- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
- 68
- Konu Sahibi kelebekelf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rengi çok hoşgüle güle kullanın
tesekkur edrım canım bende rengıne bayıldım eve geldı yastıklarıyla cok guzel duruyor yastıklı halınınde resmını cekıp koyucam.salonumu bembeyaz ıstedıgım ıcın bu takımı sadece gunluk oturacagımız odada kullanacagız ıkımıze yeter bence cnmçok hoş çok güzel özelliklede rengini çok beğendim güle güle kullan inşallahama biraz daha büyük olsa daha rahat olurdu böyle sıkışık oturulur yinede harikaaaa
![]()
Çok güzel canım.Rengi en sevdiğim renk![]()
Güle güle kullanın canım
Köse takimlarini pek sevmiyorum ama rengine bayildim :)
köşe takımını bende sevmiyordum ama aşkımcgm illa bi odamızda köşe olsun dedi. salonumuz köşesiz olacak artık![]()
Ben cok büyük konustumGecen gün nisanlimla telefonda konusuyoruz iste alacagimiz evden bahs ediyoruz. Demez mi 'ama yeni evimizde mutlaka köse takimi istiyorum hemde alcak olanlardan' :) Bende bu sefer tamam dedim bu sefer benim istediklerim alindi yeni eve gecince odanin büyüklügüne göre bi köse takimi aliriz madem :) Ben o yan yana oturulmasini sevmedigim icin köse takimlarini pek istemiyorum. Ama nisanlimla anlastik odamiz genisse eger köse takimina uygun 3lü kanepe alicaz :)
güle güle kullanın canım rengi çok güsel gerçekten...
nerden ve ne kadara aldınız acaba tatlım?