canım tam okudum yorum yazayı dedim bir heyecanla ama heyecanıma dayanamayan elektrikler gidiverdi :1no2: evet yaa bir umut doğdu içime en güzeli bir test alayım ben bugün yarın sabah ilk idrarla yapayım ki biraz daha kesin olsun offf off gel de şimdi yarın sabahı bekle.... delikafadulden
ay eslos noldu yaptın mı test ??? ben öğlen çıkacam, akşama ancak bakabilirm inşallah mutlu haberini o zaman görürüm !! haber ver emi !!delikafaduldendelikafadulden
Kizlar hamilemisin ? Test falan gecti yazilarinizda ama tam olarak yapip yapmadiginizi anliyamadim. Bendede bu ay cok degisikler var, gögüslerim agirlasti kahverengi bölge sisti, akintim bugünden itibaren basladi. Ayyyyyyyyyy cok umutlandim..
Canım zaten ben de dün test alamadım bir anda misafir baskınına uğradım da delikafadulden ama sabah ilk idrarımdan bir kaba aldım onunla yapıcam artık test birazdan çıkıp alıcam yine bir aksilik olmazsa yerimseniben çok da korkuyorum yine tek çizgi göreceğim diye ama böyle beklemek de insanı öldürüyor günlerdir... hadi bakalım hayırlısı çok umutlanmak istemiyorum bu sefer hayırlısı neyse o olsun diyorum yerimseniben
esloscum hadi artık haber ver bize de çok merak ediyorum inşallah pozitiftir!!!a.s.
Canım zaten ben de dün test alamadım bir anda misafir baskınına uğradım da delikafadulden ama sabah ilk idrarımdan bir kaba aldım onunla yapıcam artık test birazdan çıkıp alıcam yine bir aksilik olmazsa yerimseniben çok da korkuyorum yine tek çizgi göreceğim diye ama böyle beklemek de insanı öldürüyor günlerdir... hadi bakalım hayırlısı çok umutlanmak istemiyorum bu sefer hayırlısı neyse o olsun diyorum yerimseniben
esloscum hadi artık haber ver bize de çok merak ediyorum inşallah pozitiftir!!!a.s.
maalesef canım testi yaptım ve tek çizgiyi gördüm yine :1no2: yine moralim yerlerde :gitme:
çok üzüldüm canım ama dur bakalım akıntın yine başladıysa beklemek lazım bence belki geç döllenme olmuştur, ya da bizim yumurtalar regle yakın çatlamıştır bu ay , bence akıntını kontrol et gelen akıntı nasıl ?? yine şeffaf ve fazlaca mı ???
maalesef canım testi yaptım ve tek çizgiyi gördüm yine :1no2: yine moralim yerlerde :gitme:
Kiyamam canim insallah yinede sonu güzel biter. Peki doktora gidecekmisin? Bi kontrol olsan hamilelik varsada usg´de görürler yoksada sebebini söylerler.
Kiyamam canim insallah yinede sonu güzel biter. Peki doktora gidecekmisin? Bi kontrol olsan hamilelik varsada usg´de görürler yoksada sebebini söylerler.
en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum canım yaa yani bir hamilelik yoksa bile ortada bu periodlarım niye bu kadar sapıttı onu öğrenmek isterim belki bilmediğim bir rahatsızlığım falan varsa öğreneyim, belki de allah göstermesin ama yok yere uğraşıyorsam da bileyim de hiç kendimi ümitlendirmeyeyim öyle değil mi? tabi şu moralsiz halimle doktora gider de sürpriz bir hamilelik haberi alırsam artık kimse tutamaz beni :sm_cool:
kızlar 4gün gecikmeyle sabah regl oldum.. ::kedi: hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakalımmm kaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum canım yaa yani bir hamilelik yoksa bile ortada bu periodlarım niye bu kadar sapıttı onu öğrenmek isterim belki bilmediğim bir rahatsızlığım falan varsa öğreneyim, belki de allah göstermesin ama yok yere uğraşıyorsam da bileyim de hiç kendimi ümitlendirmeyeyim öyle değil mi? tabi şu moralsiz halimle doktora gider de sürpriz bir hamilelik haberi alırsam artık kimse tutamaz beni :sm_cool:
Her zamanmi böyle düzensiz olursun yada ilk bu ay mi oldun? Insallah sürpriz bir gebelikle karsilasirsin doktorda ama sayet hamile degilsende umarim sicaktandir. Doktora gitmiskende iyice bi muayene etsin kan falan aldilar hersey yolundaysa hamile kalma calismalarina rahat kafayla devam edersiniz yoksada doktorun seni yönlendirsin ilac tedavisine baslatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?