- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
- Konu Sahibi rodal
kızlar ilk ayda netice alan varmı bu karışımla???????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar bu topiği yeni okudum benimde rahimde polip var dedi dr ama kesin değil simir testinden sonra kesinleşecek acaba bu adaçayı oturma banyosunu yapsam işe yararmı ne dersiniz..canim cocugu olmayan bayanlara adacayi banyosu yaptirirlarmis. adacayi rahimdeki tum iltihap vs tum pislikleri sokup atar rahmi temizlermis. bak kopyaladim buraya.
ADAÇAYI: HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. BİR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BEŞ DAKİKA DEMLENDİRİLİP İÇİLİR. KALBE DE İYİ GELİR. SIKÇA İÇİLDİĞİNDE TÜM BEDENİ GÜÇLENDİRİR. DÖLYATAĞI HASTALIĞI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI İYİ OLUR. OTURMA BANYOSU İÇİN; İKİ AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOĞUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETİLİR. ERTESİ GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENİR. BANYO SUYU BÖBREKLERİN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR.
adacayi yagini da boyle temiz bir eldivenle iclere kadar sur diyorlar. biraz yaniyormus hafif ama. iyi geliyormus. adetion bitince yap ki bebis olursa zarar vermesin.
2. ayda bi işe yaramadı ama hayırlısı inşallah bu ay yarar
pes etmek yok devam sakın moralını bozma çekirdekden orman veren mevlam bı gun bızımde sabrımızın karşılıgını vercek inşallah
arkadaşlar aslında çok faydalı bir site,ama çok yalnız kalmış,yazdıklarınız beni çok heyecanlandırdı,yeniden umut oldu,inşallah bende faydasını görürüm,lütfen yakın zamanlarda kullanıpta hamile kalan varmııııı
tebrik ederim ,ALLAHIM kucağına almayı nasip etsin,bende umutla deniyorum,inşallah faydasını bende görürüm,Allah ım çabalarımızı boş çıkarmasınBen 2010 Nisan'da kullanmaya başladım 17 Mayıs 2010 son adet tarihim oldu. Şimdi hamileliğimin 36.haftasındayım. Kürü kullanmadan önce 5 ay denemiştik, olmamıştı.
Kullanıpta başarılı olmayanlar da var. Sanırım sadece rahimde tutunma sorunu varsa faydası dokunuyor.
tebrik ederim ,ALLAHIM kucağına almayı nasip etsin,bende umutla deniyorum,inşallah faydasını bende görürüm,Allah ım çabalarımızı boş çıkarmasın
siz bu kürü nasıl ve kaç gün kullandınız .teşekkür