Rektovajinal Fistül ameliyatı olan var mı

Bişey sorcam sonuçta bağırsak ta bir delik var ve deri altına akıyor diyorsunuz flep yapılırken bağırsağınızı aşağı çekip mi yaptılar birde şu anki delik nasıl kapanacak tekrarı flep yapıcak ne yapıcak merak ettim

Merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun.Evlilik arifesinde ya da doğumdan sonra mı insanın başına böyle bişey gelmesi çok kötü gerçekten.Benimde normal doğumdan sonra böyle bir durumum oldu ben özelden bir kaç soru sordum cevaplarsan çok çok sevinirim.

Merhaba,
çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsiniz.
gaita kendini belli ediyor hemen korkmayın bende sizin gibi ameliyattan sonra tuvalete giderken önden kendimi tutuyordum sizi çok iyi anlıyorum ama rahat olun korkmayın
bende 4 aydır ilişki yaşamıyorum en az 6 ay olmaması gerekiyor.
siz hangi hastanede hangi doktora bu ameliyatı oldunuz ?

kendi doktorundan başka bir yere gitmemeni tavsiye ederim. Tabii doktoruna güveniyorsan
dikiş bölgen 6 ayda iyileşiyor sakın kendini üzme geçicek iyileşme sreci toplamda 1 yıl ve kendine çok iyi bakman gerek asla kabız yada ishal olmamalısın zor bir hastalık zaman alıyor ne yazık ki şifa dilerim

merhaba,
ikinci ameliyatımı flep yöntemiyle yapmadı genital bölgemden bir canlı doku çıkardı plastik cerrah damarlı bir dokuydu fistülü ikiye bölüp arasına bu canlı dokuyu koydular. Yarın sabah emarlarımla tekrar gidicem deri altına akan tarafı nasıl tamir edeceğini konuşucaz

Merhaba ultima doktorunla görüştün mü? Deri altına akan gaita seni nasıl enfekte etti acaba nasıl bir semptom gösterdi?

Merhaba ultima doktorunla görüştün mü? Deri altına akan gaita seni nasıl enfekte etti acaba nasıl bir semptom gösterdi?
Merhaba,
evet dün görüştüm emarıma baktı ameliya bölgemde baloncuklar olduğunu onlrın efeksiyona sebep olduğunu söyledi cuma günü tekrar bei görmek istedi o bölge yeniden şişerse küçük bir delik aıp bölgeyi temizleyecekmiş.
Enfeksiyon olduğunda ameliyat bölgem bir portakal büyüklüğünde şişiyor 1 kez neşterle kesip boşalttılar 1 kezde kendi kendine patladı.

Teşekkür ederim ama dikişler yine tutmadı gaita geliyor doktor muayene etti kapanabilir diyor tekrar altı ay bekletiyorlar ben mega medipol Bağcılar hastanesine gidiyorum doktorum Mustafa Haksan sizdede çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

off benim ilk ameliyatım gibi olmuş çok geçmiş olsun Allah şifa versin biran önce :)
Mustafa Haksal hocayı tanımıyorum ama aynı hastanede Rektum bölüm başkanı Mustafa öncel var bu hastalık onun ilgi alanı onun fikrini almanı öneririm

İlk gittiğimde zaten butun genel cerrahlar toplanıp flepte karar verdiler ayrıca ameliyatım ada girmişlerdir.

Merhabalar,rektovajinal fistülüm olduğunu öğrendim bende bekarım evlenmeyi düşünüyorum ameliyat için doktor vajinadan da müdahale etmesi gerektiğini söyledi
Siz nasıl bir yol izlediniz tedavi için evlendikten sonra mı ameliyat oldunuz

Merhaba çok geçmiş olsun bende bekarım evlenmeyi düşünüyorum aynı teşhis banada konuldu nasıl bir yol izlediniz evlendikten sonra mı ameliyat oldunuz

Cok gecmiş olsun kronik bagırsak hastalıgınız varmıydı acaba ,belırtısı nasıl oldu gaz mı geliyor gaita mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…