Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Tekrar selam
3. seansı yapalı 10 günü geçti.
sol bacağımda çok çok az tüy çıkıyor artık
sağ bacağım malesef aynı etkiyi göstermedi.

bikini bölgesinin üst kısmında bölgesel olarak azalma mevcut (1. seviyede uygulamıştım) ama hassas yerlere atış yapamadım ben. onlar daha etki göstermedi.

kol altlarında nedense bi değişme yok

şimdilik böyle

Bende almak istiyorum. 5ci seviyede kullanan arkadaşlar var mı? Seviye ne kadar yüksek tutulursa sonuç daha hızlı olur diye tahmin ediyorum lazer epilasyonda ki gibi.

merhabalar ben 2 . seansımı yapalı 1 haftayı gecti 5. seviyede yaptım hem kol hem bacak ve koltuk altı .alt bacakta dökülmeler oldu koltuk altında da döküldü ama kollarda bi degişme yok bacak kıllarım kalın kollar ince o yüzden olduğunu düşünüyorum..

merhabalar ben 2 . seansımı yapalı 1 haftayı gecti 5. seviyede yaptım hem kol hem bacak ve koltuk altı .alt bacakta dökülmeler oldu koltuk altında da döküldü ama kollarda bi degişme yok bacak kıllarım kalın kollar ince o yüzden olduğunu düşünüyorum..
Cevap için teşekkür ederim. Yüz bölgesinde kullanıyor musunuz.

Remington 6750 cihazını nerden aldınız ? Hep internet ortamında var ? 3 tane media markt teknosa gezdim.Telefonla aradım bulamadım.Hep bir önceki modeli var ? İnternettende almak pek istemiyorum açıkçası...

selamlar ben evkurdan aldım
fiyatı yüksek geldi tabi biraz internette daha ucuz.

ben kullanmaya devam ediyorum arkadaşlar
bikini bölgesi neredeyse bitti :) sadece genital çevresine acıdığı için atış yapamıyorum orası aynen duruyo

kol altıma çok etki etmedi benim. ya da ben düzgün kullanamadım.
bacaklarımından biri neredeyse bitti birinde hala var ama inanın çok çok azaldı
jilet yapmama rağmen 15. gün daha az az çıkmış oluyorlar.

Canim bende 2. Seansi yapali 1 hafta oldu bugün bi baktim ne goreyim dokulme olmus ve çıkan tuylerde acayip cılız cok mutlu oldummm :KK37: ben yuzumu yaptim almadan ama sivilcelendi suratcagzim.. senin yuz hassas degilse ve esmerse tuyler once tras makinasiyla kısalt o sekilde yap ayva tuyluyse deneme hic cogaltiyormus klavuzda boyle yaziyordu :KK43: o uyariyi gorunce yuzume yapmayı biraktim
Bütün yorumları okudum.Tıpkı arkası yarın misali sizi merakla takip ettim okudum:) Çok sevindim mutlu son olur inşaAllah.:KK54: Bende almak istiyorum ama değer mi alsam diye düşünüyorum.Kesin çözüm mü acaba?Memnun olmayanı okumadım umarım işe yarıyordur.:işsiz:

Bütün yorumları okudum.Tıpkı arkası yarın misali sizi merakla takip ettim okudum:) Çok sevindim mutlu son olur inşaAllah.:KK54: Bende almak istiyorum ama değer mi alsam diye düşünüyorum.Kesin çözüm mü acaba?Memnun olmayanı okumadım umarım işe yarıyordur.:işsiz:
Cok tesekkur ederimm:KK60: kesinlikle hala cok memnunum jilet kolayligiyla mis gibi ciliz ve gec cikan tuylere sahip oldum bu bile mucizeydi benim icin devam ediyorum bakalim neler olacak :))

Remington 6750 cihazını nerden aldınız ? Hep internet ortamında var ? 3 tane media markt teknosa gezdim.Telefonla aradım bulamadım.Hep bir önceki modeli var ? İnternettende almak pek istemiyorum açıkçası...
Canim ben internetten aldim koca bi koli icinde inanilmaz korunakli gonderiyorlar su h ile baslayan site var ya reklamlardaki ondan aldim ben :) zaten remingtonun kendi sitesindede o sitede satisinin yapildigina dair ibare var guvenebilirsin

merhaba 6500 aldim . jiletledim uygulamadan once . uygulamayi yaptim kollarima seviye 5 ten . fakat jiletledigim icin sanirim kasinmaya basladim. SIzde de boyle oldu mu ? keske jilet yapmasaydim diorm simdi. felaket kasiniyorum . :KK43:(

merhaba 6500 aldim . jiletledim uygulamadan once . uygulamayi yaptim kollarima seviye 5 ten . fakat jiletledigim icin sanirim kasinmaya basladim. SIzde de boyle oldu mu ? keske jilet yapmasaydim diorm simdi. felaket kasiniyorum . :KK43:(

jiletledikten 2-3 gün sonra yapılması gerekiyor diye biliyorum. makine ile kısaltığınızda anında yapabiliyorsunuz. ancak kaşıntı sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum. cildiniz kurumuştur bu nedenle kaşıntı var bence bol bol nemlendirici kullanın. geçmiş olsun

jiletledikten 2-3 gün sonra yapılması gerekiyor diye biliyorum. makine ile kısaltığınızda anında yapabiliyorsunuz. ancak kaşıntı sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum. cildiniz kurumuştur bu nedenle kaşıntı var bence bol bol nemlendirici kullanın. geçmiş olsun

oncelikle cvp verdiginiz icin tskler . iyisiyle kotusuyle ilk uygulama oldu bitti . 2 hafta sonra 2. uygulamayi yaparken killar uzamis olcak yeniden jilet mi yapmaliyim yoksa kisaltmami mi ? uygulama pek bende ow super bisey izlenim birakmadi. killarimdan bazilari yandi ama % 80 lik azalma olur mu bilemiorm bu surec sonunda. sizde durum nasil ? kacinci seferinizi yapiosunuz ? memnun musunuz ?

oncelikle cvp verdiginiz icin tskler . iyisiyle kotusuyle ilk uygulama oldu bitti . 2 hafta sonra 2. uygulamayi yaparken killar uzamis olcak yeniden jilet mi yapmaliyim yoksa kisaltmami mi ? uygulama pek bende ow super bisey izlenim birakmadi. killarimdan bazilari yandi ama % 80 lik azalma olur mu bilemiorm bu surec sonunda. sizde durum nasil ? kacinci seferinizi yapiosunuz ? memnun musunuz ?

ben daha yeni aldım bir kez uyguladım. ancak bundan yaklaşık 7-8 sene önce tüm vucut için lazer seansları yaptırdım. ancak yüz tüyleri diğer bölgelere göre çok inatçı. ilk yüzden başlamama rağmen diğer yerler yok denecek kadar az (ki hiç dokunmuyorum onlara). yüz bölgesi de bitmek üzereydi ancak 2012 başında gebelik ve emzirme dönemi boyunca bıraktım ve sirağda kullandım. sirağda arttırdı. bende bu nedenle aldım. bu makinada uygulama yaparken tüyün çok uzun yada çok kısa olmaması gerekiyormuş. uzun olursa yandığı için cilde yapışıp yakma olasılığı var. kısa olmamasıda makinanın görmesi için. zaten uygulama sonrasında bir iki haftaya tüy tekrar uzar ve dökülür. dökülmeyenler için de bence kısalt. çünkü jilet te cildini tahriş etti. kaşınma sebebini tetikledi diye düşünüyorum. hadi bitsin inşallah.

2. Seansımı yaptım ve sonuc mükemmell bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum kol altım bıyıklarım bacaklarım döküldü 1 aydır hiç cıkmadı genital bölgede de yarı yarıya bazı yerlerde hiç yok tüy bazı yerlerde ara ara var cok memnunum
Bu urunu bende almayi cok istiyorum ancak kullanim kılavuzunda genital bolge icin kullanilmaz yaziyor bende izellikle genital bolge icin istiyorum siz kullandiginizi yazinca bi sormak istedim herhangi bir sorun oluyo mu diye

merhaba remingtonun 6500 serisini aldım bacakalrıma ıkı seans 10 gün arayla uyguladım ama uyguladıktan sonra ıkı gun ıcınde cıkıyor tuylerım hiç azalmada olmadı. hiç bişey anlamadım ben bu işte. jıletle alıyorum. jiletle aldıktan snra ıkı gun ıcınde tuyler sert sert cıkar ya aynı oyle cıkıyor işte.. sanırım param boşa gtti :KK43: :KK43:

aynen bende katiliorm . 2. seansimi 2 hafta sonra yaptim. ben anlamadim burada bunu oven kisiler nasil uyguluyor ben nerde hata yapiorm . yani pes diorm . ben tavsiye etmiorm arkadas. tonla para verdim ama faydasini goremedim . Ove ove bitiremeyen arkadaslar uygulamayi detayli nasil yaptiklarini anlatsinlar bi zahmet .

aynen bende katiliorm . 2. seansimi 2 hafta sonra yaptim. ben anlamadim burada bunu oven kisiler nasil uyguluyor ben nerde hata yapiorm . yani pes diorm . ben tavsiye etmiorm arkadas. tonla para verdim ama faydasini goremedim . Ove ove bitiremeyen arkadaslar uygulamayi detayli nasil yaptiklarini anlatsinlar bi zahmet .
Mrba kızlar bnde bu hafta siparis vercem ama kafam o kadar karistiki anlatamam size kizlar kullananlar ve alanlar sizce philips lumea mi remington mu pisman misiniz remington aldiginiza

X