- Konu Sahibi rodal
-
çörekotu, bal, tarçın işe yaradı
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar sonuç pozitif. Rüyada gibiyim bu ay bu karışımı yemiştim canlarım işe yaradı. Tabii Allahın izniyle.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah. Sizin dualarınız çok işime yaradı canlarım benim de dualarım sizinle.
Canım senin adına inan çok sevindim. Şuanki heyecanını sevincini az çok tahmin edebiliyorum. İnşallah bizlerde de buradan böyle güzel haberler veririz. :)
ya bu adaçayı banyosu elma yağı allahım neler duyuyorum bide işe yarıyomuş galiba azcık banada anlatın ne olur regl 3 günü zaten isyanlardayım bi umudum olsun artık :a015:senağlama
Arkadaşlar bebişim tam gelişememiş ve 2 gün öncesinde kanamayla ne yazık ki sona erdi gebeliğim.
Kanamam olur olmaz hemen dr.a koştuk ulrtasonda baktığında yumurtalığımda gelişemeden kalmış ve kist oluşturmuş yumurtalar gördü demek ki biz bu 7 ay boynca denemelerimizde hep bu yüzden başarısız olmuşuz. Benim yumurtalar gelişememiş yani.
Bu ay geliştiler bu karışım sayesinde ama bu da kimyasal gebelik oldu.
Neyse artık hayırlısı. 1 ay korunun dedi dr.um. Sonrasında denemelere devam. 1 ay sonrasında dr. gel de yumurtalarının boyutun abakalım dedi. Yumurtlama döneminde dr.a gideceğim yani ve yanıltıcı olmamamsı açısından yumurtamı geliştirmek için birşey yememeyi düşünüyorum. Kendi doğal halini görelim bakalım yumurtalarımın.
Böyle işte arkadaşlar belki de dr.um yumurta geliştirici ilaç falan verebilir bana.
Kendinize iyi bakın. Herşeyin hayırlısı.
Arkadaşlar bebişim tam gelişememiş ve 2 gün öncesinde kanamayla ne yazık ki sona erdi gebeliğim.
Kanamam olur olmaz hemen dr.a koştuk ulrtasonda baktığında yumurtalığımda gelişemeden kalmış ve kist oluşturmuş yumurtalar gördü demek ki biz bu 7 ay boynca denemelerimizde hep bu yüzden başarısız olmuşuz. Benim yumurtalar gelişememiş yani.
Bu ay geliştiler bu karışım sayesinde ama bu da kimyasal gebelik oldu.
Neyse artık hayırlısı. 1 ay korunun dedi dr.um. Sonrasında denemelere devam. 1 ay sonrasında dr. gel de yumurtalarının boyutun abakalım dedi. Yumurtlama döneminde dr.a gideceğim yani ve yanıltıcı olmamamsı açısından yumurtamı geliştirmek için birşey yememeyi düşünüyorum. Kendi doğal halini görelim bakalım yumurtalarımın.
Böyle işte arkadaşlar belki de dr.um yumurta geliştirici ilaç falan verebilir bana.
Kendinize iyi bakın. Herşeyin hayırlısı.
bende kullandım bu ay karışımı ama eşim şehir dışındaydı :roflol:neyse başka sefere inşallah yediğim yanıma kar kaldıjeyyar
yapcak bişey yoktu adam kaçtı elimden:roflol:bir dahaki sefere inşallah adamı zincirle bağlıcam gitmesin şehir dışınayasakkelime:roflol: ama varya pek bir iştahla yemiştim heeesırnaşık şey
canım çok tatlısın ya nasıl olduda fırsatı kaçırdın :teytey:laelaelaelaelae
konuyu güncelleyeyim dedim arkadaşlar varmı kürü uygulayıp hamiş olan arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?