- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
doktor son adet tarihini aralık anlamış olmasın kasım diyosun aradan iki ay 4 gün zaman geçmiş buda neredeyse 9 hafta demek çoktan kalp atışları bile duyulmalıydı bebeğin, kese dahi görülmediyse dış gebelik olabilir doktor nasıl uyarmaz seni?
bayanlar günaydın..Bir şey sormak istiyorum..6 aylık evliyiz ve hep eşim korunuyor.ama hayatımda ilk defa bu ay adetim gecikti.Normalde hiç gecikme olmazdı.bugün 4. günü olmalıydı ama hala yok.Kasıklarımda hafif batmalar oluyor.Eşimin kondomu son anda takması hamilelik olasılığını ortaya çıkarır mı?
Canım işte bende aynı durumdayım :)biz de 6 aylık evliyiz.takvim yöntemiyle korunuyorduk.Benim adetimde bugün 1 hafta olacak gelmedi.Ben bir hata olmuş oldasa bu kadar kolay hamile kalabileceğimi düşünmüyorum :)eşimle kararlaştırdık yarına kadar gelmezse test yapıcaz.Önce iğne batar gibi acıyordu kasıklarım.şimdi adet olacakmışım gibi ağrıyor.Göğüslerimde falan hiç acıma yok.Çok merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar,
benim ilk gebeliğim düşüklesonuçlanmıştı,2 ayara werdik ve bu ay adetim 3 gün geçti ama 3 günden beri sol kasığımda gerilmeler sancılar,akşamları başağrılarım vekoyu renk akıntım oluo az az..kokulara karşı iğrenmem oluştu,sabahları öğürme baş dönmesi de war...dr.umagitmeye korkuyorum kötü bişi dicek diye 1 hafta bekleyim diorum ama bel ağrısı beni mahvedio
evet haklısın ama dış gebelik olsa şuan kanama görünmesi gerekirdi ama hiç kanamam olmadı doktor bana hemen hamile kalmamış olabilirsin günün geçtikten sonra dedi ben bu hafta başı kan tahlili yaptırdım beta-hcg >10000 mıu/ml 0-5.0 çıktı doktor değerlerimin henüz düşük oldugunu buna göre hamile oldugumu ama henüz kesemin oluşmamış oldugunu söyledi ve gün verdi ve ben dün çok kötü hissettim ne yapacağımı şaşırmıştım bu sonuçtanda birşey anlamıyorum...
bayanlar günaydın..Bana yardımcı olur musunuz?adetim 4 gün gecikince acon markalı gebelik testi aldım eczaneden.ilk idrarımla yaptım.ikinci çizgi yoktu.ama dikkatli bakınca ikinci çizginin olduğu yerde parlklık şeklinde belirsiz çizgi gibib ibr şey vardı.aslına bakarsanız ikinci çizginin olması gereken yer belli gibiydi.bu bütün testlerde böyle midir?yani o çizginin olması gereken yer belli midir?yoksa bu hamilelik göstergesi midir?lütfen bir cevap.......
Dün yaptığım test de aynı anlattığın gibiydi adet günümden bi gün önce yaptım ikinci çizgi yok sadece yeri belli ışığa tutunca yada test kitini hafif oynatınca parlak beyaz bi şerit belli oluyo ama renk falan yok çizgide yok sadece yeri belli benim de kafama takıldı ikinci bi test yaptım bugün adt günümdü olmadım ama yine negatif ha bu arada ikinci yaptıgım test de öyle bişey yoktu nedir ki acaba o parlak çizgi niye vardı :uhm: ne anlama geliyo bilen varmı kızlar yada testten kaynaklanan bi durumda boşunamı kuruntu yapıyoruz acaba CADIARZU
Kuruntu yapıyoruz gerçekten belki ama merak insanı öldürüyor :) Bende cumartesi günü test yaptım.Nöbetçi eczane çok uyduruk biyerdi.3 liralık testlerden vardı.1 hafta geçmişti ama tek çizgi çıktı.Aldığım testi araştırdım.13.günde net gösterir diyo bazı yerlerde.Ama ben çatlamak üzereyim.Hala gelmedi adetim ve bugün sabah ilk defa bir yemeği görünce çok midem bulandı.Çatlicam meraktaaaann:sm_confused:
ay canım nasıl duruyosun yapsana bi test daha hassasiyeti yüksek olanlardan yap ama bende 4 tane 2.500 tl lik test yaptım hepsi negatif ( adetten önce başladım yapmaya) bugün 1 gün geçiyo hala bişey yok ama test de dandik bişy acaba hassasiyeti mi düşük benim de kafama takılıyo senin kaç gün geçmiş nasıl duruyosun kaydirigubbakcemile3
merhabalarr
adetim 4 gün geçti bu sabah test yaptım negatifff mafoldumbenmafoldumben
adette olmadım offf napıcam benn
adetime 9 gün kala az bişey kan gelmişti yerleşme kanaması heralde dedim.
test yaparken emidim kendımden ..2 çizgi çıkçak diye bekledım ama çıkmadı çok kötü oldumm .
bi heves yapmıştım .. olsaydı silikde olsa çıkardı değilmi
bütün hayallerim uçup gittiii :gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben
kızlar ben ben hala hastalanmadımohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?