reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

Canim düsündügün teori cok mantikli, sayet gec catladiysa adetin gecike bilir veyahutta gec döllenme olabilir. O yüzden biraz daha bekle derim.

Kızlar maalesef sabah acayip bir karın ağrısıyla uyandım kendimi tuvalete zor attım ve beklenen sonuç, kırmızıyı yedim yine bu ay da :1no2: Gerçi çok fazla birşey de gelmedi şu saate kadar, sadece birkaç damla açık pembe ama ben kendimi en kötüsüne hazırlayayım, umutlanıp umutlanıp burun üstü çakılmaktan yoruldum artık kafamçokkarıştı

Laubalicim benim genelde hiç şaşmazdı saat gibi gelirdi 28 günde bir... Evlendiğimden beri sadece bir kez sapıtmıştı 15 gün arayla 2 defa regl olmuştum onun harici bir sapma yoktu ta ki geçen ay 9 gün gecikmesine kadar. Bu ay da 8 gün geç geldi... Dediğin gibi en güzeli bir doktora görünüp tepeden tırnağa bir muayene olmak, neyim var neyim yok öğrenmek. Zaten kocişim de aynı şeyi söylüyor hatta işten izin alayım gidelim bugün dedi ama sabah gördüğüm kırmızı nedeniyle doktoru adet sonrasına attık şimdilik bakalım...

Prettycim sen bana bakma ve ümidini de kesme kesinlikle, inşallah hamilesindir, hem sende benden çoookk daha fazla belirti var benim sadece adetim gecikmişti ne göğüs sızlaması, ne mide bulantısı ne de başka birşey... Dualarım seninle inşallah bebişliysen bu bana önümüzdeki ay için umut olacak yine yerimseniben

canım inşallah ama pek umudum yok nedense kırmızıyı görmeye alıştım ya aksi olamaz gibi geliyoo...
bu gün 3. gün ama hala adet belirtim yok çok kesin bi belirtim vra benim o olursa kesin ertesi günü adet oluyorum.. yani yarın da olmayacam ama dediğim gibi geç yumurtlamış olabilirim o yüzden bu pazarı beklicem...

yaa 10 gün oldu çıldırcam hala olamadım.
arada çok hafif sızı geliyor kasıklarıma onun dışında hiçbişey yok hiç bir belirti de yok.
dün evde test yaptım tek çizgi çıktı.
ya hamile diilim
ya da geç döllenme var ve annem gibi hiçbir belirti hissetmiyorum...
çok karıştım yarın kan testi yaptırıcam sanırım artık en iyisi o olacak.
kızlar dua edin benim içinnnnnnnn
hayırlısı olsunnnnnnnnnn

kızlarr dün kan testi yaptırdım hiç birşey çıkmadı yani bebiş yokmuş. ve doktora göründüm.
bir sorun yok yumurtan çatlamışdedi.
bebiş denemesi ilk ay oldugu için ve korunmayı da bıraktıgımız için böyle degişiklikler olabilir dedi. söktürücü verdi ama agrı yaptıgını söyledi.
kullanmadım bekliyorum 12. gündeyim hala kırmızılaryok....

selam kızlar benim de 8. günüm , hala yok ama sanırım yarın olcam inşallah olmam ( test yapmadım korkuyorummmmm ...

ûzülme canim zaten daha yeni baslamisiniz, bak ne güzel yumurtanda catliyormus bi dahaki aya insallah tutturursunuz

selam kızlar benim de 8. günüm , hala yok ama sanırım yarın olcam inşallah olmam ( test yapmadım korkuyorummmmm ...

Canimcim yapsana testi, en azindan merakin ve süphen ortadan kalkmis olur. Kan testi yapsan daha büyük hayal kirikligina ugrarsin o yüzden en hizli ve ucuz cözüm idrar testi. Insallah hamilesindir :Saruboceq:

çok tedirginim Rabbim mu mucizeyi karnıma koymuş olsun inşallah...sadece göğüslerimin ,sağ özellikle, dokununca ucu acıyo o kadar bi de gaz problemim var bi kaç kere gece yatrken adet olucam yarın diye yattım sahaba adet belirtileri kaybolmuş olarak uyandım... bu gün benim DOĞUM GÜNÜM
Allahım bana hediyemi göndermiş olsun lütfeeeeeennnnnnn....

Rabbim yeni yaşında sağlık huzur mutluluk ve bebiş versin inşallah.ıyki doğdun cnm.Bendede sık idrar ve gaz problemi var gazman oldum çıktım:)onun dışında hiçbir belirti yok napcam bilmiyorum test yapsam kanda çıakrmı acaba?yoksa erkenmi bilemiyorum çok kararsızım

Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.tebrikler :)

canım öncelikle doğumgününü kutlarım, gecikmişim 2 gündür giremedim siteye :1no2: anlamak zor valla hem belirtiler bir var bir yok hem de test negatif :uhm: aynı benim bu ay olduğu gibi kafamçokkarıştı inşallah sonucu benzemez canım da test sonucun hatalı olur veya ne bileyim geç döllenme falan olup da test algılayamamış olur inşallah :Saruboceq: bizim de pazar günü evlilik yıldönümümüzdü, ben de eşime yıldönümü hediyesi olarak bebek haberini vermeyi çokk istedim ama nasip değilmiş ne yapayım...:1no2:

bilemiyorum ki canım, umarım geç döllenme olmuştur hala adet olmadım...

merhaba kızlar benimde bugün günüm test yapmaya korkuyorum çünkü belirtim yok sadece göğüs ucu ağrısı

yaaa kızlar benım gunum 2 gun gectı dun test yaptım ama sonuc negatıf benım adetlerım duzensız gogus ve kasıklarımda agrıyo ne yapmam laızm yardım edın

kızlar slm ben de en az 10 gün geciktm bugün itibariyle ama ne adet var ne gebelik ... nedir benm akıbetm sizce yha?
şimdi ne yapmalıyım. Adet söktürücü verdi doktor kullandm 4 günde bitti ilaç ama yne yok adet.
Adet olmadan nasıl yumurtlycam bi daha nasıl bebek denemesi yapcam bu şeklde mafoldumben

meraba telaş yapma en önemlisi kafanırahat tutman benim ilk denememde 15günden fazla gecikme oldu.
civanperçemli çay içtim günde3 kez ve sabahına oldum.
söktürücü ilaçlardan çok daha etkili tavsiye ederim geciken ve gebe olmadıgı kesinleşen herkese

merhaba arkadaşlar benim adetim 20 gün gecikti 2 kere test yaptım ama negatif karnım acayip şiş patlayacak gibiyim yani zayıfım ama kocaman bir karın gelicekse gelsin artk diyorum ama burda okuduklarıma göre testler yanlış çıkabiliyormuş ya da idrarda geç çıkabiliyormuş valla anlamadım bir hafta öncesine kadar adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı ama şimdi yokkk her sabah olmuşumdur die bakıyorum ama tık yok hamilelik belirtisi de yok yani ilk gebeliğim olacağı için olsada anlamam gibime geliyooo daha öncede geciktiği oldu ama bu kadar değildiçok fazla akıntım var sarı renkte Allah isteyen herkese versin ama en son inadımı kırıp kan tahlili yaptırıcam sanırım:)Allah tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…