- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
-
- Konu Sahibi after_before
O zaman iyi anlaşırdık dicem ama gidiyorsun. işin ciddi tarafı şu bu konudaki hepimiz aynı mizah anlayışına sahibiz... Saçmalıyoruz cıvıtıyoruz ama ne yaptığımızı biliyoruz ve bu nedenledirki Melodi başta olma üzere hepsini seviyorum.
O zaman iyi anlaşırdık dicem ama gidiyorsun. işin ciddi tarafı şu bu konudaki hepimiz aynı mizah anlayışına sahibiz... Saçmalıyoruz cıvıtıyoruz ama ne yaptığımızı biliyoruz ve bu nedenledirki Melodi başta olma üzere hepsini seviyorum.
Bunun yeri burası değil fena yaparım seni bak
en büyük beşiktas
kimileri de fenerbahce diyip duruyor
S3'ün normal pcdeki site düzeninde açması lazım. Neden zorlandın anlamadım.arkangel s3 canim.
ne farkı var güzelim
s3 he o tlf daha piyasaya yeni cıktı bee.
havasını da attı yalnız
vayyy basta melodi ha
Beşiktaşlı değilsin sanırım ve bu yüzdendir ki beşiktaşlı olmadığın için hiç bir zaman bunun ne demek olduğunu anlayamacaksın;üzgünüm repoş
para var hava atiyozzzsaka bi yana aldim ama hic kurcalamadim daha. buyuk seyleei seviyorum:)))))
Bunun yeri burası değil fena yaparım seni bak
S3'ün normal pcdeki site düzeninde açması lazım. Neden zorlandın anlamadım.
Orası öyle tabi.. Bu siteye girme konusunun üstünde fazla durmadım çünkü ben bu olayın üstünde ne kadar çok kalırsam o kadar çok imkansızlaşacaktı.
Benim bu konuda tamam demem en doğrusu oldu
Bir süre sonra o bana zaten kendiliğinden izin vericek ,biliyorum bunu
Benim sevdiğim üye asuencia asi kişilik yok ortalıklarda =) Onun mizahınada karakterinede huyunada saygım sonsuz
Kulakları çınlasın
Yalaaaaaaaaaaaaaaaannn söylüyorsun
Asuencie... O bir efsane ama ben yinede Melodim diyorum
ooo işin zor o zaman
Asuencie... O bir efsane ama ben yinede Melodim diyorum
yalan söylemem icin hicbir sebep yok.
alah var baya guzel aciyor ama sag tikla yeni sekme ac yok be canim. kullanma klavuzuna bakayim :))))
peki biz sizi yalnız bırakalım.
toplanın gidiyoruz
:))) neyse buldum. her kk girisimde virseyi ogrenirim artik:))