Reiki 1e uyumlandım yardımlarınıza ihtiyacım var

sertug020709

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
11
5
1
30
Reiki ile ilgili birçok konu açılmış ama aradığım sorulara cevap bulamadım çok eski oldukları için.
Ben reiki 1 e uyumlandım bunu nasıl kullanabilirim mesela nasıl niyet edilmeli ve reikiyi aldıktan sonra hayatım allak bullak olmaya başladı bunlar normal mi?
Lütfen reiki ile ilgilenen arkadaşları konuya bekliyorum

Merhabalar bende geceden beri araştırıyorum kafam çok karıştı kimden aldınız ve süreci paylaşırmısınız lütfen ben Mustafa beyden alıcaktım ama pek güven alamadım

Reiki ile ilgili birçok konu açılmış ama aradığım sorulara cevap bulamadım çok eski oldukları için.
Ben reiki 1 e uyumlandım bunu nasıl kullanabilirim mesela nasıl niyet edilmeli ve reikiyi aldıktan sonra hayatım allak bullak olmaya başladı bunlar normal mi?
Lütfen reiki ile ilgilenen arkadaşları konuya bekliyorum
reiki1 e uyumlanmak ne demek? seans mi aldiniz?

Merhabalar bende geceden beri araştırıyorum kafam çok karıştı kimden aldınız ve süreci paylaşırmısınız lütfen ben Mustafa beyden alıcaktım ama pek güven alamadım

ben bornova reiki merkezinden aldım. 21 günlük ödevlerimi yeni bitirdim evet bu süreçte hergün kendime reiki enerjisi verip mesela başım ağrıdı zaman ilaç içmeden geçtiğini farkettim . ben normalde zırt pırt ilaç içen biriyim . ama açıkçası hayatımı yoluna koyabilmem için reiki 2 aşamasına geçmem lazım sanırım

Merhaba bende Reiki hevesiyle yola çıkanlardanım ancak bir türlü arınma dönemini bitiremedik. 1 yıl oldu. Bu konuda ilerleyenlerin fikrine benim de ihtiyacım var. Reiki 1 insiye olmak size ne kazandırdı? 1 yıl önce başlayan arınma döneminden sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum deneyimlrinizi hissettiklerinizi yazarsanız çok sevinirim. Birde Reiki alma aşaması nasıl olmalı. Arınmanın bu kadar uzun sürmesi normalmi?

Back
X