- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi rodal
ben kışın bi ara yemiştim sonrasında hamiş kaldım
ama sebep tek bu karışım değildir büyük ihtimalle.
yinede denemek lazım
ben bi kase bala 1er tutam çörek otu,susam,tere tohumu,turp tohumu katıp her gün bu karışımdan bi tatlı kaşığı yedim.
bunun dışında susam yağı aldım ama bi kaç kere anca içebildim.
adaçayını adetin 3. günü başlayarak 11. gününe kadar içtim.
karışık bitki çayları ,çtim.
ıhlmur,anason,karanfil,oğulotu,ısırgan otu,kekik,nane, gibi bitkileri karıştırıp yapıyordum.
ama çok içmemek lazım bu bitki çaylarını.
bunların hepsi kadınlar için faydalı şeyler.ben baya bi araştırıp almıştım bunları.
şubat tatilinde içtim bunları ve hemen tatil dönüşü hamile kaldım kendiliğnden.ama öncesinde yaram vardı onuda yaktırmıştım.
eşime de keçi boynuzu pekmezi,arı sütü-polen bal karışımı yedirdim,bol fındık ceviz yedi.
bu şekilde hamiş kaldım.yoksa 3.aşılamam yapılacaktı
o yüzden denemekde fayda var.neyin iyi geleceğini bilemeyiz.tabi abartmamak şartıyla
ama sebep tek bu karışım değildir büyük ihtimalle.
yinede denemek lazım
ben bi kase bala 1er tutam çörek otu,susam,tere tohumu,turp tohumu katıp her gün bu karışımdan bi tatlı kaşığı yedim.
bunun dışında susam yağı aldım ama bi kaç kere anca içebildim.
adaçayını adetin 3. günü başlayarak 11. gününe kadar içtim.
karışık bitki çayları ,çtim.
ıhlmur,anason,karanfil,oğulotu,ısırgan otu,kekik,nane, gibi bitkileri karıştırıp yapıyordum.
ama çok içmemek lazım bu bitki çaylarını.
bunların hepsi kadınlar için faydalı şeyler.ben baya bi araştırıp almıştım bunları.
şubat tatilinde içtim bunları ve hemen tatil dönüşü hamile kaldım kendiliğnden.ama öncesinde yaram vardı onuda yaktırmıştım.
eşime de keçi boynuzu pekmezi,arı sütü-polen bal karışımı yedirdim,bol fındık ceviz yedi.
bu şekilde hamiş kaldım.yoksa 3.aşılamam yapılacaktı
o yüzden denemekde fayda var.neyin iyi geleceğini bilemeyiz.tabi abartmamak şartıyla