Ren Geyiği

sanırım şmdiye kadar okuduğum kdarıyla straplez dğünde birazcık dert oluyomuş :KK9:
şahsen bn straplez sevmem zaten göğüs kısmı kapalı bşi seçerdim yasemina'nın ki gbi mesela rahatıma düşkünümdür de biraz
en mutlu gnümde snir olmak istemezdim çekiştirmekten rahat oynayamazsın bile :KK1::KK1:

doğru söyluyon kuzucum ya onu bnde düşünüyorum da omuzları fransız dantelınden işlemelı bişey de olablr ama nette o sekılde pek hoşuma giden model bulamadım memlekete gidince gelınlıkcılerın altını üstüne getirip bulcam gönlume göre bişey :KK9: hem gösterişli hem rahat hem şık vs. cok mu sey istedım ne :KK1:

sanırım şmdiye kadar okuduğum kdarıyla straplez dğünde birazcık dert oluyomuş :KK9:
şahsen bn straplez sevmem zaten göğüs kısmı kapalı bşi seçerdim yasemina'nın ki gbi mesela rahatıma düşkünümdür de biraz
en mutlu gnümde snir olmak istemezdim çekiştirmekten rahat oynayamazsın bile :KK1::KK1:

ben de o kadar rahatıma düşkünüm kiii, konvers giydim düğünde hemi de pembbeee:KK1::KK1::KK1::KK1:

doğru söyluyon kuzucum ya onu bnde düşünüyorum da omuzları fransız dantelınden işlemelı bişey de olablr ama nette o sekılde pek hoşuma giden model bulamadım memlekete gidince gelınlıkcılerın altını üstüne getirip bulcam gönlume göre bişey :KK9: hem gösterişli hem rahat hem şık vs. cok mu sey istedım ne :KK1:

inşallah blursun gönlüne göre yavrum birazck fazla bşi istiyosun evet:KK9::KK9:

bnde bşi sandım deli :KK17:
tam fıstık çağındasın işte :KK9:
sana sormalı straplezmiş dğününde rahat ettin mi onunla ?:44:

etmez olurmuyum çok rahattım , ben bide kiloluyum azcık, kızlar o kadar rahattımki anlatamam kesinlikle korkmayın , arkası ipli olunca harika oluyor öyle sarıyorki mümkün değil yani düşmesi falan yada başka birşey:KK8::KK8::KK8:

ben de o kadar rahatıma düşkünüm kiii, konvers giydim düğünde hemi de pembbeee:KK1::KK1::KK1::KK1:

hehehhhh üst tarafo çok güzelmiş gelinliğinin ama canım :KK16:
veee p.s:l love you çok severm:KK16::KK16::KK16: avatarını görnce aklıma geldi

etmez olurmuyum çok rahattım , ben bide kiloluyum azcık, kızlar o kadar rahattımki anlatamam kesinlikle korkmayın , arkası ipli olunca harika oluyor öyle sarıyorki mümkün değil yani düşmesi falan yada başka birşey:KK8::KK8::KK8:

sanırım ben rahat edemem ya :KK9:

hehehhhh üst tarafo çok güzelmiş gelinliğinin ama canım :KK16:
veee p.s:l love you çok severm:KK16::KK16::KK16: avatarını görnce aklıma geldi

sanırım ben rahat edemem ya :KK9:

yahu ben ettiysem hepiniz edersinizzz kızlar gerçektennn:KK76::KK76::KK76:

yahu ben ettiysem hepiniz edersinizzz kızlar gerçektennn:KK76::KK76::KK76:

valla bn pek bi rahatıma dşkünüm ben knuşuyorm gelnlk falan ama bizm dha ortada bşi yok:KK53::KK53:

hahahah hayırlısı bakalm tatlım ya keske birkac tane gelınlık alma sansımız olsaydı:KK1::KK1: bi tane olcak ve tekrarı yok hayatının en özel anı karar vermek cok zor oluyo :18:

ahhhh keşkeee:KK31:

teşekkürler canımmm:KK16::KK16:
ben bayılırım o filmeee bayılırımmmm:KK16::KK16::KK16: eşimi de azcık benzetiyorum gerarda :KK1::KK1:

aaa severm gerard'ı ve filmde de çok yakışıyolar gerçekten favori filmlermden birisi

valla bn pek bi rahatıma dşkünüm ben knuşuyorm gelnlk falan ama bizm dha ortada bşi yok:KK53::KK53:

ahhhh keşkeee:KK31:

aaa severm gerard'ı ve filmde de çok yakışıyolar gerçekten favori filmlermden birisi

olur olur sizinde işiniz olur kızım öyle deme ortada bişey yok falan :KK1:
sinema konusuna girmeyin bakın çıkamayız oradan :21:

X