aranıza yeni katıldım.. uzun zamandır sitedeki yorumları takip ediyorum. bal-çörekotu-tarçın karışımını ve hayıt tohumunu bu siteden öğrendim. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Doktora gittim iki defa klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi. bir faydası olmadı. bu ay ara verdim. karışımı ve hayuıt tohumunu kullandım. bekliyorum şimdi, inşallah site uğur getirir. stres yapıyorum benzer durumları yaşayan sizlerle konuşmak inşallah iyi gelicek. olumunekankayizsmile
selam arkadaşlar, bende bu karısımı yaklaşık 2yıl once buradan oğenmiştim ve denemiştim,
su yesili aynı senn gibi 2ay yumurta takibi yaptırıp ara verdiğim ay bu kuru uygulamıştım - sadece bir ay kullandım ve ikiz kızlarımız şimdi 16aylık :) (soranlara cevap:ailede hiç ama hiç ikiz yok)
eşzamanlı olarakda kocama sürekli keciboynuzu pekmezi içirmiştim
ama kuzenim de denedi onda bir faydası olmadı
bu kür kesinlikle kaliteli yumurta üretiyor arkadaşlar
benim doktorum bile sen ne yaptında hamile kalamıyorkn bir anda ikizin oldu diye şaşırdı.
arkadaşlar benim adetlerimde cok düzensizdi bazen 3-4 ayda bir oluyordum
yumurta sıkıntısı olan arkadaşlara kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum
"bal tarçın çörekotu mucizesi" başlığında da benim daha önce yazdıklarımı bulabilirsiniz.
ben o topikte yazan şekliyle kullandım
adetten sora 2-12 gunler arasında sabah akşam
ustelik çörekotunu ezmeden karıstıtıp, ağzımda çiğnemiştim
isterseniz bu kurun yanında kuru incir falan da yiyin kızlar
birde son bir ipucu, bu kurü yapınca yumurtlama gunlerinizdeki akıntılarınız cok belirginleşiyor
o gunleri boş geçmeyin.
suyesil bende onceki 2 ayda çatlatma iğnesi olduğumdan, bu kurde yumurtam catlarken sadece çatırdama sesi eksikti:)
o kadar sancım olduki, kocama hemen bağırdım - koşşş catladım ben diye:))
Allah hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun arkadaslar.sevgiler.