Ren Geyiği

tabikide kız seni bilmezmiyizzzz hemm dertlere deva oluyon , arada milleti fırçalıon , birde geyik yapıosun her yere yetişiyorsun :KK9::KK9::KK9:

Bıraktım o işleri, tövbekar oldum :KK1: Sadece geyiklerde geziyorum n'artık :KK8:

aynen yetiş bize de, kk nın en hızlı üyesi seçicem seni:KK1::KK1::KK1:

O zaman daha da hızlanırım ben şimdi :KK1:

Küçüklük halim :KK17::KK1:

:KK1::KK1::KK1: benmki bilse bizde kavga ederizde bilmioo :)))))))))))))) geçmişi felan hemen siliyorum:KK1:

iyi yapıyosun ama evlenince giremezsin o zaman:KK1::KK1: benimki şifremi değiştirdi bi kere, sonra dedim ki ora olmasa sana sarıcam boşver bni de kafamı dağıtayım:KK1::KK1: o zaman yumuşadı biraz:KK9:

hayırlı olsun bebek topiğin yeni gördüm yoksa bu kadar geç kalmazdım bilirsin :KK9::KK9:

bestecim hayırlı olsun:KK3::KK3:
diğer topic ne olucak peki

onada yazacağım canım orasının yeri ayrı bu başka bir topik oldu herkese açık bir yer o bizlere özel gibi aslında biraz biliyorsun

o işten benden sonra gelio :KK1::KK1: ve çok uykucu :)))))))))) idare edicem artık bi şeklde :))))) onun lptopuda ayrı zaten:KK1:

o zaman rahatsın canım sen zaten yorgun argın gelince herkes ayrı yerlere seriliyor , kimse kimseye karışmıyor :KK8::KK8:

iyi yapıyosun ama evlenince giremezsin o zaman:KK1::KK1: benimki şifremi değiştirdi bi kere, sonra dedim ki ora olmasa sana sarıcam boşver bni de kafamı dağıtayım:KK1::KK1: o zaman yumuşadı biraz:KK9:

:KK1: buraya ilk üye olduğum sıralar sorunlarımız vardı :) nişanlılık dönemleri yeniydi kv çekiştirmeleri felan oldu malum o yüsden bilmesini istemiorum :KK70: şuan çok iyiyiz ama yinede okuyunca yanlş anlamasından çekiniyorum:KK1::KK1:

evlenince gircek fırsat blurum bn zaten akşama kadr işte boşum girerim evde girmesemde olr:KK1::KK1:

Pambukcuk ta burdaymış
Boşver evlensen de gir, o kadar özgürlüğün olsun
Hemencik dizginleri vermeyin şu erkek milletine :KK19:

o işten benden sonra gelio :KK1::KK1: ve çok uykucu :)))))))))) idare edicem artık bi şeklde :))))) onun lptopuda ayrı zaten:KK1:

ayy laptoplar ayrı olsa düşünemiyorum halimiz:KK1: Allahtan değil, yoksa birbirimizi bile göremezdik:KK1: benimki de sever nette takılmayı programları falan var, siyasetle ilgili bayıyo beni:KK6: ben de burda rahatım arkadaş:KK19:

Pambukcuk ta burdaymış

bende katılıyorum bazı özelleri olmalı herkesin , özel hayatı özel alanı olmalı evde mesela

Pambukcuk ta burdaymış

:KK1::KK1::KK14: girmezmiyim kız beni tutabilene aşkolsun bıktı zaten benden :KK1::KK1: nie hep senin dediğin oluo dio :KK70:
karsılığını alcaksın dedm bende :KK1::KK1::KK1:

Pambukcuk ta burdaymış

ee benimki biliyo zaten:KK9::KK9: bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür..
bir zorunluluk olarak ona aktarmıyorum hani böyle bir sitenin varlığını bilir ama "hmm, ver şifreni, bakalım ne yazdın, döküldün " demez.
ama şu var ben de ondan gizli saklı her sitede fink atmam:KK19: haberdar olmak başka, özgürlüğün kısıtlı olması bambaşka bence.:KK8:

X