- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
-
- Konu Sahibi after_before
öyle mi tamam gitmeyeydin iyiydi
benim ki de arada laf carpıtıyor da yumusatıyorum sonra
aybediyorsun reptoşcuğum... bu gece bir durgunluk var üzerimde anlamışta değilim...
hic kaile alıyor mu
konuda kimler var goremiyorum asagisini yapmayi unutmuslar:))
Valla ben çok denedim , böyle yer şöyle yer hesabımdan tut şifrelerime kadar verdim herşeyi ama gel gör ki olumlu bir sonuca bağlayamadık mevzuyu . Bende pek üstelemedim .Tamam diyip geçtim .Bu tarz mevzulardan da tartışmak ayıp bizim gözümüzde başka dert sorun yokmuş gibi ..
dogrudur madem aranız bozulmasın daValla ben çok denedim , böyle yer şöyle yer hesabımdan tut şifrelerime kadar verdim herşeyi ama gel gör ki olumlu bir sonuca bağlayamadık mevzuyu . Bende pek üstelemedim .Tamam diyip geçtim .Bu tarz mevzulardan da tartışmak ayıp bizim gözümüzde başka dert sorun yokmuş gibi ..
aybediyorsun reptoşcuğum... bu gece bir durgunluk var üzerimde anlamışta değilim...
hangi telefonu kullandığına bağlı o...telde yeni sayfa nasil aciliyor kizlar biliyor musunuz
Konuyu özetledi. Dağılın.
dogrudur madem aranız bozulmasın da
o bende de var ya tuhaf:44:
Sert bir mizaca sahibimde biraz
Dağıtmaya nede meraklısınız .. Bir kerede konuyu özetledi toparlanın diyinde başımız gökten göğe ulaşsın
Konuyu özetledi. Dağılın.
Sert bir mizaca sahibimde biraz
Bir aylık tatilin sonuna gelmiş bulunuyoruz repoş .. Hafta sonu veda zamanı beşiktaşım için ise ''feda zamanı''
En az senin kadar bende; sert ve değişik bir mizah anlayışına sahibimdir kuzu
en büyük beşiktas
kimileri de fenerbahce diyip duruyor
arkangel s3 canim.
Aaaa ben hiç ''en büyük beşiktaştır'' tarzında klişeleşmiş sözler kullanmam kara kartallarıma ..