reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

20 gün çok uzun bir süre.
bukadar çok iyi sabretmişin valla.
bence gebelik yoksa bile doktora görün derim çünkü sarı renkte akıntı iltihap ya da hastalık belirtiside olabilir.
inşallah bebiş vardır hayırlısı olsun:)

slm arkadaşlar ben yeniyim ve anne olmayı çok istiyorum misafir olarak girdim ve dayanışmanız beni etkiledi benide 2 günüm geçti fakat daha test yapmadım yumurtalıklarımda belimde ve göğsümde ağrı var adetmi olcam hamilemiyim bilmiyorum

arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim lütfen cevap yazin neolur.kafam cok karisik adetim 7 gün gecikti ilk kez bukadar gecikti gögüslerimde inanilmaz agri var ve gittikce dahada siddetleniyor ayrica gögüs uclarindada sizi oluyor.birde adet olucakmisim gibi ara ara sancilarim oluyor korukuyorum adet olurum diye.ve ayrica 12 sinde adet olmam gerekiyordu 13 ünde cok acik pembe renkte akintim geldi bir kac damla ve bitti sizce hamilemiyim lütfen cevap yazin

tatlım 7 gün geçmiş,test yapsan çıkar..hamile olabilirsin ,açık renk akıntında yerleşme kanaması olabilir..ayrıca göğüste sızlamada belirti.hamilelik belirtilerin var zaten de en önemlisi adetin gecikmiş,bekleme hemen test yaptır.hayırlı haberide bana ver umarım hamişsindir canım dualarım seninle...şimdi hemen çıkıyosun ve test alıp yapıyosun varsa çıkar zaten 7 gün geçmiş veeee bana haber veriyosun.

kızlar bende en son 5 aralıkta oldum ve ayın 31 ve 1.de sadece 2 kere çok az kahverengi leke geldi tüm gündeğil ama hala beklemedeyim bakalım ay başına kadar bir durum olmazsa bende test yaptırıcam sizce nedir acaba?

Kızlar benimde 3 gün geçti.kasıklarımda batma var ve akıntım var.normalde adet olmadan 5 gün önce falan akıntı kesilirdi.Göğüslerimde hiçbir değişiklik yok ve ağzımda çok değişik(kötü) bir tat var.Hamile kalmak istemiyordum takvim yöntemiyle korunuyorduk ama yinede olmuş olabilir mi?? annem test için erken ,1 hafta geçsin dedi:) 3 gündür aklım hep orda :))

şu kasıklarda batmayı tarif edebilir misin.ben de var bikaç gündür ama üşüttüğüm için olabilir diye düşünüyorum.benimki tam yumunrtalıklarımın yanlarında, iğne batıp çıkarması gibi oluyor, canımı yakmıyo ama farkettiriyo kendini.. seninki nasıl??

benimkide aynı canım.iğne batar gibi, acıtmıyor ama ben burdayım diyor.yani adet sancısından farklı:))

kızlar benim göğüsler ellemeye kalkınca ağrı vuruyor birde kaşıntı var göğüs bölgemde sizce ne olabilir kaşıntı nedeni?

internetten baktım da, yumurtlama günlerinde de kasık sacısı olurmuş.belki yumurtlama günümüzdeyiz.benim yarın regl olmam gerekiyor ama her ay 10 gün kadar geç gelir, bakalım kısmet.bebek konusunda hiç umurlu değilim. ya üşütme,ya yumurtlamadan dolay ağrıyordur. ama yine da kafam karıştı :) bilmem anlatabildim mi :)

mrb arkadaşlar gecen ay benımde kasıklarım ağrıyodu ıgne batar gıbı,gögüslerimde hassastı,uykum gelıyodu dr aradım kasıklarımın ağrıma nedenıne yumurtlama gunundur dedı gec yumurtlama olmuştur dedı normalde yumurtlama zamanım gecmişti.bı kaç gun gecsın oyle test yapın.ben sabırsızlıktan reglden ıkı gun once test yaptırdım negatıf çıktı ertesı gun regl oldum.bence psikolojik...rahat olun bu ay ben rahatım bakalım ne olacak

merhaba arkadaşlar ben en son 9 aralıkta adet gördüm ve hala edt olmadım beta hcg 0.479 çıktı hamile değilmişim ama neden 00 çıkmadıda 0.479 çıktı değer artarmı hamile kalma şansım nedir yardımcı olurmusunuz bana

arkadaşlar yumurtlama zamanın da da ağrı oluyor hemde baya çok oluyor yumurtalrımız büyüdüğü için çatladığından
belirtilere takılmayın herkesin farklı oluyor benim günüm geçmişti ama ben artık ümidi kestiğim için hiç şey yapmadım 6gün sonra test yaptım hamileymişim ama hiçbir belirti olmadın 7haftalık hamiletim bulantılarım bile 3gün önce başladı öyle kasık ağrısı felanda hiç belirtim olmadı sadece göğüslerim çok şişti hassaslaştı okadar
allah hepinizin gönlünün muradını versin ben 5sene sonra kavuştum meleğime allahım sonunuda görürüm inşallah hayırlısıyla

kızlar benimde 5 gün gecti dün test yaptım ama cok silik bir cizgi cıktı ama ümitlenmek istemiyorum pazartesi günü doktora gitcem inşallah dogru cıkmıştır

Arkadaşlar merhaba
ben uzun zamandır bu sitede konuları takip ediyorum
Temmuz ayında tüp bebek denemem oldu sonuç negatif
benim eşimde ileri çift taraflı varikosel vardı amaleiyat oldu ameliyat olduktan 3 ay sonra tüp bebek denedik olmadı
mart ayında bir senesi olucak
aralık ayında ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum 20 sinden sonra bir gun olmuştum artık ümidi kestiğim için temmuzdan beri gun tutmuyorum
yalnız bu ay adetim bir hafta sürdü ikinci hafta kasıkta şiddetli agrılar oldu hatta bir hafta sürdü ve bacagıma vurdu belimde sanki üşütmüşüm gibi agrılar vardı birde gödüslerime yanlışlıkla kolum çarpsa canım accıyordu dokunamıyordum kollarımı bile baglayamıyordum
iki haftadır durumum böle gögüslerim hala çok agrıyor ve inanılmaz şiş
yatağa yattım mı kalkamıyorum sabahları uyanamıyorum halsizlik birde acaip kokular duyuyorum etraftan. çok mu abartıyorum
ümitlenmiyim mi

Bi tane daha test yapsana canım ikincide de silik çıkarsa kesin hamilesindir biri hatalı olsa bile öbürü olmaz

merhabalar yeni üyenizim ve yardıma ihtiyacım var....
ben kasım 18.inde son adet günümdü ondan sonra hiç adet görmedim aralık ayı geçti ocak ayının 2.ci haftası test aldık 2 tane ikisinde de pozitif çıktı hemde biranda verdi sonucu bir hafta sonra kan tahlili yaptırdım hamile olduğumu söylediler ve bugün ocak 22.de doktora gittim doktor ultrasonda bir şey göremediğini söyledi henüz kesen oluşmamış dedi ve 12 gün sonra tekrar gitmemi söyledi bana bir açıklama yapabilirmisiniz acaba bir sorun olurmu hamilelik var mıdır kafam çok karışık teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…