- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
- Konu Sahibi rodal
kızlar karışımı kullanalar neden yazmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzz?????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben bal çörekotu ve tarçın karışımını her sabah aç karnına yiyodum eşimede arı poleni yedirdim keçi boynuzu içirdim aç karnına hatta arı polenini kendimde yedim arada ve o ay hamile kaldım şimdi 2 aylık hamileyim şükürler olsun rabbime.bende 1 senedir hamile kalmak için ugraşıyodum.bence sizde deneyin zararı yok faydası var.
ben de 14 gün kullandım bir fincanda adçayı demleyip içitim bu 14 gün boyunca. allaha şükürler olsun o ay hamile kaldım.
Selam arkadaşlar yarın bende doktora gideceğim daha evel defalarca klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm sonuç alamadım . ancak kafama takılan iki soru var . deneyimi olan yada fikri olan benle paylaşırsa çok memnun olacağım .
1. ben ilaç tedavisine tekrar başlayacağım bu karışımı ilaçlar bareber kullanmamda bir sakınca olabilir mi? doktora sormak istemiyorum çünkü kimsenin bu konuyu hafife almasınıda istemiyorum .
2. konu ise bu yöntemle hamile kalan arkaşların bir kısmı malesf bebeklerini kaybetmişler acaba diyorum karışım yumurtalıkları olağandan farklı etkilediği içinmi sağlıklı bebek sahibi olunamadı buda kafamı karıştırdı
arkadaşım tedavin hayırlı olsun,inşallah olumlu sonuçlanır..ilaç kullanıcaksan bence bu karışımı yapma derim..
bu rada 2. konuya benimde kafam takıldı,acaba sorun yaşarmıyız diye CADIARZU
canım bende bu yöntemi uygulamaya başladım bugün,adetimin 2. günü..12 gün devam etmeyi düşünüyordum , 14 gün mü yapsam ?