Rektovajinal Fistül ameliyatı olan var mı

Teşekkür ederim çok sağolun gaita şikayetim var bir anda oldu doktorlarda şaşırdı

çok geçmiş olsun ben evlenmede önce ameliyat oldum vajinadan dokunmadılar bana makattan yaptılar
size tavsiyem evlendikten sonra bu ameliyatı olmanız birde nerde yaşıyorsunuz hangi doktor yapacak bu ameliyatı sizinle görüşmek isterim mümkünse numaramı yazayım özelden

Evlendikten sonra bende geçmez ise düşünüyorum yazarsanız sevinirim teşekkür ederim

Aslında sadece bayanların oldugu ve rektovajinal temalı bı gurup olsa face gibi telegram gibi bırcok bayan var bu konudan muzdarip bılgi alışverişi olur bırbırımıze destek olurduk

Merhaba bu durumda olan bayanlar özelden telefonlarını yazarsa watsap grubumuz var oraya ekleyebilirim

Merhaba
Whatsap grubuna nereden katılıyoruz. Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Şuan ilostomim var ve 6 ay sonra kapama ameliyatı olacağım.
Şuan bazı problemlerim var.

Merhabalar ,ben de 9 yıldır bununla uğraşıyordum ,yeni ameliyat oldum ,süreci paylaşmak istedim ,zira yaşadıklarınızı sadece yaşayan bilir

Vajinal fistulin belirtileri ne gaita yaparken sarı akıntı mi oluyor

Sizde de var mı bende sürekli vajinal akıntı var afedersiniz büyük abdestimle birlikte artiyor

Sizde de var mı bende sürekli vajinal akıntı var afedersiniz büyük abdestimle birlikte artiyor
Öncelikle geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri vajinadan gaita (büyük abdes)ve gaz gelmesi doğum kaynaklı yada makat hastalıklarında oluyor iyileşmesi zor bir hastalık numaranızı yazarsanız watsap grubuna eklerim hepimiz aynı hastalıkla mücadele ediyoruz gelirseniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…