- 22 Haziran 2016
- 1
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi ben umudum
Herkese merhaba. Yeni üye oldum da bir sorum olacaktı. Bu cihazı kullananlar ilk seansta dökülmeleri nasıl oldu açıkça yazabilirler mi. Dün ilk seansımı yaptım ve jiletlediğim kılların kökleri hala sapasağlam duruyor. Tahrip olmuşa benzemiyorlar. Bu normal mi? Bir de benim tenim beyaz fakat kıllarım bir o kadar da siyah bu yüzden bacaklarımda çok batık var. Bu batıklara faydası olur mu? Tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi?
evet kökleri yok zaten dökülenlerin dikkat ettiysen :)İlk seansı yaptıktan sonra 10 gün geçti ve işe yaramaya başladı. Bacak tüylerimin bazıları çekince çıkıyor. Üstelik başta bu çıkan tüyler sağlamdı sonradan kökü zayıflıyor demek ki.
Kizlar ozel bolgede uygulama yaptiniz mi
Cvp icib tesekkur ederim baslik boyutu nasil tek tek mi yakiyor tuyleriben yaptım
sadece en alt kısmına yapamadım
orası duruyo diğerleri döküldü
Cvp icib tesekkur ederim baslik boyutu nasil tek tek mi yakiyor tuyleri
Merhaba siz kaca ve nerden aldiniz acaba, bu aralar ben de arastiriyorum da. Ayrica sinirsiz atis diyor yani birkac arkadas tum vucut icin kullanilabilir oyle degil miBen de 6500 modelini aldım geçen hafta. 2. Seviyenin üstüne çıkamadım maalesef. Çünkü acı var ne yazık ki. Daha acısız olacağını düşünmüştüm doğrusu. Bazı hassas bölgelerde 1. Seviyede dahi dayanılmaz değil ama anlık ciddi acı hissediyorum. Belki tüyler zayıfladıkça acı miktarı azalacaltır, kullandıkça anlayacağız artık. Bir de o düğmesine basmak yorucu bir hayli.
6500 icin bikini bolgesi basligi yok yaziyordu ve ayrintisina baktigimda tum vucut + yuz diyor. Hatta ben o yuzden 6750 almayi dusundum(bikini bolgesi icin de basligi oldugundan) ama birinin fiyati 850tl digeri 1200tl bayagi fark var. Kararsiz kaldimBen internet üzerinden aldım kargo dahil 830 liraya. Sınırsız atış olması ve kablolu kullanılabiliyor olması nedeniyle tercih ettim. Arkadaşı bilemem ama aile fertlerinin ihtiyacına göre hepimiz kullanmayı planlıyoruz Tüm vücut için mi sorusunun cevabı için kullanım klavuzuna bakmak lazım. Burada bazı arkadaşlar tüm vücuda kullandık demişler, ben de ona dayanarak en düşük seviyede ilk seansımı yaptım.
Bikini bölgesi başlığı yok ama ihtiyaç duymadım ben. Vücut başlığı yeterli gibi geldi. Yüze kullanacaksınız o zaman ayrıca yüz başlığı şart bence. Dediğiniz gibi fiyat farkı yüksek. İki cihaz arasında teknik özellikler açısından bir fark yok. Sadece bikini başlığı ve çantası var son modelde. Sırf bunun için 370 lira fazla ödeme yapmak pek mantıklı gelmedi bana6500 icin bikini bolgesi basligi yok yaziyordu ve ayrintisina baktigimda tum vucut + yuz diyor. Hatta ben o yuzden 6750 almayi dusundum(bikini bolgesi icin de basligi oldugundan) ama birinin fiyati 850tl digeri 1200tl bayagi fark var. Kararsiz kaldim
Haklisiniz aslinda. Peki sadece bikini bolgesi icin mi kullandiniz yoksa tum genital bolge icin miBikini bölgesi başlığı yok ama ihtiyaç duymadım ben. Vücut başlığı yeterli gibi geldi. Yüze kullanacaksınız o zaman ayrıca yüz başlığı şart bence. Dediğiniz gibi fiyat farkı yüksek. İki cihaz arasında teknik özellikler açısından bir fark yok. Sadece bikini başlığı ve çantası var son modelde. Sırf bunun için 370 lira fazla ödeme yapmak pek mantıklı gelmedi bana