ben de hala adet olmadım bugün hafif bi akıntım geldi rengi sarıya dönüktü o kadar, midem pek iyi değil özellikle sabahları hemen tıkanıyorum pek yiyemiyorum bi de göğüslerime arasıra inceden sızı giriyor, başka öle çok belirgin belirtim yok malesef pek umutlu da değilim senden sonra ...
ama benim başka teorim var bu ay geç çatlamış olabilir yumurtam buna göre adetim çatladıktan 14 gün sonra gelicek, yani adetimin 12 temmuzda gelme ihtimali var yada gelmeme ihtimali... inşallah hamişizdir....
kızlarr dün kan testi yaptırdım hiç birşey çıkmadı yani bebiş yokmuş. ve doktora göründüm.
bir sorun yok yumurtan çatlamışdedi.
bebiş denemesi ilk ay oldugu için ve korunmayı da bıraktıgımız için böyle degişiklikler olabilir dedi. söktürücü verdi ama agrı yaptıgını söyledi.
kullanmadım bekliyorum 12. gündeyim hala kırmızılaryok....
selam kızlar benim de 8. günüm , hala yok ama sanırım yarın olcam inşallah olmam( test yapmadım korkuyorummmmm ...
Kızlar merhaba... Ben dün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif, beta-hcg 988;14 çıktı, Rabbim isteyen herkese versin, çok farklı ve güzel bir duygu, günüm 2 gün geçmişti testi yaptırdığımda, dualarım sizlerle, umarım yeni hamiş haberleri alırız, sevgiler.
çok tedirginim Rabbim mu mucizeyi karnıma koymuş olsun inşallah...sadece göğüslerimin ,sağ özellikle, dokununca ucu acıyo o kadar bi de gaz problemim var bi kaç kere gece yatrken adet olucam yarın diye yattım sahaba adet belirtileri kaybolmuş olarak uyandım... bu gün benim DOĞUM GÜNÜM
Allahım bana hediyemi göndermiş olsun lütfeeeeeennnnnnn....
canım öncelikle doğumgününü kutlarım, gecikmişim 2 gündür giremedim siteye :1no2: anlamak zor valla hem belirtiler bir var bir yok hem de test negatif :uhm: aynı benim bu ay olduğu gibi kafamçokkarıştı inşallah sonucu benzemez canım da test sonucun hatalı olur veya ne bileyim geç döllenme falan olup da test algılayamamış olur inşallah :Saruboceq: bizim de pazar günü evlilik yıldönümümüzdü, ben de eşime yıldönümü hediyesi olarak bebek haberini vermeyi çokk istedim ama nasip değilmiş ne yapayım...:1no2:
kızlar slm ben de en az 10 gün geciktm bugün itibariyle ama ne adet var ne gebelik ... nedir benm akıbetm sizce yha?
şimdi ne yapmalıyım. Adet söktürücü verdi doktor kullandm 4 günde bitti ilaç ama yne yok adet.
Adet olmadan nasıl yumurtlycam bi daha nasıl bebek denemesi yapcam bu şeklde mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?