merhaba arkadaşlar benim adetim 20 gün gecikti 2 kere test yaptım ama negatif karnım acayip şiş patlayacak gibiyim yani zayıfım ama kocaman bir karın gelicekse gelsin artk diyorum ama burda okuduklarıma göre testler yanlış çıkabiliyormuş ya da idrarda geç çıkabiliyormuş valla anlamadım bir hafta öncesine kadar adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı ama şimdi yokkk her sabah olmuşumdur die bakıyorum ama tık yok hamilelik belirtisi de yok yani ilk gebeliğim olacağı için olsada anlamam gibime geliyooo daha öncede geciktiği oldu ama bu kadar değildiçok fazla akıntım var sarı renkte Allah isteyen herkese versin ama en son inadımı kırıp kan tahlili yaptırıcam sanırım:)Allah tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
ne olur dua edin hamile olayım korkuyorum adet görcem diye
arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim lütfen cevap yazin neolur.kafam cok karisik adetim 7 gün gecikti ilk kez bukadar gecikti gögüslerimde inanilmaz agri var ve gittikce dahada siddetleniyor ayrica gögüs uclarindada sizi oluyor.birde adet olucakmisim gibi ara ara sancilarim oluyor korukuyorum adet olurum diye.ve ayrica 12 sinde adet olmam gerekiyordu 13 ünde cok acik pembe renkte akintim geldi bir kac damla ve bitti sizce hamilemiyim lütfen cevap yazin
Kızlar benimde 3 gün geçti.kasıklarımda batma var ve akıntım var.normalde adet olmadan 5 gün önce falan akıntı kesilirdi.Göğüslerimde hiçbir değişiklik yok ve ağzımda çok değişik(kötü) bir tat var.Hamile kalmak istemiyordum takvim yöntemiyle korunuyorduk ama yinede olmuş olabilir mi?? annem test için erken ,1 hafta geçsin dedi:) 3 gündür aklım hep orda :))
şu kasıklarda batmayı tarif edebilir misin.ben de var bikaç gündür ama üşüttüğüm için olabilir diye düşünüyorum.benimki tam yumunrtalıklarımın yanlarında, iğne batıp çıkarması gibi oluyor, canımı yakmıyo ama farkettiriyo kendini.. seninki nasıl??
benimkide aynı canım.iğne batar gibi, acıtmıyor ama ben burdayım diyor.yani adet sancısından farklı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?