Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renkli Köşe Takımı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.799
27
Mrb hanımlar..
Ben bir yerde renkli bir köşe takımı gördüm ve benım ufak bir odam var evde.. oraya renklı köşe takımı dusunuyorum ..
nerde bulunurki bu renkli mbilyalar..netten de baktım rastgelmedim..
acayip şekilde aranıyorum...:gitme:
gordugum resımdekiş köşe takımı böyle.. çok begendım de..mafoldumben

img1853r.jpg

ben kırık beyaz renginde yaptırıyorum köşe takımımı canım
sen renkli istiyorsan kırmızı önerebilirim :)
çok iddialı duruyor kırmızı kombinasyonu

canım şunlar da çok tatlı duruyor, düşünebilirsin istersen..

hepsini bi siteden aldım resimlerin, ulaşım adresi mevcut yani düşünürsen, zaten istanbuldaymışsın da gidip yerinde görebilirsin :ecrin_bebek:

i717466_zeynep-kose-koltuk.jpg

i717463_20091009130223-orta.jpg

gdmt çok güzelleri var içlerinde ..markası önemli işte.. kolayca bulabilsem :KK43:

canım evgör.com bu siteden aldım resimleri, sitede adresleri mevcut. mağaza istanbulda bikaç semtte var.

cnm istedigin bi köşe takımını turkuaz kumaşla yaptırabilirsin:)aynısını nerden bulabilirisn bilmiyorum ama bu resim kk da bi üyenin evinin fotosu çok begenmiştim bende aklımda kalmış:)ona sor istersen nerden aldıgını:)hatta yuvarlak paspaslarını kendisi örmüştü:):):):)

cnm istedigin bi köşe takımını turkuaz kumaşla yaptırabilirsin:)aynısını nerden bulabilirisn bilmiyorum ama bu resim kk da bi üyenin evinin fotosu çok begenmiştim bende aklımda kalmış:)ona sor istersen nerden aldıgını:)hatta yuvarlak paspaslarını kendisi örmüştü:):):):)

evet canım bende burda gördüm cok hosuma gitti.. ama üye yok ..üyeligi kaldırılmıs.. bulsam soracagım ama imkan yok malesef..

Heryerde var..
Tepe Mobilya,Yataş ve Kilim Mobilya'da renkli olanlarını gördüm.
Hatta acı yeşil olanını aldım ben de küçük odam için..

X