim daha

Back