mrb kızlar benm de 2 gün geçti bazen sol kasığımda batmalar oluyo göğüslerim düne kadar dolgun ve hassastı şimdi eser kalmadı düşünmemeye karar verdim çünkü bu hezimeti yaşamak çok beter ama aynı zamanda da kendimi zor tutuyorum test yapmamak için hepimiz adına hayırlısı olsun umarım burdan güzel haberleri veririz
selam kızlar ben yeni üye oldum. bu site harika. bende geciktim. hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikti. sanki adet olacakmışım gibi ara ara belimde ağrılar var. sabah test yaptım negatifama çin malı uyduruk bir testmiş. onun etkisi olabilir mi? gerçekten çok heyecanlıyım. ama adet belirtilerine de benziyor. lütfen yardımc olun inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler verir...
canım benimde senin gibi 1 -2 gün gecikmeliyken acayip bi akıntı geldi bende oldum sandım ama yokmuş.
testte tek çizgiyi görmek çok sinirrrlmaz: bende 1 hafta gecikeyim öyle yapıcam
Günaydın hanımlar... Bu sabah dayanamadım ve test yaptım, sonuç pozitif çıktı, çift çizgiyi gördüm, hemde anında ve çok belirgin bir şekilde çıktı, günüm 3 gün geçmişti, inanamadım, en kısa zamanda kan testi yaptıracam, benim için dua edin, inşallah meleğim benimledir. hepinizi seviyorum, Rabbim isteyen herkese versin..
Günaydın hanımlar... Bu sabah dayanamadım ve test yaptım, sonuç pozitif çıktı, çift çizgiyi gördüm, hemde anında ve çok belirgin bir şekilde çıktı, günüm 3 gün geçmişti, inanamadım, en kısa zamanda kan testi yaptıracam, benim için dua edin, inşallah meleğim benimledir. hepinizi seviyorum, Rabbim isteyen herkese versin..
Selam kızlar benimde günüm 3 gün geçti.Ben bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmuştum.Fakat dayanamayıp adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım sonuç negatifti(.Ama şimdi günüm 3 gün geçince heyecanlandım acaba varmıdır bebiş kan testinde sonradan çıkar mı?Böyle birşey yaşayan var mı aranızda
canım bende aranızda yeniyim adetim
13 gün geçti kaç ker idrar testi yaptım sonuç negatif sizce hamilemiyim test yanıltıyor olabilir mi
Günaydın hanımlar. Benimde 1 gün geçti, beklemedeyim... Geçen ay 7 gün gecikmişti, hem idrarda hemde kanda negatif çıktı( Bu yüzden bu ay sabırla beklemeye karar verdim, inşallah Rabbim hepimizin dileğini gerçekleştirir, dualarım sizinle, sevgiler.
esloş senin sarı akıntıların oluyormu acaba
benim adet sancısı gibi agrılarım olup geçiyor birde sarı akıntılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?