- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
-
- Konu Sahibi after_before
bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeee
aramızda varsa bööle iiğrenç bi insan soruma cevap versin söz bisiii yapmicam
Bana 1 adet bakarmısın sen?
Editör'e Meditör demek yasaağğğğ arkadaşım yasaaağğğ
uymuyorum len yasaga
söyle mapusum kac günlük söyle yatıp cıkacagım artık bitsiin bu çile
ya da kendi aramızda halledebiliriz
koy şunu cebineee
Rüşvet öylemi? Sen nasıl benim gibi adil haram yemeyen milletin hakkında gözü olmayan namuslu asil hanzade birine bunu teklif edersin?!!
Kaç para var orda?:44:
uymuyorum len yasaga
söyle mapusum kac günlük söyle yatıp cıkacagım artık bitsiin bu çile
ya da kendi aramızda halledebiliriz
koy şunu cebineee
Sormayın kızlar, komşu köydeki şiddet yanlısı gardiyan yemeğe gitti de biraz rahat ettim..
Vay efendim ben başka köye nasıl gidip kendi köyüme ihanet eder mişim, yok efendim nasıl aldatırmışım..(Kıskançlıkta son nokta artık yani, kocişsiz kız kurusu nolcak)
Yargılama kararı aldılar
Çok şiddet görüyorum çok
bi 100lük calısır sana
ama sana yani yoksa zırnık koklatmam
Adın reptoşa mı çıktı kız herkes reptoş diyip duruyor sana
o nedir öyle cimri
sorma pileli bunların agzına laf vermeyegör
Ne varmış bizim ağzımız da?
haini yakaladım kızlar
replik topiginde cümle aleme beni sakız eden sen degıl mıydın
oooo aftır gelmiş. gel bu angeln dilinden sen anlarsın yerip duruyor beniben geldimmmmmm
İyi bi preson break olayından bahsettim hemende oldun sakız hemen
sorma pileli bunların agzına laf vermeyegör
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarımoooo aftır gelmiş. gel bu angeln dilinden sen anlarsın yerip duruyor beni
olurum tabi
Ortalardan bir iki günlüğüne kaybolduk ; eli maşalıdan reptoşa dönmüşsün .. Eli maşalının ayrı bir havası vardı be şekerim