Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Yok canim bir sey olmaz yanliz 2 hafta sonra tekrar yap bunda jilet vurma zaten atis yaptigin yerde cikmaz gozunden kacan yapmadigin yerde tuyler cikar .
Koltuk altıma bakıyorum cıkmış ara ara yerlerde yok ama gozumden kactıgnı dusunmüyorum iyice yaptım. Bide nasıl yani 2 hafta boyunca jiletle almıymmı

Bende 6750 aldım. Şimdi jiletledim hayatımda ilk defa jiletle tanıştım ve endişeliyim biraz da. Pazar günü lazer yapsam olur mu ki şimdi mi yapmalıyım kararsız kaldım. Koltuk altına jilet vurmaya kıyamadım
Valla canım bende o konuda kararsızım. Almadan hemen oncemi jiletlicezz yoksa 2 gun öncedenmii.:110:benimde heryerim jiletten mafoldu ya

Canim jilette vurman senin icin iyi sonuc almani sagliyor.uzun tuyleri aliyorsun ve jilet kil kokunun siyahlastiriyor.lazerde siyah koklerde daha hizli sonuc almani sagliyor.cildin hasas ise bir gun bekle ertesi gun isleme basla .daha sonrada 2 hafta aralikla uygulama yap bak 3 uygulamada etkisini goruyorsun

Valla canım bende o konuda kararsızım. Almadan hemen oncemi jiletlicezz yoksa 2 gun öncedenmii.:110:benimde heryerim jiletten mafoldu ya
Canim her uygulamada jilet yapmayin sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun cildini yipranmasin diye o da cunku tuy uzun ken atis yaparsan uzun tuyleri yakarsin fakat sen amacin kil kokunu yakmak o nedenle cildinin tuysuz olmasi gerekiyor

Canim her uygulamada jilet yapmayin sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun cildini yipranmasin diye o da cunku tuy uzun ken atis yaparsan uzun tuyleri yakarsin fakat sen amacin kil kokunu yakmak o nedenle cildinin tuysuz olmasi gerekiyor
Nasıl canım ben anlayamadım ya. Simdi her uygulamada jilet yapmayıp bölgesel atış yaparsak olmazki bence. Sadece yeniden cıkan kıl köküne yaparsak diger yerlere bikere yapmıs oluruz.o kesin cözüm olmazki

selamlar, bundan almak niyetindeyim
sizce nasıl
philips lumea alcaktım ama bunu mu alsam?

şarjlı istemiyorum. bu kablolu di mi?

Katiliyorum iclerinde en mantiklisi Remington. Sinirsiz atış ve her bolge icin ozel tasarlanmis basliklari var. Birde kablolu oldugu icin yarida birakip sarj dolmasini bekleme derdi yok..

Arkadaşlar ilk defa jiletle tanışmama rağmen kıl kökü falan yok meydanda ağda yapmışım gibi pamuk gibi. Yarın ateşleyeceğim hepsini :21:

Nasıl canım ben anlayamadım ya. Simdi her uygulamada jilet yapmayıp bölgesel atış yaparsak olmazki bence. Sadece yeniden cıkan kıl köküne yaparsak diger yerlere bikere yapmıs oluruz.o kesin cözüm olmazki
Canim sadece ilk uygulamada jilet yapiyorsun onun da nedeni tuylerin uzun oldugu icin canin acimasin ve uzun tuyleri degil kil kökünü yakmak .jilet yaptiktan sonra bir gun bekliyorun tenin hassas oldugu icin cildene zarar vermesin diye sonra her zaman biraz kaydırarak atislar yapiyorsun 2 hafta bekliyorsun tekrar atis yapiyorsun daha once yaptiginda gozunden kacan yerler oldugu icin sonra 2 hafta aralikla tekrarliyorsun zaten tuylerin % 80 azaliyor

Arkadaşlar ilk defa jiletle tanışmama rağmen kıl kökü falan yok meydanda ağda yapmışım gibi pamuk gibi. Yarın ateşleyeceğim hepsini :21:
Cok sanslisinn aman masallah diyelim :nazar:bende ilk kez jiletledim masallah baba biyigi gibi batiyor ki sapsarı ve cansizlar :) delirecegim:oops:

Canim jilet yaptiktan sonra bir gun bekle o da cildin hassas ise tahris olmasin diye ilk uygulamayi yapabilirsin

selamlar yeniden
araştırdım biraz
yaşadığım yerde bir tek evkurda vardı. gittim baktım. 104 tl x 15 ay = 1560 tl ediyor

ama hepsiburada'da 1199 tl
hepsiburadadan alıcam kesin karar verdim

buğday tenliyim kahverengi tüylerim var. tüylerim oldukça az (bikini dışında) sadece kol altında az bir bölgede ve alt bacaklarımda var tüyler.
kol ve üst bacağı almıyorum mesela.

bakalım alınca yazarım.

bi video buldum

Katiliyorum iclerinde en mantiklisi Remington. Sinirsiz atış ve her bolge icin ozel tasarlanmis basliklari var. Birde kablolu oldugu icin yarida birakip sarj dolmasini bekleme derdi yok..
Kesinliklee canım en buyuk der şarjlı makineler zaten.bide şarjlılar daha cabuk bozuluyo gibi geliyo bana

selamlar yeniden
araştırdım biraz
yaşadığım yerde bir tek evkurda vardı. gittim baktım. 104 tl x 15 ay = 1560 tl ediyor

ama hepsiburada'da 1199 tl
hepsiburadadan alıcam kesin karar verdim

buğday tenliyim kahverengi tüylerim var. tüylerim oldukça az (bikini dışında) sadece kol altında az bir bölgede ve alt bacaklarımda var tüyler.
kol ve üst bacağı almıyorum mesela.

bakalım alınca yazarım.

bi video buldum

Oooo sendeki kıllar ne iyiymiş öyle. Bende maşallah fazla fazla var :KK43: yaz bakalım bende hep yazcam buraya

Yaaa kızlar az önce arkadasın attıgı yukardaki videoyu izledim de genital bölgeye kullanlmaz diyo. Ben anlamadım bu isi yaa

Merhaba bayanlar ben de almadan önce çok araştırdım fakat tüm sorularıma cevap bulamadım. Bilinen bir internet sitesinden aldım. Bugün 2. Seansımı yapıcam. Şimdiden çok etkisi oldu. Özellikle koltuk altı bölgemde nerdeyse 3-4 tel kaldı ve jilete göre gerçekten çok geç çıkıyor. Ben jiletledikten hemen sonra yapıyorum. Yaza kadar bir şey kalmicak. Rahat edicem inşallah:KK76:

X