''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

ama senin gidip geldigin bir işin var mesela:26:

Yani benimde rutinliğim o çerçevede işe git eve gel arada arkadaşlarla takıl... Bu döngü hep böyledir ne iş yaparsan yap nasıl yaşarsan yaşa her zaman rutin vardır.

İnsanın kendisini hazırlaması lazım.

bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeee
aramızda varsa bööle iiğrenç bi insan soruma cevap versin söz bisiii yapmicam

:KK14:

bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeee

Zevkler ve Renkler diyelim... Sosyolog lazım bize bunu açıklaması için...

Kızlar bugün sizi varlığımda mahrum bırakıcam, biliyorum kahroldunuz şu an ama çok yorgunum:KK14:

Repoş komşu köyde asla dedikodunu yapmadım senin, kim diyorsa yalan:KK14:

ben o dediklerinden degilim kuzu.
sevdicek eline kız eli degmemiş bir delikanlı olur:KK14:
Kızlar bugün sizi varlığımda mahrum bırakıcam, biliyorum kahroldunuz şu an ama çok yorgunum:KK14:

Repoş komşu köyde asla dedikodunu yapmadım senin, kim diyorsa yalan:KK14:

biliyorum merak etme gecmişini okudum.:KK19:

$541328_407292385969754_292073925_n.jpg :emir_bebek:

X