- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi after_before
Aman diyip sakın girme o sendromlara çıkışı zor oluyor... Hayat bazen rutin çoğu zaman öyle aslında.
Ben hep rutinim mesela.
ama senin gidip geldigin bir işin var mesela:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman diyip sakın girme o sendromlara çıkışı zor oluyor... Hayat bazen rutin çoğu zaman öyle aslında.
Ben hep rutinim mesela.
ama senin gidip geldigin bir işin var mesela:26:
o da öyle tabi.
o zaman napıyoruz? Beklentileri fazla kocaman tutmuyoruz
bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeee
aramızda varsa bööle iiğrenç bi insan soruma cevap versin söz bisiii yapmicam
ben o dediklerinden degilim kuzu.bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeee
aramızda varsa bööle iiğrenç bi insan soruma cevap versin söz bisiii yapmicam
Kızlar bugün sizi varlığımda mahrum bırakıcam, biliyorum kahroldunuz şu an ama çok yorgunum
Repoş komşu köyde asla dedikodunu yapmadım senin, kim diyorsa yalan
ah kuzum yerim ben onu
ay yerim uykusunu onunuyumuşki orda ablası
biliyorum merak etme gecmişini okudum.
Şuncacık bebeğe yaptıklarına bak yaaa ne kaaa ayıp bişi.
Zaten onlar heryerde uyur ki
Şuncacık bebeğe yaptıklarına bak yaaa ne kaaa ayıp bişi.
Zaten onlar heryerde uyur ki
yani hemen olayı şidete cevirdin ya pess angel.
editör meditör dinlemicem atıcam dişarı vallaaa