Ren Geyiği

oh ne güzel :KK34: tanısmadık bu arada:KK53: ben öğretmenm sırnakta calısıyorum aslen antalyalıyım sen neler yapıyosun canm

bende evliyim canım neredeyse 7 aylık :103::103::103::103:
çalışmıyorum şuan yüksek lisans yapıyorum
kalan zamanımda da özel ders veriyorum :KK16::KK16::KK16:

bende evliyim canım neredeyse 7 aylık :103::103::103::103:
çalışmıyorum şuan yüksek lisans yapıyorum
kalan zamanımda da özel ders veriyorum :KK16::KK16::KK16:

hadı yaa ne güzel :KK16:hayrlı olsn canm daha taze gelınmişsin :KK9: ayy zaman cabuk gecsın de bnde evlenım ya özeniyorum böyle sizi gördükce :KK1: kac yasındasın canm

hadı yaa ne güzel :KK16:hayrlı olsn canm daha taze gelınmişsin :KK9: ayy zaman cabuk gecsın de bnde evlenım ya özeniyorum böyle sizi gördükce :KK1: kac yasındasın canm

aminnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

darısı başına canımm o zaman :KK55:

26 yaşındayım canım, sen???

Son düzenleme:
beste canım yeni topik açmışsın hayırlı olsun bol sayfalı olsun:KK9::KK9:

iyiym bestem sen nasılsın :KK6::KK6:sen pro üyemidin dün akşam diğer topikte öyle konuşmalar geçmiş de tam anlamadım:26::26:

hayır canım pro değilim sormuşlardı ne oluyor diye bildiklerimi yazdım sadece ben

evt cnm :KK9: 3bucuk yıldr beraberız aşkımla :KK16:subatta nişanlandık eylulde de evlenıcez inşallah

çok sevindim senin adına , eylülün kaçı???
nerede yaşayacaksınız?
nişanlın ne iş yapıyor???
amma soru sordum demi :KK9::KK9::KK9:

çok sevindim senin adına , eylülün kaçı???
nerede yaşayacaksınız?
nişanlın ne iş yapıyor???
amma soru sordum demi :KK9::KK9::KK9:

yok canm sorabılrsn ne demek :KK9:
14 15 eylülde kına ve düğün
nişanlım mühendis o antalyada calısıyor bnde tayın isticem antalyada yasıcaz inş :KK76:

yok canm sorabılrsn ne demek :KK9:
14 15 eylülde kına ve düğün
nişanlım mühendis o antalyada calısıyor bnde tayın isticem antalyada yasıcaz inş :KK76:

ohhh harika canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallah:KK16::KK16::KK16:

X