Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Merhaba bayanlar ben de almadan önce çok araştırdım fakat tüm sorularıma cevap bulamadım. Bilinen bir internet sitesinden aldım. Bugün 2. Seansımı yapıcam. Şimdiden çok etkisi oldu. Özellikle koltuk altı bölgemde nerdeyse 3-4 tel kaldı ve jilete göre gerçekten çok geç çıkıyor. Ben jiletledikten hemen sonra yapıyorum. Yaza kadar bir şey kalmicak. Rahat edicem inşallah:KK76:
Canim kafana takilan soru nedir.

Kesinliklee canım en buyuk der şarjlı makineler zaten.bide şarjlılar daha cabuk bozuluyo gibi geliyo bana
Canimmm sorularimiza cevap buldum gerci arkadaslar paylasmis ama :) baska bir konuda bi arkadas sagolsun cok aciklayici yazmis jiletleyip hemen yapıyormuş ve her seansta jiletliyormus uzun tuy kesinlikle olmamaliymis klavuzda benim gozumden kacti ben 5 diye okumuştum ama 1 mm den uzun kil olmamaliymis. Bende yarin yapıcam artik baslayayim

Gittiğim mağazada lumeayı çok övdüler burdaki yorumları görünce kararsız kaldım baya olmuş siz kullanalı memnunsunuz ne güzel sizce ben de almalı mıyım yüze de etki ediyor mu peki :))

Gittiğim mağazada lumeayı çok övdüler burdaki yorumları görünce kararsız kaldım baya olmuş siz kullanalı memnunsunuz ne güzel sizce ben de almalı mıyım yüze de etki ediyor mu peki :))
Canim hepsinide ayni sonucu aliyorsun remington farki sinirsiz olmasi ayrica 50 yıllık kisisel bakim firmasi olmasi bence remington lumeadan daha iyi bende kullaniyorum cok memunun kesinlikle remingtonu öneririm

Ben de dün sipariş ettim arkadaşlar.
Yarın ya da perşembe elimde olacak sanırım.
şu an tüylüyüm :KK70: jilet aldım elime bekliyorum alet gelsin diye.

Merhaba kizlar bende burdaki yorunlari okuyarak remingtona karar verdim.az once geldi denedim yalniz dugmeye bastim birkac kere sadece bir kere isik verdi..nasil yapmak gerekiyo.surekli basilmayacak mi

Merhaba kizlar bende burdaki yorunlari okuyarak remingtona karar verdim.az once geldi denedim yalniz dugmeye bastim birkac kere sadece bir kere isik verdi..nasil yapmak gerekiyo.surekli basilmayacak mi
Canim hayırlı olsun.. 3.5 saniyede bi atış yapiyor zaten atisa hazir olduğunda bi ses cikariyor sinyali duyana kadar tekrar basma bozulur. Guzel gunlerde kullan :)

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Fakat 4 saniyede bir atış yapıyor olması durumunu anlayamadım. Bir bölgenin üzerine cihazı koyduğumuzda oradaki tüm kıl köklerini tek atışta yakıyor mu bu? Yani her kıl köküne tek tek atış yapıyorsa ve 4 saniyede bir atış yapılıyorsa bacakları almak 3 saat fln sürer herhalde?
Yani öyle değildir herhalde diyorum ama anlayamadım bunun mantığını.
Bir de jiletle kılları alıp bu işlemi yapınca kıllar uzayıp dökülüyor mu kendiliğinden. Yani süreç böyle mi oluyor yoksa kıl çıkmıyor mu hiç?
Bir de tabii ki en can alıcı soru? Ne kadar acıyor? Yani ağdayla kıyaslayınca mesela o kadar acı oluyor mu?
Kullananlar cevaplarsa çok mutlu olurum.
İnşallah bu bir çözüm olur. Kadın olmak zor gerçekten...

Arkadaslar bugun teslim aldim ve ilk deneyimi gerceklestirdim remington6500 cihazgayet guvenli.bolge bolge degisti isik atis seviyem kollar ve bacaklari 5koltuk altini 2 daha fazlasina dayanamadim bikiniyi ise 3te ama dort dortluk yapamadim acisindan kaldiripyaptim kaydiramadim surekli

dr27 aslinda degisiyor bolgeye gore mesela bende bikini cizgisi ve koltuk altim biraz acidi oda zaten seviye seviye dayanikliliginiza gore secebiliyorsunuz arti remingtonun 6500 ve6750 modelleri sinirsiz atis istediginiz sevide yapin

Arkadaslar bugun teslim aldim ve ilk deneyimi gerceklestirdim remington6500 cihazgayet guvenli.bolge bolge degisti isik atis seviyem kollar ve bacaklari 5koltuk altini 2 daha fazlasina dayanamadim bikiniyi ise 3te ama dort dortluk yapamadim acisindan kaldiripyaptim kaydiramadim surekli

tanıtımında diyor ki acı hissediyorsanız bir alttaki seviye sizin için uygun demektir.
video da ekliycem

hayırlı olsun güle güle kullanın
benim daha elime geçmedi.

videoda kız diyo ki mesela 4 te yaptığınızda hassasiyet hissediyosanız size uygun olan 3. seviye diyor

Tesekkur ederim cnm bende dayanamadigimda seviyeyi dusurdum du bakalim yaptim bekliyorum gelismeleri

Selam millet.
Aldım bugün denedim bile.
jilet yaptım önce. Sonra beyaz kalemle bacaklarımı çizdim ki karıştırmıyım diye.
Kullanımı kolay
Sadece biraz alışmak gerekiyo. Bacaklarımın dizden altını yaptım 4. Seviyede
Kol altlarımı 2. Seviyede
Bikini bölgesini de 1. Seviyede yapabildim ancak.

X